Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| madzia
| Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 32 | |
|
Wysłany: 4 Kwi 2009, 0:00 Temat postu: |
|
|
i tam nie byĹo "w okienku" ,pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| martusia
| Dołączył: 27 Lut 2007 | Posty: 78 | |
|
Wysłany: 4 Kwi 2009, 9:21 Temat postu: przedszkole |
|
|
w takim razie, albo coĹ siÄ zmieniĹo, albo mieliĹmy szczÄĹcie. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| aluniet
| Dołączył: 14 Lip 2006 | Posty: 43 | Skąd: TrĂłjmiasto |
|
Wysłany: 23 Kwi 2009, 22:25 Temat postu: |
|
|
Czy ktoĹ zna linka do strony gdzie moĹźna zapisaÄ dziecko do przedszkola przez internet? Chodzi mi o przedszkole Horduvellir. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dariuszr
| Dołączył: 22 Sty 2008 | Posty: 343 | |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| aluniet
|
Wysłany: 24 Kwi 2009, 10:19 Temat postu: |
|
|
ChodziĹo mi o bardziej sprecyzowanego linka do strony gdzie moĹźnaby byĹo zapisaÄ dziecko. TÄ
stronke znam SzukaĹam na niej podania i nie znalazĹam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dariuszr
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| aluniet
|
Wysłany: 24 Kwi 2009, 13:59 Temat postu: |
|
|
Te linki to juĹź ktoĹ wczeĹniej zapodaĹ!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dariuszr
|
Wysłany: 24 Kwi 2009, 15:27 Temat postu: Re: |
|
|
aluniet napisał: | Te linki to juĹź ktoĹ wczeĹniej zapodaĹ!!  |
to w czym problem , przecieĹź tam masz wszystko i w biurze teĹź musisz siÄ stawiÄ osobiĹcie chyba Ĺźe chcesz Ĺźeby ktoĹ wyrÄczyĹ i zrobiĹ to za Ciebie  _________________ Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| aluniet
|
Wysłany: 24 Kwi 2009, 17:08 Temat postu: |
|
|
SĹyszĹam, Ĺźe wcale nie musze sie wstawiaÄ, wystarczy wysĹaÄ podanie drogÄ
meilowÄ
.
JuĹź sobie poradziĹam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 3 Cze 2009, 15:55 Temat postu: |
|
|
aluniet napisał: | SĹyszĹam, Ĺźe wcale nie musze sie wstawiaÄ, wystarczy wysĹaÄ podanie drogÄ
meilowÄ
.
JuĹź sobie poradziĹam  |
DokĹadnie tak jak napisaĹa aluniet, nie trzeba stawiaÄ siÄ osobiĹcie w biurze.
Ja podanie o przyjecie dziecka do przedszkola wysĹaĹam mailem. ByĹo to co prawda kilka lat temu ale nie sÄ
dzÄ aby w tej kwestii cokolwiek siÄ zmieniĹo, bo wszystko zmierza ku temu aby uĹatwiÄ a nie utrudniÄ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dariuszr
|
Wysłany: 3 Cze 2009, 18:05 Temat postu: Re: |
|
|
turboneta czasy siÄ zmieniajÄ
i teraz moĹźesz nawet papiery u dyrektorki w przedszkolu zostawiÄ a ona reszto sie sama zajmie , aluniet z tego co widzialem to chciala chyba iĹÄ na Ĺatwizne Ĺźeby ktoĹ jej to zaĹatwiĹ na ladne oczy  _________________ Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 3 Cze 2009, 20:36 Temat postu: |
|
|
Nie mam takiego odczucia jak Ty, ze aluniet chciaĹa aby jej coĹ zaĹatwiÄ na Ĺadne oczy...po prostu zapytaĹa i to wszystko...
Co do osobistego pĂłjĹcia do dyrektor przedszkola to jest to oczywiste jednak wymaga to wyjĹcia z domu w godzinach pracy, natomiast wysĹanie maila jest proste i nie wymagajÄ
ce osobistego stawiennictwa.
A chodzi o to aby Ĺźycie sobie uĹatwiaÄ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 3 Cze 2009, 22:34 Temat postu: |
|
|
turboneta, jesli chodzi o ulatwianie sobie zycia to jednak osobista wizyta daje o 100 % wiecej niz wyslanie wiadomosci  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dariuszr
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 0:08 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | turboneta, jesli chodzi o ulatwianie sobie zycia to jednak osobista wizyta daje o 100 % wiecej niz wyslanie wiadomosci  |
ja teĹź jestem za tym Ĺźeby stawiÄ siÄ osobiĹcie bo sport to zdrowie  _________________ Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 0:14 Temat postu: |
|
|
przy sporcie mozna sie zmeczyc , a tu chodzi o skutecznosc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dariuszr
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 1:24 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | tu chodzi o skutecznosc  |
to ty Sxxxxn uĹźywasz przemocy wobec urzÄdnikĂłw  _________________ Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Grazyna
| Dołączył: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 5:26 Temat postu: |
|
|
Sportowo i skutecznie najlepiej proszÄ. _________________ Brunetka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| rafal26
| Dołączył: 29 Paź 2008 | Posty: 156 | Skąd: HafnarfjĂśrður |
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 6:59 Temat postu: |
|
|
mam takie pytanko,moja corka chodzi do przedszkola ale spory kawalek od domu-jakims cudem dostalem to przedszkole w polowie roku,ale tak mysle zeby przepisac dziecko blizej domu-czy jest to wogole mozliwe,czy wogole warto sie ubiegac o to czy odrazu odprawia mnie z kwitkiem? _________________ gabeer |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 8:19 Temat postu: |
|
|
Wszystko zaleĹźy od tego czy sÄ
miejsca w przedszkolu. Tak po prostu przepisaÄ nie moĹźesz ale moĹźesz zĹoĹźyÄ podanie i oczekiwaÄ na zwolnienie miejsca w przedszkolu ktĂłre CiÄ interesuje.
Co do skutecznoĹci tego czy jest ona wiÄksza przy osobistym stawiennictwie to zapewniam, Ĺźe tak nie jest. WysĹanie maila jest tak samo skuteczne. Nie ma Ĺźadnego znaczenia jakÄ
drogÄ
podanie dotarĹo do przedszkola... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mikolaj
| Dołączył: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 16:38 Temat postu: |
|
|
Moze i ja sie wypowiem na ten temat gdyz niedawno przerabialm go na wlasnej skorze. Moje dziecko ma pol roku do przedszkola zapisalam je juz w styczniu w przedszkolu do ktorego chcialam zeby chodzilo (przedszkole prywatne) i tak wtedy mozna bylo zrobic. W polowie maja okazalo sie ze mojego synka raczej nie przyjma do tego przedszkola bo nie maja miejsc. Wiec poszlam bezposrednio do przedszkola ktore mnie interesowalo i tam mila pani powiedziala ze juz nie sklada sie podan w przedszkolach tylko w centrum nie pamietam jak sie ta instytucja nazywala, miesci sie na starym miescie blisko jeziorka. Ale zeby nie odsylac nas z kwitkiem to pokazala jak wyslac maila z aplikacja i... zeby byc pewnym ze podanie doszlo powiedziala ze moglibysmy tam sie udac osobiscie tymbardziej ze potrzebowalam adresow Dag mam. Takze odrazu z tamtego przedszkola pojechalismy do centrum i tam zlozylam jeszcze jedno podanie wpisalam dwa przedszkola w razie jakby nie bylo miejsca w tym co mnie interesuje. Tam tez dostalam 6str formatu A4 adresow i telefonow do Dagmam. Tyle mialam do powiedzenia, a teraz czekam na odpowiedz czy moje dziecko dostanie miejsce czy nie. I kiedy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|