Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 12 Paź 2005, 13:45 Temat postu: KOSZULKI PILKARSKIE,CZAPKI,SZALIKI,SZPODNIE,BLUZY Z ISLANDII |
|
|
moge zamowic koszulke reprezentaci islandi i w dodatku mozna sobie zamowic koszulke reprezentaci islandi np z roku 70,74,76,78,92,94,98,200,2002,i najnowsza w jakiej islandia gra teraz!do wyboru jest rekaw krotki lub dlugi!mozna takze zamowic stroj oryginalny bramarski zespolu isldnadzkiego!i to nie tylko z flaga islandi mozna kazdego kraju na swiecie z kazdych lat!nawet grenladni !ale ostrzegam koszulki sa bardzo drogie ! mozna zamowic t-shirt z flagami godlem islandi napisami i nie tylko islandi kazdego kraju!no i oczywicie mozna zamowic sobie bluzy ,kurtki,spodnie,stringi,czapki z daszkiem,bluzki dla dziewczyn rozpinane i wiele innych wszystko z flagami islandi i nie tylko z kazda flaga danego kraju!moj kolega zalatwia takie rzeczy jezdzi do hurtowni do niemiec i przywozi wiec jesli by ktos chcial to niech pisze!dam nawet ogloszenie na forum moze akorat ktos poszukuje a ja mam mozliwosc zalatwic wiec...ja juz sobie mam bluze islandi i koszulke z roku 1970 naparwde super:)a mpoja dziewczyna ma stringi z islandzka flaga super to wyglada:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Paź 2005, 13:53 Temat postu: |
|
|
zapomnialem dodac ze mozna zamowci koszulke islandi np rezerwowa taka co graja na wyjazdach i druzyna przeciwna ma tez niebieski kolor i islandczycy musza zamienic ja na koszulke rezerwowa czyli w przypadku islandi biala koszulke tez na krotki rekaw lub dlugi i mozna tez zamowic koszulke kilku klubow pilkarskich na islandi np fylkiru reykjavik itp... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Hubercik
 | Dołączył: 15 Wrz 2004 | Posty: 184 | Skąd: Warszawa |
|
Wysłany: 13 Paź 2005, 11:33 Temat postu: |
|
|
A jakie sa koszta takiej zabawy??
np.ile kosztowalaby koszulka z 88 roku???
masz moze jakis cennik,heh?? _________________ Kapitalizm-to nie kraj.Komunizm-to nie kraj.I WschĂłd, i ZachĂłd-to nie kraj.Ale Islandia-to kraj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 6 Lis 2005, 12:28 Temat postu: |
|
|
myslalem ze ktos wykasowal ten temat ale juz odpowiadam koszulka islandi z roku 1988 kosztowala by okolo 200 zl! drogo ale oplaca sie ja sam mam 2 koszulki islandi i 3 norwegi:)wykosztowalem sie na to ok 1300 zl ale oplacalo sie:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bartus22-1
| Dołączył: 31 Sie 2005 | Posty: 112 | Skąd: Krosno |
|
Wysłany: 6 Lis 2005, 14:06 Temat postu: |
|
|
ile by kosztowaĹa obecna koszulka bramkarza (reprezentacji) z krĂłtkim rÄkawem |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Qortes
 | Dołączył: 17 Lut 2004 | Posty: 677 | Skąd: PoznaĹ |
|
Wysłany: 6 Lis 2005, 15:15 Temat postu: Re: KOSZULKI PILKARSKIE ISLANDI,CZAPKI,SZALIKI,SZPODNIE,BLUZ |
|
|
skinheads propagandzista napisał: | moge zamowic |
Jak? Mysle, ze bylbym zainteresowany. _________________ Islandia w radiu Afera
.: http://qortes.imejl.pl/nocpolarna :. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sad234
 | Dołączył: 22 Paź 2005 | Posty: 47 | Skąd: zachĂłd |
|
Wysłany: 6 Lis 2005, 15:28 Temat postu: |
|
|
.. dla mnie proszÄ szpodnie z wieloryba .. _________________ .. dos meydele vil a ringele hobn .. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 6 Lis 2005, 17:39 Temat postu: |
|
|
KtoĹ z forum poprosiĹ mnie o pare koszulek i czapke z Islandii.
PomyĹlaĹem czemu nie. WysĹaĹem, ale jakoĹ PieniÄdzy do dnia dzisiejszego nie dostaĹem.
Tak na marginesie pozdrawiam tÄ
osobe  _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Lis 2005, 14:50 Temat postu: |
|
|
nistety strojow bramkarski:))))))ch nie ma |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bartus22-1
| Dołączył: 31 Sie 2005 | Posty: 112 | Skąd: Krosno |
|
Wysłany: 7 Lis 2005, 16:46 Temat postu: |
|
|
"do wyboru jest rekaw krotki lub dlugi!mozna takze zamowic stroj oryginalny bramarski zespolu isldnadzkiego!"
ja nic nie sugeruje...
ale i tak pewnie bym nie zamĂłwiĹ bo by mnie to za drogo wyszĹo tak tylko pytaĹem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Qortes
 | Dołączył: 17 Lut 2004 | Posty: 677 | Skąd: PoznaĹ |
|
Wysłany: 7 Lis 2005, 17:57 Temat postu: |
|
|
skinheads propagandzista napisał: | nistety strojow bramkarski:))))))ch nie ma |
Wyrazilem zainteresowanie, moglbys chyba odpowiedziec na moje pytanie?
Interesuje mnie zrodlo tych strojow, powiedzmy, ze mam hopla na punkcie oryginalnosci tego typu gadzetow. _________________ Islandia w radiu Afera
.: http://qortes.imejl.pl/nocpolarna :. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 9 Lis 2005, 15:08 Temat postu: |
|
|
podlacz sie do mnie na gg to pogadamy moj nr to 3198635 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| daavith
| Dołączył: 16 Paź 2006 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 12 Sie 2007, 17:48 Temat postu: |
|
|
Nie bede zakladal nowego tematu, wiec spytam tutaj czy ktos ma sprzedac koszulki reprezentacji islandzkiej? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|