Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| roger9300 ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1
| Do潮czy: 07 Sty 2008 | Posty: 463 | |
|
Wys砤ny: 25 Cze 2009, 1:27 Temat postu: |
|
|
mialem na mysli wasze zachowanie nie podczas calej wyprawy , bo nie bylo mnie z wami, ale to co zobaczylem na rzece Krossa, uwazam, ze to wystarczy na snucie pewnych wnioskow, ale co tam, w koncu jestesmy z polski _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
Leave nothing but footprints.
Make nothing but memories.
http://picasaweb.google.pl/charzynskibartlomiej |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| szczur4x4
 | Do潮czy: 09 Sty 2008 | Posty: 251 | Sk眃: Kopavogur |
|
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| kamilg
| Do潮czy: 31 Pa 2008 | Posty: 11 | |
|
Wys砤ny: 25 Cze 2009, 18:36 Temat postu: siemka wszystkim |
|
|
cze艣膰 wszystkim moze wiecie gdzie jest blisko co艣 艂adnego i odrazu jakis lekki terenik wybra艂 bym sie w niedziele nie chcem daleko rusza膰 bo jade do pl po wekendzieee z g贸ry dzienkiii |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ma艂a 12 Zbyt cz臋sta publikacja og艂osze艅!
| Do潮czy: 08 Mar 2009 | Posty: 173 | |
|
Wys砤ny: 25 Cze 2009, 20:40 Temat postu: Re: siemka wszystkim |
|
|
kamilg napisa: | cze艣膰 wszystkim moze wiecie gdzie jest blisko co艣 艂adnego i odrazu jakis lekki terenik wybra艂 bym sie w niedziele nie chcem daleko rusza膰 bo jade do pl po wekendzieee z g贸ry dzienkiii |
Proponuj臋 aby艣 uda艂 si臋 w kierunku trollafos i straszny domek
Pozdrawiam i powodzonka  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| i'm back U呕YTKOWNIK ZBANOWANY
| Do潮czy: 16 Maj 2009 | Posty: 6 | |
|
Wys砤ny: 25 Cze 2009, 22:53 Temat postu: |
|
|
GRATULUJE CHLOPAKI ...... DUMA REGJONU ....HAHA
POZDRAWIAM I POLAMANIA MOSTOW
ps. !!!respect evo3!!! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ilonek-22
| Do潮czy: 28 Lis 2008 | Posty: 68 | Sk眃: Reykjav铆k |
|
Wys砤ny: 25 Cze 2009, 23:32 Temat postu: |
|
|
Do jasnej anielki Roger a c贸偶 takiego strasznego sta艂o si臋 na tej rzece? No bardzo ci臋 prosze! Ja te偶 chcia艂em sobie POSZALE膰 i co mam teraz sprzeda膰 pajero i kupi膰 wymarzonego przez wi臋kszo艣膰 polak贸w passata? I z bardzo zimnym 艂okciem poje藕dzi膰 po Reykjaviku? NIE bo uwa偶am 偶e nic a偶 tak strasznego nie zrobili艣my 偶e mamy si臋 teraz bardzo wstydzi膰!A 偶e jeste艣 roger starym rozs膮dnym wyjadaczem off road-owych tras to zapewne wlasne szale艅stwa masz ju偶 zaz sob膮 i dawno ka偶dy je ju偶 zapomnia艂. Za kilka lat ja zapomn臋 o swoich szale艅stwach na rzekach i b臋d臋 si臋 tak jak Ty wstydzi艂 za innych POLAK脫W. pozdrawiam serdecznie i licz臋 na nast臋pne wariackie jazdy - mo偶e nawet razem z Tob膮. mariusz |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| i'm back U呕YTKOWNIK ZBANOWANY
| Do潮czy: 16 Maj 2009 | Posty: 6 | |
|
Wys砤ny: 26 Cze 2009, 0:11 Temat postu: |
|
|
czy ktos mi wytlumaczy dlaczego akurat passat i jego wlasciciele sa obrazani w tekscie powyzej z przyjemnoscia zademonstroje mozliwosci tego autka wszelkim laikom |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 26 Cze 2009, 1:16 Temat postu: |
|
|
ilonek-22 napisa: | Do jasnej anielki Roger a c贸偶 takiego strasznego sta艂o si臋 na tej rzece? No bardzo ci臋 prosze! Ja te偶 chcia艂em sobie POSZALE膰 i co mam teraz sprzeda膰 pajero i kupi膰 wymarzonego przez wi臋kszo艣膰 polak贸w passata? I z bardzo zimnym 艂okciem poje藕dzi膰 po Reykjaviku? NIE bo uwa偶am 偶e nic a偶 tak strasznego nie zrobili艣my 偶e mamy si臋 teraz bardzo wstydzi膰!A 偶e jeste艣 roger starym rozs膮dnym wyjadaczem off road-owych tras to zapewne wlasne szale艅stwa masz ju偶 zaz sob膮 i dawno ka偶dy je ju偶 zapomnia艂. Za kilka lat ja zapomn臋 o swoich szale艅stwach na rzekach i b臋d臋 si臋 tak jak Ty wstydzi艂 za innych POLAK脫W. pozdrawiam serdecznie i licz臋 na nast臋pne wariackie jazdy - mo偶e nawet razem z Tob膮. mariusz |
jakos sie tak sklada, ze zaden ze mnie wyjadacz , i zero doswiadczenia jak ktos wczesniej zauwazyl. pozdro _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| kozetti
 | Do潮czy: 18 Cze 2009 | Posty: 16 | Sk眃: 4 planeta od S艂o艅ca |
|
Wys砤ny: 26 Cze 2009, 2:07 Temat postu: Ech..... |
|
|
Dajcie sobie ju偶 siana,Roger mia艂 troch臋 racji. Kto艣 nie doczyta艂,komu艣 podskoczy艂o ci艣nie bo by艂o o kulturze i si臋 zacz臋艂o...
Bo kultura musi przecie偶 by膰 ,nie ?
Tylko dlaczego nie na tym forum ?
Teraz do zadymy przy艂膮cz膮 si臋 fani i przeciwnicy Passat贸w,zimnych i ciep艂ych 艂okci i si臋 kr臋ci zamie膰 bo My Polacy przecie偶 to kochamy najbardziej
I w ten pi臋kny spos贸b z OFF ROAD zrobi艂 si臋 OFF TOPIC |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 26 Cze 2009, 16:27 Temat postu: re |
|
|
Do wszystkich fan贸w 4 k贸艂ek proponuj臋 stukn膮膰 si臋 kuflami z piwem i zapomnie膰 o tym co by艂o i pomy艣le膰 jak umili膰 sobie weekend 偶ycz臋 wszystkim smacznego piwka przy grillu  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| daroo
| Do潮czy: 26 Cze 2009 | Posty: 3 | |
|
Wys砤ny: 26 Cze 2009, 19:12 Temat postu: |
|
|
Masz cos konkretnego na mysli~ |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ilonek-22
|
Wys砤ny: 26 Cze 2009, 20:08 Temat postu: ok |
|
|
dobra sorki dla wszystkich obra偶onych , zako艅czmy ten rozdzia艂 bo i tak nic nikt nie zmieni. Spotkajmy si臋 na nastepnej wyprawie i po艂ammy wszystko co jest do po艂amania w naszych autkach. Pozdrawiam serdecznie |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ilonek-22
|
Wys砤ny: 28 Cze 2009, 1:51 Temat postu: do Asi |
|
|
konkretnie to do Asi szalonej kobiety z suzuki. Wiesz jak blisko siebie mieszkamy w Polsce? My jeste艣my z Kamienia Pomorskiego . Pozdrawiamy |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Alisia
| Do潮czy: 28 Cze 2009 | Posty: 1 | |
|
Wys砤ny: 28 Cze 2009, 3:32 Temat postu: |
|
|
Z kamienia pomorskiego jest nie daleko do stargardu to prawda. Dobrze mie膰 kogo艣 ze swoich stron. Zawsze razniej. Pozdrawiam i do nast臋pnego szalonego wypadu :-) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 28 Cze 2009, 14:51 Temat postu: |
|
|
Alisia napisa: | Z kamienia pomorskiego jest nie daleko do stargardu to prawda. Dobrze mie膰 kogo艣 ze swoich stron. Zawsze razniej. Pozdrawiam i do nast臋pnego szalonego wypadu :-) |
S......ca kiedy, kiedy, kiedy jedziemy???  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 28 Cze 2009, 17:48 Temat postu: jak to kiedy, |
|
|
jak to kiedy, ja wlasnie dotarlem do egilsstadir ))) _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 2 Lip 2009, 19:40 Temat postu: wypad 4x4 |
|
|
Witam wszystkich pozytywnie zakr臋conych 4x4.
Jest plan na niedziel臋 tj. 05.07 wyjazd godzina 9 rano z pod stacji Shell na Breidholcie do pokonania oko艂o 350 km.
Zamierzamy objecha膰 lodowiec Tindfjallajokull.
Zainteresowanych zapraszam i pozdrawiam.  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 3 Lip 2009, 13:14 Temat postu: Re: wypad 4x4 |
|
|
ma艂a 12 napisa: | Witam wszystkich pozytywnie zakr臋conych 4x4.
Jest plan na niedziel臋 tj. 05.07 wyjazd godzina 9 rano z pod stacji Shell na Breidholcie do pokonania oko艂o 350 km.
Zamierzamy objecha膰 lodowiec Tindfjallajokull.
Zainteresowanych zapraszam i pozdrawiam.  |
W woli 艣cis艂o艣ci informuj臋 i偶 w planach jest r贸wnie偶 wsp贸lne grillowanie prosz臋 o zaopatrzenie si臋 w kie艂baski itp.
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| rokfor32
| Do潮czy: 03 Lip 2009 | Posty: 65 | |
|
Wys砤ny: 3 Lip 2009, 22:49 Temat postu: |
|
|
Dopisuj臋 si臋 do imprezy - o ile nikt nie ma nic przeciw ... . W kwestii punktu spotkania - chodzi o t膮 ma艂膮 stacj臋 przy skrzy偶owaniu Noddufell i Breidhodsbraut? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 4 Lip 2009, 0:00 Temat postu: |
|
|
rokfor32 napisa: | Dopisuj臋 si臋 do imprezy - o ile nikt nie ma nic przeciw ... . W kwestii punktu spotkania - chodzi o t膮 ma艂膮 stacj臋 przy skrzy偶owaniu Noddufell i Breidhodsbraut? |
Nie wiem czy Noddufell ale napewno Briedhotsbraut, chodzi o stacj臋 SHELL przy 艣wiat艂ach skr臋caj膮c do Polskiego sklepu.  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|