Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| 3KO27 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 21 Lis 2008 | Posty: 537 | Skąd: z tamtÄ
d |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 9 Lip 2009, 16:06 Temat postu: |
|
|
a ja tam wole pogadaÄ z takim potencjalnym panem Marianem, niĹź z tymi co nie przyznajÄ
siÄ, Ĺźe sÄ
Polakami albo wstydzÄ
siÄ tego. jest jeszcze moja ulubiona ekipa pt: "a bo mi siÄ udaĹo i nie jestem wsiowym burakiem", ktĂłra po wyjeĹşdzie z ojczyzny myĹli, Ĺźe jest kimĹ lepszym, niĹź pan Marian i caĹa reszta, ktĂłra zostaĹa w Polsce . _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ejdĹźentxxxx ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 20 Maj 2009 | Posty: 14 | |
|
Wysłany: 9 Lip 2009, 16:22 Temat postu: |
|
|
Cytat: | jest jeszcze moja ulubiona ekipa pt: "a bo mi siÄ udaĹo i nie jestem wsiowym burakiem" |
ĹwiÄte sĹowa, ĹwiÄta racja. Burakiem siÄ bÄdzie nawet jak siÄ w gajerek wskoczy. Burak to stan umysĹu a nie czynnoĹci jakie siÄ wykonuje w pracy czy ile siÄ zarabia w porĂłwnaniu z kumplami z wiochy.
A Marian z wÄ
sem to zagubiona poczciwina o wiele wiÄcej warta jako czĹowiek od bezwzglÄdnych Ĺysych bydlÄ
t z prymitywnym ĹwiatopoglÄ
dem i wielkÄ
jak przestrzeĹ miÄdzyplanetarna pustkÄ
we Ĺbie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| 79 ehf
| Dołączył: 08 Maj 2009 | Posty: 153 | |
|
Wysłany: 9 Lip 2009, 16:29 Temat postu: |
|
|
Mnie jedynie irytuje pewno grupa, bez wzgledu jak wyglÄ
da :
OpluwajÄ
mieszkaĹcĂłw i kraj , ktĂłry wybrali aby w nim mieszkac i zarabiaÄ. Dostali szansÄ na lepsze Ĺźycie lub zapewnienie takowego rodzinie w Polsce a na kaĹźdym kroku szydzÄ
z "IslandorĂłw".
SĹyszÄ to okreĹlenie "Islandory" i robiÄ zwrot o 180 stopni.
Owszem , ĹmieszÄ
mnie zachowania niektĂłrych rodakĂłw. Kupowanie patelni w Tigerze za 300 ISK w piÄÄ osĂłb czy kĹĂłtnie o 15 koron za torebkÄ foliowÄ
. Nie mniej to nikomu nie szkodzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 9 Lip 2009, 16:44 Temat postu: |
|
|
pewnie to ci sami od "PolaczkĂłw". mi "islandor" kojarzy z pewnym dziwnym gatunkiem ptaka ĹÄ
czÄ
cym cechy wspĂłlne indyka zwanego potocznie "indorem" i czegoĹ jeszcze... _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
d |
|
Wysłany: 9 Lip 2009, 16:49 Temat postu: |
|
|
..a mi sie podobaĹy ostatnie sĹowa autora,Ĺźe w kaĹźdym z nas siedzi gĹÄboko ukrytu Marian/Mariolka oraz to Ĺźeby Marianowi/Mariolce daÄ troche loozu  _________________ --- nie sztukÄ
jest zdjÄ
Ä majtki,sztukÄ
jest mieÄ co pokazaÄ --- |
|
Powrót do góry |
|
 |
| podglÄ
dacz ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 10 Cze 2009 | Posty: 50 | Skąd: las |
|
Wysłany: 9 Lip 2009, 16:52 Temat postu: |
|
|
Najfajniejsze jak zwykle sa wrzuty na forum pod textem. Ubaw po pachy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
d |
|
Wysłany: 9 Lip 2009, 17:11 Temat postu: |
|
|
podglÄ
dacz napisał: | Najfajniejsze jak zwykle sa wrzuty na forum pod textem. Ubaw po pachy  |
to teĹź mi siÄ podoba...popatrzeÄ co ini o tym myĹlÄ
i jakie maja poglada na ten temat  _________________ --- nie sztukÄ
jest zdjÄ
Ä majtki,sztukÄ
jest mieÄ co pokazaÄ --- |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 9 Lip 2009, 17:28 Temat postu: |
|
|
A ja naleĹźÄ do tej grupy ktĂłra wstydzi siÄ za zachowania naszych rodakĂłw i niejednokrotnie nie przyznawaĹam siÄ do tego, Ĺźe urodziĹam siÄ w tym samym kraju dlatego, Ĺźe poraĹźaĹ mnie ogrom chamstwa. Nie miaĹam ochoty odzywaÄ siÄ po polsku w autobusie i sklepie i nie ma dla mnie znaczenia to, ze sytuacje te miaĹy miejsce na Islandii. DokĹadnie tak samo zachowywaĹabym siÄ w Polsce. Ja po prostu nie mam ochoty ani przyjemnoĹci mieÄ z takimi osobami do czynienia.
Wstyd mi za takich ludzi, natomiast nie jest mi ani trochÄ wstyd, Ĺźe mi wstyd za nich. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| svavec OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 02 Lis 2008 | Posty: 532 | Skąd: Gdynia |
|
Wysłany: 9 Lip 2009, 23:17 Temat postu: |
|
|
Jakos nie wszedl mi ten artykul .
Jakies bzdury ,nic nowego,jak zwykle pisza o ludziach o kyorych nie warto pisac ,po co oni to opisuja ......
Chyba po to zeby podbudowac innych,zeby Ci inni wirtualnie odcieli sie od "Marianow " i podniesli sie na duchu .
W kazdej nacji sa rozni ludzie ,dla jednych Ty jestes burakiem a inni dla Ciebie ....tak zawsze bylo jest i bedzie .Pisac o takich rzeczach to jak polemizowac o polityce czy religii .
Do bani ten artykul.
Nie ma co komentowac . |
|
Powrót do góry |
|
 |
| darek 13 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 10 Kwi 2008 | Posty: 682 | Skąd: Z nie nacka |
|
Wysłany: 10 Lip 2009, 8:44 Temat postu: |
|
|
Dla mnie jest co komentowaÄ, ten artykóŠjest podobny do "List do redakcji Prawdy z 13 grudnia 1981 roku" JK.
Moim zdaniem mnĂłstwo podĹych, kiepskich ĹźurnalistĂłw dostarcza wiedze polskiemu spoĹeczeĹstwu.
O jakoĹci pracy polskich ĹźurnalistĂłw juĹź byĹo na forum, stÄ
d wniosek- Marianek jest dziennikarzem  _________________ ZrĂłwnowaĹźona kobieta to wspaniaĹy przyjaciel czĹowieka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| surtsey
 | Dołączył: 08 Sty 2008 | Posty: 39 | |
|
Wysłany: 10 Lip 2009, 11:39 Temat postu: ... |
|
|
obiektywnie "KaĹźdy Marian jest Polakiem, ale nie kaĹźdy Polak jest Marianem" |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 10 Lip 2009, 20:52 Temat postu: |
|
|
79 ehf napisał: | Mnie jedynie irytuje pewno grupa, bez wzgledu jak wyglÄ
da :
OpluwajÄ
mieszkaĹcĂłw i kraj , ktĂłry wybrali aby w nim mieszkac i zarabiaÄ. Dostali szansÄ na lepsze Ĺźycie lub zapewnienie takowego rodzinie w Polsce a na kaĹźdym kroku szydzÄ
z "IslandorĂłw".
SĹyszÄ to okreĹlenie "Islandory" i robiÄ zwrot o 180 stopni.
Owszem , ĹmieszÄ
mnie zachowania niektĂłrych rodakĂłw. Kupowanie patelni w Tigerze za 300 ISK w piÄÄ osĂłb czy kĹĂłtnie o 15 koron za torebkÄ foliowÄ
. Nie mniej to nikomu nie szkodzi. |
DokĹadnie, kaĹźdy ma prawo wyjechaÄ z Polski i zamieszkaÄ tam gdzie chce. Ale jak juĹź wyjedzie to nie siÄ nie zachowuje jak by to byĹo za karÄ. Niech szanuje miejsce w ktĂłrym mieszka i ludzi obok niego.
Ja lubiÄ fotografowaÄ przyrodÄ i jak ktoĹ mnie pyta czemu tu moĹźna zdjÄcia robiÄ, to moim zdaniem wystawia tylko sobie opiniÄ.
Tak jak KrĂłlik napisaĹ Ĺźe nie lubi ludzi ktĂłrym siÄ "UdaĹo i sÄ
lepsi" KrĂłlik ale jak tu nie byÄ lepszym od takiego "buraka" ktĂłry idÄ
c ulicÄ
klnie jak szewc, pluje pod nogi, okrada zakĹad pracy, pije na umĂłr i nie potrafi siÄ za cholerÄ zintegrowaÄ.... _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| greg ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 14 Lip 2007 | Posty: 45 | |
|
Wysłany: 22 Lip 2009, 12:36 Temat postu: |
|
|
mjkl napisał: | http://ja.is/hradleit/?q=marian |
Hhehe, pozamiatane  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|