Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| ASIA81 ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1 (dublowanie og艂osze艅)
| Do潮czy: 30 Pa 2007 | Posty: 46 | Sk眃: GRENSASVEGUR |
|
Wys砤ny: 13 Lip 2009, 17:26 Temat postu: |
|
|
Buszmenko ja te偶 mam problemy z moim ma艂ym ma b贸le brzuszka i przy za艂atwianiu si臋 krzyczy i p艂acze dawali艣my mu minifom przez 1,5tyg i mo偶e troszke pom贸g艂... chocia偶 ma艂y ju偶 jest troszk臋 wi臋kszy i mo偶e dlatego jest lepiej (te b贸le utrzymuj膮 si臋 do 3 mca, dop贸ki uk艂ad pokarmowy ca艂kowicie si臋 nie wykszta艂ci) i nie ma 偶adnego skutecznego lekarstwa, ja dawa艂am jeszcze koperek,ale by艂o gorzej, ma艂y mia艂 wzd臋cia, byli艣my u lekarza i pani doktor potwierdzi艂a,偶e do 3 mcy mo偶e tak by膰. Na szcz臋艣cie ma艂y 艣pi w nocy, ale niestety w dzie艅 tylko po 15 min i najlepiej przy cycu Kiedy lecisz do Polski, bo co艣 mi si臋 wydaje,偶e lecimy w tym samym czasie (ja za dwa tygodnie 24 lipca)?? pozdrawiam  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| natalia
| Do潮czy: 18 Lut 2009 | Posty: 34 | Sk眃: islandia |
|
Wys砤ny: 13 Lip 2009, 17:31 Temat postu: witam |
|
|
gdzie dokladnie sklada sie papiery o macierzynski i co jest potrzebne zgory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam _________________ cze艣膰! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Iwonaa
| Do潮czy: 20 Lis 2008 | Posty: 44 | |
|
Wys砤ny: 13 Lip 2009, 18:31 Temat postu: |
|
|
hej, i co z tym becikowym mamu艣ki?? Prawd膮 to w og贸le jest? Kt贸ra艣 tak mia艂a?
Ja by艂am na tej ul. boragatuni w szkalnym budynku co wcze艣niej kole偶anka pisala i powiedzieli; 偶e nie maja nic wsp贸lnego z narodzinami dzieci, 偶e to nie tu itp.
pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Paula
| Do潮czy: 28 Mar 2008 | Posty: 82 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 13 Lip 2009, 21:58 Temat postu: |
|
|
Cze艣膰 Dziewczyny, czy kt贸ra艣 wie kiedy b臋dzie spotkanie mam organizowane przez Patrycj臋? Z g贸ry dzi臋kuj臋!
Pozdrawiam! _________________ Even the stars look brighter tonight
Nothing's impossible
I still believe in love at first sight
Nothing's impossible (DM) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| anika
| Do潮czy: 13 Lip 2009 | Posty: 92 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 14 Lip 2009, 10:49 Temat postu: |
|
|
Czesc dziewczyny!
Czy ktoras z Was kozystala z mozliwosci pacy na pol etatu?
Czy ktos sie orientuje jak to wyglada? A jesli tak, to w ktorym tygodniu ciazy?
Pozdrawiam  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| luiza
| Do潮czy: 09 Pa 2006 | Posty: 151 | |
|
Wys砤ny: 14 Lip 2009, 11:48 Temat postu: |
|
|
ja pracowalam na pol etatu od ok 7 miesiaca bo wczesniej czulam sie dobrze.mi nawet polozna to zaproponowala.a lekarz wypisal zwolnienie.mimo tego ze pracujesz na pol etatu dostajesz wynagrodzenie jak za caly etat. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| luiza
| Do潮czy: 09 Pa 2006 | Posty: 151 | |
|
Wys砤ny: 14 Lip 2009, 11:50 Temat postu: |
|
|
Paula nie jestem na 100% pewna ale jak bylam ostatnio u poloznej to widzialam ogloszenie i ten kurs jest chyba 8 sierpnia ale najlepiej zadzwon do przychodni na Mjodzie i tam Ci powiedza |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Paula
| Do潮czy: 28 Mar 2008 | Posty: 82 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 14 Lip 2009, 16:24 Temat postu: |
|
|
Dzi臋ki Luiza. Nie chodzi mi jednak o kurs dla przysz艂ych rodzic贸w, ja ju偶 jestem po chodzi mi o spotkania mam z dzie膰mi do roku organizowane przez Patrycj臋! Zawsze by艂y ko艂o 15 ka偶dego miesi膮ca..
pozdrawiam _________________ Even the stars look brighter tonight
Nothing's impossible
I still believe in love at first sight
Nothing's impossible (DM) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| askonka123
| Do潮czy: 30 Pa 2008 | Posty: 22 | |
|
Wys砤ny: 14 Lip 2009, 18:13 Temat postu: |
|
|
z tego co sie orientuje to spotkanie z Patrycja odbedzie sie dopiero po wakacjach |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Hanka79
| Do潮czy: 14 Lip 2008 | Posty: 106 | Sk眃: Kopavogur |
|
Wys砤ny: 14 Lip 2009, 20:22 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich. Patrycja jest w chwili obecnej na urlopie od ok. dw贸ch tygodni i podejrzewam 偶e b臋dzie jeszcze z dwa :-) _________________ Budz膮c si臋 rano, pomy艣l jaki to wspania艂y skarb 偶y膰, oddycha膰 i m贸c si臋 radowa膰. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lilianka
| Do潮czy: 17 Cze 2009 | Posty: 34 | |
|
Wys砤ny: 14 Lip 2009, 20:50 Temat postu: |
|
|
Witam.Czy s膮 tu jakie艣 przysz艂e mamy, kt贸re rodz膮 w listopadzie?? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| pyza27
| Do潮czy: 12 Cze 2009 | Posty: 48 | |
|
Wys砤ny: 15 Lip 2009, 22:01 Temat postu: :) |
|
|
hej
a ja odbiegne od temau kurcze dziewczyny jestem juz 3dzien po terminie i nic moja panna nie chce wyjsc ,jak do tej pory sie nie stresowalam tak teraz zaczynam ze kiedy to juz w koncu bylam wczoraj u poloznej to kaze mi czekac a ja ju sie stresuje czy wszystko bedzie ok
a jak u was jakie objawy:
mnie od paru dni tak lapie lekki bol cos jak by na okres ale tylko to lapie i puszcza brzuch wydaje mi sie ze sie malo oposcil
piszcze jak bylo u was |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 15 Lip 2009, 23:02 Temat postu: |
|
|
spokojnie.ja urodzilam 10dni po terminie i moja c贸reczka jest ca艂a i zrowa:) tutaj do 14dnia nic nie robia , gdzy bylam ju偶 po terminie po艂o偶na powiedziala mi ze jak nie urodze przez te dwa tygodnie po terminie to beda mi wywo艂ywac . |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| dasha
| Do潮czy: 23 Kwi 2008 | Posty: 48 | |
|
Wys砤ny: 16 Lip 2009, 0:34 Temat postu: po terminie |
|
|
Spokojnie moj maly szkrab zdecydowal sie wyjsc na swiat 13 dni po terminie i wszystko bylo ok...po prostu dobrze mu bylo u mamusi w brzusiu:)) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ASIA81 ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1 (dublowanie og艂osze艅)
| Do潮czy: 30 Pa 2007 | Posty: 46 | Sk眃: GRENSASVEGUR |
|
Wys砤ny: 16 Lip 2009, 22:16 Temat postu: :) |
|
|
Hej dziewczyny:) mam do oddania przewijak-stoj膮cy, karuzel臋 bellino do 艂贸偶eczka, 2 herbatki dla kobiet karmi膮cych z hipp oraz myde艂ko nivea dla niemowl膮t.
Mam tak偶e nowy bia艂y szlafrok z rumfaty firmy koral rozm. s/m..sprzedam za 1000 koron (nowy kosztuje ok 2500ty艣). Zdj臋cia mog臋 przes艂a膰 na e-maila. M贸j numer tel.6628307 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Buszmenka
| Do潮czy: 26 Wrz 2008 | Posty: 56 | |
|
Wys砤ny: 17 Lip 2009, 8:31 Temat postu: Porod na Islandii |
|
|
Hey dziewczyny,moze ktoras potrzebuje Rozek i kilka ubranek dla noworodka dla dziewczynki,moja niunia rosnie tak szybko ze juz w pare rzeczy sie nie miesci i chetnie odsprzedam,ubranka i rozek sa prawie nowe.Pozdrawiam  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| pazura0311
| Do潮czy: 13 Kwi 2008 | Posty: 33 | Sk眃: Bia艂ystok |
|
Wys砤ny: 17 Lip 2009, 13:54 Temat postu: przezi臋bienie |
|
|
witam
jestem w 40tyg ciazy 2dzien po terminie i dopadlo mnie lekkie przeziebienie.nie wiem co robic,szukac lekarza czy po prostu to odle偶e膰 i wygrza膰 si臋??? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mucha Zbyt cz臋sta publikacja og艂osze艅!
| Do潮czy: 27 Kwi 2009 | Posty: 73 | |
|
Wys砤ny: 19 Lip 2009, 10:47 Temat postu: |
|
|
jestem w 37 tyg ci膮偶y i nagle mimo smarowania specjalnymi balsamami przeciw rozst臋pom wyskoczy艂y mi straszne a偶 pop臋kane rozst臋py na brzuchu S膮 bolesne i jest ich coraz wi臋cej Czy kto艣 z was zna jaki艣 dobry balsam bo moje 3 nie pomagaj膮 ......RATUNKU |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lilianka
| Do潮czy: 17 Cze 2009 | Posty: 34 | |
|
Wys砤ny: 19 Lip 2009, 13:04 Temat postu: twardy brzuszek |
|
|
Witam, mam pytanie. Jestem w 23 tyg ci膮zy, czasem mi sie wydaje,ze moj brzuszek jest zbyt twardy. Czy moze sie tak dzia膰 z przem臋czenia?? Przewaznie jest inny, nie taki napiety i czasem lekko poolewa. Nie wiem co robi膰, udac sie do lekarza, czy poprostu wiecej odpoczywac?? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
 | Do潮czy: 25 Sty 2009 | Posty: 517 | |
|
Wys砤ny: 19 Lip 2009, 13:34 Temat postu: |
|
|
lilianka
a masz w domu nospe???to jest rozkurczowe i zapobiega poronieniu.moja siostra to brala jak jej twardnia艂 brzuch(bo lekarz jej powiedzia艂 偶eby se kupi艂a) a ja jak mia艂am w 30tygodniu przedwczesne skurcze. to jest bezpieczne dla ciebie i dziecka.wystarczy ze we藕miesz kilka razy i przejdzie. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|