Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| wiesiu-27 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
| Doczy: 08 Sie 2009 | Posty: 37 | |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 17:42 Temat postu: Polki w urzedzie pracy !!! |
|
|
Czy to prawda że nasze rodaczki zostały ,,wyrzucone '' z pracy ponieważ robiły jakies przekrety z zasiłkami????????? |
|
Powrt do gry |
|
 |
| wielkopolanka
| Doczy: 20 Mar 2008 | Posty: 159 | |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 18:28 Temat postu: Re: Polki w urzedzie pracy !!! |
|
|
wiesiu-27 napisa: | Czy to prawda że nasze rodaczki zostały ,,wyrzucone '' z pracy ponieważ robiły jakies przekrety z zasiłkami????????? |
Hej!
A gdzie to słyszałeś??
Pozdrawiam |
|
Powrt do gry |
|
 |
| darek 13 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
| Doczy: 10 Kwi 2008 | Posty: 682 | Skd: Z nie nacka |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 18:30 Temat postu: |
|
|
Nic o tym nie słyszałem, a jeśli już to obie na raz?
Stawiam że to nie możliwe bo one tu przyjechały przed 2006, tak jak Turboneta i są "lepsze" od takich jak Ja, którzy przyjechali po. _________________ Zrównoważona kobieta to wspaniały przyjaciel człowieka. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| wielkopolanka
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 18:34 Temat postu: ;) |
|
|
W spisie pracownikow na stronie urzedu pracy zostala tylko Elzbieta Orłowska, Natalii Furtak nie ma na tej liście a wcześniej była I tego chłopaka co rpacował z nimi tez nie widze na liscie  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| wielkopolanka
|
|
Powrt do gry |
|
 |
| Hummer
 | Doczy: 21 Cze 2009 | Posty: 5 | Skd: hell |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 18:44 Temat postu: |
|
|
już dawno obie powinny zasilic szeregi bezrobotnych |
|
Powrt do gry |
|
 |
| HARRY75
 | Doczy: 15 Cze 2007 | Posty: 417 | Skd: z Kątowni |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 19:17 Temat postu: |
|
|
Hummer napisa: | już dawno obie powinny zasilic szeregi bezrobotnych |
tak , tak ...
masz rację , powinny teraz chodzić do urzędu pracy , zionąc tanią wódą i fajami i mieć pretensje do całego świata że ziemia jest okrągła ...
nie próbuję obrażać wszystkich pozbawionych pracy bo byłoby to szczytem chamstwa ale...
nie jedno widziałem i nie jedno słyszałem ...
zwolnili rodaka , niech żyje rodak ...
ludzie odstawcie "landini" i zacznijcie myśleć ...
pozdrawiam |
|
Powrt do gry |
|
 |
| 3KO27 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
| Doczy: 21 Lis 2008 | Posty: 537 | Skd: z tamtąd |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 19:26 Temat postu: Re: ;) |
|
|
wielkopolanka napisa: | W spisie pracownikow na stronie urzedu pracy zostala tylko Elzbieta Orłowska, Natalii Furtak nie ma na tej liście a wcześniej była I tego chłopaka co rpacował z nimi tez nie widze na liscie  |
...chłopak zmienił pracę  _________________ --- nie sztuką jest zdjąć majtki,sztuką jest mieć co pokazać --- |
|
Powrt do gry |
|
 |
| turboneta
 | Doczy: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skd: Gdańsk |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 20:50 Temat postu: |
|
|
darek 13 napisa: | Nic o tym nie słyszałem, a jeśli już to obie na raz?
Stawiam że to nie możliwe bo one tu przyjechały przed 2006, tak jak Turboneta i są "lepsze" od takich jak Ja, którzy przyjechali po. |
A możesz mi łaskawie wytłumaczyć co ja mam wspólnego z tym tematem, ze mnie wywołujesz do tablicy? Czy może wytłumaczenie tego jest dla Ciebie zbyt trudne?
A skoro już w tym wątku zaczęłam pisać to dodam, iż nie uważam aby osoby które przyjechały na Islandię po roku 2006 były gorsze od tych które były na Islandii wcześniej. Uważam, że duża część tych ludzi nie reprezentuje sobą zbyt wiele i w dużej mierze przyczyniła się do obecnego postrzegania Polaków na Islandii.
Zauważ, że nie wymieniłam tu z imienia i nazwiska żadnej konkretnej osoby więc to co napisałam działa na zasadzie "uderz w stół, a nożyce się odezwą" |
|
Powrt do gry |
|
 |
| HARRY75
 | Doczy: 15 Cze 2007 | Posty: 417 | Skd: z Kątowni |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 21:22 Temat postu: |
|
|
Zauważ, że nie wymieniłam tu z imienia i nazwiska żadnej konkretnej osoby więc to co napisałam działa na zasadzie "uderz w stół, a nożyce się odezwą"
turboneta!
a napisałaś że ...?
bo jakoś mi umknęło...
temat jest zgoła "odległy" od osobistych napadów ,więc? |
|
Powrt do gry |
|
 |
| *KitkaAnitka* =user usunięty na własną prośbę=
| Doczy: 23 Sie 2009 | Posty: 33 | Skd: Rvk |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 21:26 Temat postu: Re: Polki w urzedzie pracy !!! |
|
|
wiesiu-27 napisa: | Czy to prawda że nasze rodaczki zostały ,,wyrzucone '' z pracy ponieważ robiły jakies przekrety z zasiłkami????????? |
Plotki sie pojawily na ten temat i to sporo, mnie doszly sluchy ze chlopaka zwolnili bo logowal osoby bedace w Polsce i bral za to pieniadze, co mnie wcale nie dziwi bo tak samo Ela "sciagala" ludzi z Polski na Islandie za kase co wiem na 100%, poza tym dobrze ze ich nie ma juz, ta Natalia.... wogole brak slow na nia, jest straszna..... |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Całusek UŻYTKOWNIK ZBANOWANY
| Doczy: 17 Sie 2009 | Posty: 81 | Skd: Rkv |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 21:30 Temat postu: |
|
|
nie wiem co zrobiły te osoby, czym też zawiniły, ale nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego taką radość daje innym nieszczęście człowieka? Naprawdę to takie wesołe, że ktoś powiększa grono bezrobotnych? ODrazu tworzy się nowy wpis i wielkie zadowolenie... bo kogoś zwolnili. Naprawdę radość nie z tej ziemi....tylko skakać pod sufit....
A może warto najpierw sprawdzić wątek oszustwa zanim się kogoś z radością zaliczy do grona bezrobotnych? Zastanowić się trzeba nad sobą, czy naprawdę musimy być aż tak zawistni wobec siebie?
Dawaj innym to co sam chciałbyś otrzymać.... _________________ Serce nie służba |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 21:30 Temat postu: |
|
|
turboneta napisa: |
A skoro już w tym wątku zaczęłam pisać to dodam, iż nie uważam aby osoby które przyjechały na Islandię po roku 2006 były gorsze od tych które były na Islandii wcześniej. |
turboneta 2 tygodnie temu napisa: |
Po wejściu Polski do Unii Europejskiej wyspę najechał motłoch (oczywiście nie mam na myśli wszystkich). Już nawet nie wiem czy jest mi za nich wstyd... |
Z poważaniem - motłochu przedstawiciel  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| turboneta
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 21:39 Temat postu: |
|
|
HARRY75 napisa: | Zauważ, że nie wymieniłam tu z imienia i nazwiska żadnej konkretnej osoby więc to co napisałam działa na zasadzie "uderz w stół, a nożyce się odezwą"
turboneta!
a napisałaś że ...?
bo jakoś mi umknęło... |
A mi tak jakoś też
HARRY75 napisa: |
temat jest zgoła "odległy" od osobistych napadów ,więc? |
Nie napadam tylko wyjaśniam kwestię pojawienia się w tym temacie mojej osoby bez uprzedniego udziału mojej osoby.
Dzisiaj piątek to taka czepliwa jestem.
*KitkaAnitka* napisa: | wiesiu-27 napisa: | Czy to prawda że nasze rodaczki zostały ,,wyrzucone '' z pracy ponieważ robiły jakies przekrety z zasiłkami????????? |
Plotki sie pojawily na ten temat i to sporo, mnie doszly sluchy ze chlopaka zwolnili bo logowal osoby bedace w Polsce i bral za to pieniadze, co mnie wcale nie dziwi bo tak samo Ela "sciagala" ludzi z Polski na Islandie za kase co wiem na 100%, poza tym dobrze ze ich nie ma juz, ta Natalia.... wogole brak slow na nia, jest straszna..... |
A skąd ta wiedza?
Czy zdajesz sobie sprawę z tego, ze rzucasz publicznie oskarżenia wobec osoby której jak przypuszczam, że nie znasz?
police55 napisa: | turboneta napisa: |
A skoro już w tym wątku zaczęłam pisać to dodam, iż nie uważam aby osoby które przyjechały na Islandię po roku 2006 były gorsze od tych które były na Islandii wcześniej. |
turboneta 2 tygodnie temu napisa: |
Po wejściu Polski do Unii Europejskiej wyspę najechał motłoch (oczywiście nie mam na myśli wszystkich). Już nawet nie wiem czy jest mi za nich wstyd... |
Z poważaniem - motłochu przedstawiciel  |
Skoro tak uważasz....
Twój wybór, bo zdaje się, że jest tam w nawiasie napisane coś istotnego
Tropienie 10
Czytanie ze zrozumieniem 0
Pozdrawiam  |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 21:55 Temat postu: |
|
|
turboneta nie przypuszczaj za duzo, zreszta z niecierpliwoscia czekam na choc jeden watek w ktorym nie udzielisz sie, jestes strasznie przemadrzala, nie jedna osobe draznisz na tym forum, znajdz sobie ciekawsze zajecie .... |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 21:57 Temat postu: |
|
|
Poza tym napisalam chyba ze to plotki... |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 22:02 Temat postu: |
|
|
turboneta napisa: |
|
T*******a to wredna, zarozumiała i złośliwa małpa (ale tylko w poniedziałki i piątki, między godziną 17.00 a 23.30).
Usiłowanie manipulownia - 10
Skuteczne manipulowanie - 0 |
|
Powrt do gry |
|
 |
| turboneta
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 22:04 Temat postu: |
|
|
*KitkaAnitka* napisa: | turboneta nie przypuszczaj za duzo, zreszta z niecierpliwoscia czekam na choc jeden watek w ktorym nie udzielisz sie, jestes strasznie przemadrzala, nie jedna osobe draznisz na tym forum, znajdz sobie ciekawsze zajecie .... |
Ja zaś czekam aż napiszesz cokolwiek co będzie przynajmniej przeciętne intelektualnie....
A nawiązujac do wątków w których się nie udzielam to proponuję otworzyć szerzej oczka i zacząć używać tego co natura dała podobno wszystkim, a nazywa się to mózg
*KitkaAnitka* napisa: |
Rozumiesz przynajmniej co piszesz czy tak niekoniecznie?
To pytanie nawiązujące do tego co napisałaś powyżej na temat plotek... |
|
Powrt do gry |
|
 |
| turboneta
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 22:06 Temat postu: |
|
|
police55 napisa: | turboneta napisa: |
|
T*******a to wredna, zarozumiała i złośliwa małpa (ale tylko w poniedziałki i piątki, między godziną 17.00 a 23.30).
Usiłowanie manipulownia - 10
Skuteczne manipulowanie - 0 |
A tośmy sobie tych punktów nadawali
Wyszło na to, że mamy po tyle samo...kurczę!!! A myślałam, że będę miała więcej... |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 4 Wrz 2009, 22:06 Temat postu: |
|
|
Dobranoc turboneto,wole isc spac niz czytac te twoje "wymadrzanie sie", nie moge wrecz patrzec jak starasz sie "blysnac" na tym forum swym intelektem, ktory jest raczej marny..... pa  |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|