Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| anita123
| Dołączył: 30 Kwi 2008 | Posty: 88 | |
|
Wysłany: 5 Sie 2008, 23:29 Temat postu: |
|
|
witaj mozesz podac mi adres tej szkoly pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Michael-Scofield ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 17 Paź 2007 | Posty: 91 | Skąd: Keflavik/Mosefellbaer |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| nirtak
| Dołączył: 12 Cze 2008 | Posty: 43 | |
|
Wysłany: 16 Sie 2008, 15:02 Temat postu: Polska Szkola w Reykjaviku |
|
|
witam! Mamy mozliwosc stworzenia szkoly polskiej obejmujacej wszystkie poziomy nauczania(od l kl szkoly podstawowej do ostatniej klasy szkoly sredniej), z uzupelniajacym programem nauczania(dla dzieci uczeszczajacych do szkol islandzkich, zajecia z j.polskiego, historii Polski, geografii Polski).
Powodzenie przedsiewziecia zalezy od ilosci chetnych. Prosimy o zgloszenia. formularz zgloszeniowy i wiecej informacji pod adresemhttp://www.reykjavik.polemb.net/index.php?document=33
pozdr |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| nirtak
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| nirtak
|
Wysłany: 16 Sie 2008, 15:18 Temat postu: |
|
|
jesze jeden cenny adres, takze dla zainteresowanych nauczycieli
www.spzg.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
| cĂłrka
 | Dołączył: 29 Lip 2008 | Posty: 41 | |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| cĂłrka
|
Wysłany: 26 Sie 2008, 22:11 Temat postu: |
|
|
moja cĂłrka.. nie znam takiej
ale ja dzisiaj tam byĹam pierwszy dzieĹ.  _________________ hej maĹa , nakarm Ĺwiniaki . |
|
Powrót do góry |
|
 |
| nirtak
|
Wysłany: 6 Wrz 2008, 12:59 Temat postu: Szkola polska w Reykjaviku |
|
|
Polska szkola w Rejkjawiku, rusza najprawdopodobniej od 20 wresnia. Ciagle istnieje mozliwosc zapisu uczniow. Przypominam, ze jest, to szkola weekendow, bezplatna, z programem uzupelniajacym szkole islandzka o zajecia z j.polskiego oraz historii i gegorafii Polski:)
Swiadectwa ukonczenia poszczegolnych klas beda raspektowane przez szkoly polskie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| cĂłrka
|
Wysłany: 14 Lis 2008, 21:56 Temat postu: Re: Szkola polska w Reykjaviku |
|
|
nirtak napisał: | Swiadectwa ukonczenia poszczegolnych klas beda raspektowane przez szkoly polskie... |
....jeĹli w ogĂłle bÄdzie moĹźna wystawiaÄ takie Ĺwiadectwa, wypadaĹoby wspomnieÄ. _________________ hej maĹa , nakarm Ĺwiniaki . |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 15 Lis 2008, 22:37 Temat postu: |
|
|
moja corka zaczela uczyc sie w tej szkole, bardzo sobie chwali, moze dlatego ze to tylko dwie godziny, i bardziej bezstresowo niz w kaczolandzie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| cĂłrka
|
Wysłany: 21 Lis 2008, 16:56 Temat postu: |
|
|
phi tam, dzieci wyrwane z islandzkiego raju szkolnictwa i wrzucone w polski system. biedne  _________________ hej maĹa , nakarm Ĺwiniaki . |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Lis 2008, 1:40 Temat postu: |
|
|
spoko nie ma problemu !!!! tylko ze wasze dzieci beda traktowane gorzej mimo wyzszego poziomu wiedzy
ale czego sie nie robi dla pieniedzy
chylcie czoĹa jak nasz rzad prostytuujcie sie dalej dla pieniedzy przyjmujcie rĂłzne obywatelstwa |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Lis 2008, 11:33 Temat postu: |
|
|
dziudkowa napisał: | spoko nie ma problemu !!!! tylko ze wasze dzieci beda traktowane gorzej mimo wyzszego poziomu wiedzy
chylcie czoĹa jak nasz rzad prostytuujcie sie dalej dla pieniedzy przyjmujcie rĂłzne obywatelstwa |
dalej nie rozumiem oco ci chodzi babo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| karuta Alpha Team
| Dołączył: 01 Kwi 2004 | Posty: 1245 | |
|
Wysłany: 30 Lis 2008, 12:19 Temat postu: |
|
|
dziudkowa napisał: | spoko nie ma problemu !!!! tylko ze wasze dzieci beda traktowane gorzej mimo wyzszego poziomu wiedzy
czy tak sie stalo z twoim dzieckiem?jeli tak to najlpeiej poruszyc te sprawe na wywiadowce.
jesli dobrze patrze tez mieszkasz na wyspie ...wiec nie rozumiem o co chodzi z tym "prostytuowaniem"
99%ludzi jest tu dla pieniedzy.Za darmo nikt by tu nie siedzial. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Arina
 | Dołączył: 16 Sty 2007 | Posty: 388 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 1 Gru 2008, 0:05 Temat postu: |
|
|
karuta Moze dziutkowa wylewa u swoje kompleksowe zale
Zgadzam sie z Toba , bo przecierz zeby tu zyc , to trzeba zarabiac . Nikt darmo nikogo nie bedzie trzymal , a za wygody sie placi (kwestia tylko co dla kogo jest dobre) . Po za tym nikt nikomu nie broni byc czystej krwi polakiem i nie zmusza do obywatelstwa Mozna miec dwa , lub pozostac przy ojczystym .
Zastanawia mnie co dziutkowa miala na mysli ,piszac: prostytuujcie sie dalej dla pieniedzy . Po za tym jako uzytkownik zbanowany niezle musiala nie raz namieszac. _________________ Dziekuje wiatru ,bo chroni mnie przed sloncem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| beatka:)
| Dołączył: 15 Lis 2008 | Posty: 145 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 2 Kwi 2009, 15:16 Temat postu: |
|
|
hej!
Sluchajcie a jak wyglada sprawa zeby w tym roku zaczac uczyc sie w liceum?
Ale tak normalnie na pelnych prawach? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| margaret
| Dołączył: 15 Sie 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 7 Wrz 2009, 13:38 Temat postu: pytanko |
|
|
mam pytanko do wszystkich moĹźe mi ktoĹ podpowie jak to jest,mianowicie.mieszkaĹam na islandii z rodzinÄ
,mĂłj syn chodziĹ do przedszkola(ma 3 lata)zjechaliĹmy do polski,a po 8 miesiÄ
cach wrĂłciliĹmy spowrotem.czy muszÄ zaĹatwiaÄ wszystko od poczÄ
tku z jego przedszkolem ,pisaÄ wniosek i czekaÄ na miejsce.a zaleĹźaĹo by mi aby poszadĹ do przedszkola jak najprÄdzej.moĹźe ktoĹ mi doradzi co mam zrobiÄ,pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Wrz 2009, 13:46 Temat postu: |
|
|
nic prostrzego, idziesz do przedszkola do ktorego chodzil i sie pytasz, podejrzewam ze tam maja lepsze informacje niz na forum  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|