Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| true
| Dołączył: 10 Wrz 2009 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 10 Wrz 2009, 20:11 Temat postu: Re: Polki w urzedzie pracy !!! |
|
|
[quote="*KitkaAnitka*"] true napisał: |
oj bĂłj siÄ Kasiu !
quote]
Chyba jakas pomylka.....  |
tak myĹlisz ?
lukass napisał: | ... mam nadzieje Ĺźe do rodaczki ktĂłra wie na 100 % jak to napisaĹa juĹź puka policja w celu przesĹuchania oby miaĹa wiÄcej do powiedzenia niĹź
ekki talla Islensku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
tak tak juĹź pukajÄ
do Pani Kasi G. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| szczepan
| Dołączył: 07 Sty 2009 | Posty: 134 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 10 Wrz 2009, 20:13 Temat postu: l |
|
|
Moze i farmazony dziewczyny popisaly na temat kobiet pracujacych w urzedzie pracy, nie wiem nie znam ale ty ich tak nie strasz policja bo sie nie zle usmialem i zapewne nie tylko ja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| *KitkaAnitka* =user usuniÄty na wĹasnÄ
proĹbÄ=
| Dołączył: 23 Sie 2009 | Posty: 33 | Skąd: Rvk |
|
Wysłany: 10 Wrz 2009, 20:14 Temat postu: Re: Polki w urzedzie pracy !!! |
|
|
[quote="true"] *KitkaAnitka* napisał: | true napisał: |
oj bĂłj siÄ Kasiu !
quote]
Chyba jakas pomylka.....  |
tak myĹlisz ?
lukass napisał: | ... mam nadzieje Ĺźe do rodaczki ktĂłra wie na 100 % jak to napisaĹa juĹź puka policja w celu przesĹuchania oby miaĹa wiÄcej do powiedzenia niĹź
ekki talla Islensku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ja nie mam na imie Kasia!!!!!
tak tak juĹź pukajÄ
do Pani Kasi G. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| true
| Dołączył: 10 Wrz 2009 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 10 Wrz 2009, 20:18 Temat postu: Re: l |
|
|
szczepan napisał: | Moze i farmazony dziewczyny popisaly na temat kobiet pracujacych w urzedzie pracy, nie wiem nie znam ale ty ich tak nie strasz policja bo sie nie zle usmialem i zapewne nie tylko ja. |
wiesz sĹowo policja to maĹo znaczÄ
cy szczegĂłĹ, myĹle Ĺźe za bezpodstawne obraĹźanie osoby jak by niebyĹo publiczej zapuka ktoĹ inny np: adwokat Pani ElĹźbiety. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lukasss
| Dołączył: 19 Wrz 2007 | Posty: 41 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 10 Wrz 2009, 20:22 Temat postu: prosze o zamkniecie tematu |
|
|
proĹba do admina moĹźna zamknÄ
Ä ten gĹupi temat policja nie policja adwokat ? osoba ktĂłra wylaĹa wiadro pomyj siÄ przekona sama kto jÄ
odwiedzi nic nam do tego i niech to bedzie przestroga zanim ktos chlapnie a pozniej pomysli ! _________________ lukasikkk |
|
Powrót do góry |
|
 |
proĹbÄ=
|
Wysłany: 10 Wrz 2009, 20:41 Temat postu: Re: l |
|
|
true napisał: | szczepan napisał: | Moze i farmazony dziewczyny popisaly na temat kobiet pracujacych w urzedzie pracy, nie wiem nie znam ale ty ich tak nie strasz policja bo sie nie zle usmialem i zapewne nie tylko ja. |
cy szczegĂłĹ, myĹle Ĺźe za bezpodstawne obraĹźanie osoby jak by niebyĹo publiczej zapuka ktoĹ inny np: adwokat Pani ElĹźbiety. |
Ok niech odwiedza mnie-a nie jakas Kasie G. ktorej nie znam.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
 | Dołączył: 10 Gru 2008 | Posty: 330 | Skąd: RKV |
|
Wysłany: 10 Wrz 2009, 21:20 Temat postu: Re: l |
|
|
true napisał: | szczepan napisał: | Moze i farmazony dziewczyny popisaly na temat kobiet pracujacych w urzedzie pracy, nie wiem nie znam ale ty ich tak nie strasz policja bo sie nie zle usmialem i zapewne nie tylko ja. |
cy szczegĂłĹ, myĹle Ĺźe za bezpodstawne obraĹźanie osoby jak by niebyĹo publiczej zapuka ktoĹ inny np: adwokat Pani ElĹźbiety. |  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Froskur
 | Dołączył: 10 Lut 2007 | Posty: 484 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 10 Wrz 2009, 23:16 Temat postu: |
|
|
PROSILAM WAS O NIE UDZIELANIE SIE JUZ W TYM WATKU.
BEDZIE CO MA BYC; PRZESTANCIE SIE PRZEPYCHAC.. _________________ Imperare sibi maximum est imperium |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Grazyna
| Dołączył: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 9:12 Temat postu: |
|
|
"Oliwa sprawiedliwa na wierzch wypĹywa" , takie znoszone a jakie prawdziwe. Mnie teĹź nie dawno ktoĹ swoim zachowaniem zmieszaĹ z bĹotem i teĹź musiaĹam oczami ĹwieciÄ za czyjeĹ kÄtactwa . Ale wĹaĹnie pomyslaĹam o tym szkolnym przysĹowiu. I wyszĹo na moje bez Ĺźadnych wyjaĹnieĹ z mojej strony. Nie znam Pani Eli , ale radzÄ jej uzbroiÄ siÄ w cerpliwoĹÄ. JeĹźeli ktoĹ jednak sam zna tÄ kobiÄte niech napisze o niej obiektywnie. _________________ Brunetka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| foo
 | Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 659 | |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 10:37 Temat postu: Re: temat ktĂłrego juz byÄ nie powinno |
|
|
lukasss napisał: | pytanie tylko dlaczego robi siÄ komuĹ czarny pijar za co za bezinteresownÄ
pomoc bo ktoĹ mieszka 17 lat zna jÄzyk wie gdzie i jak siÄ zaĹatwia róşne sprawy pamiÄta jak mu byĹo ciÄĹźko wiÄc stara siÄ komuĹ pomĂłc Ĺźeby mu byĹo Ĺatwiej ? |
Ĺrednio mnie ta caĹa sprawa obchodzi bla bla bla..., ale czy te panie tam pracujÄ
czy sÄ
na jakims wolontariacie?
Pzdr |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Grazyna
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 11:05 Temat postu: |
|
|
Róşnie ludzie podchodzÄ
do swojej pracy, bez wzglÄdu na swojÄ
pĹeÄ, czy pochodzenie, czy wyksztaĹcenie. A i ludzie sÄ
róşni na przykĹad wiele Polek bezinteresownie pomaga rodakom( jeĹli Ciebie nurtuje ten temat). _________________ Brunetka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| foo
 | Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 659 | |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 12:15 Temat postu: |
|
|
Zbytnio mnie nie nurtuje, pytaĹem nie o wiele Polek, ani róşnych ludzi ale o te konkretne o ktĂłrych jest mowa, bo wÄ
tek zaczÄ
Ĺ siÄ od paĹ ktĂłre pracujÄ
w urzÄdzie a nagle okazaĹo siÄ, Ĺźe mowa jest o jakichs co bezinteresownie pomagajÄ
, dla mnie sprzecznoĹÄ :-] i nie zrozum mnie Ĺşle - ja mam tÄ
sytuacjÄ w gĹÄbokim powaĹźaniu, chciaĹem tylko ustaliÄ czy pracujÄ
czy bezinteresownie pomagajÄ
:-)
No ale jak juĹź sobie tak gaworzymy to chciaĹ bym filozoficznie zauwaĹźyÄ, Ĺźe "bezinteresowna pomoc" to jest trochÄ naciÄ
gane haseĹko.
Czy ktokolwiek na prawdÄ pomaga innym jeĹźeli nie ma z tego korzyĹci?
To dlaczego? Bo np "pamiÄta jak mu byĹo ciÄĹźko wiÄc stara siÄ komuĹ pomĂłc Ĺźeby mu byĹo Ĺatwiej ?", albo "czuje potrzebÄ pomagania innym" albo inne tego typu powody.
Ale to nie jest "bezinteresowna pomoc", moĹźna powiedzieÄ, Ĺźe bez korzyĹci materialnych ale nie bezinteresownie, jak ktoĹ pomaga "bo czuje potrzebÄ" to wĹasnie "pomagajÄ
c" zaspokaja swojÄ
potrzebÄ, jak pomaga "bo pamiÄta" to teĹź robi to Ĺźeby sobie poprawiÄ samopoczucie, czy podnieĹÄ samoocenÄ, to raczej nie jest caĹkiem "bezinteresownie".
PozdrĂłwka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| paitra UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 10 Sie 2009 | Posty: 3 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 13:39 Temat postu: polki w urzedzie |
|
|
tu pisze sie tylko plotki ,natalia nie pracuje a elzbieta nadal tam pracuje i nic sie nie zmieni,,,pozdrawiam,,, to dla ciekawskich |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Grazyna
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 13:53 Temat postu: |
|
|
Jest takie pojÄcie jak altruizm. A o tych konkretnych paniach nie wiem nic. Tylko wiem jedno: ten siÄ nigdy nie myli co nic nie robi? OczywiĹcie moĹźesz napisaÄ bla , bla, bla . _________________ Brunetka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 14:07 Temat postu: |
|
|
PrzestaĹcie juĹź, bo skoro moderator prosiĹ Ĺźeby nic wiÄcej w tym temacie nie pisaÄ to trochÄ niegrzecznie wyglÄ
da jak nadal kruszycie kopie.
Nie ma to Ĺźadnego sensu.
No i ja teĹź wyszĹam tym samym na takÄ
co siÄ nie stosuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
proĹbÄ=
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 14:43 Temat postu: |
|
|
turboneta napisał: | PrzestaĹcie juĹź, bo skoro moderator prosiĹ Ĺźeby nic wiÄcej w tym temacie nie pisaÄ to trochÄ niegrzecznie wyglÄ
da jak nadal kruszycie kopie.
Nie ma to Ĺźadnego sensu.
No i ja teĹź wyszĹam tym samym na takÄ
co siÄ nie stosuje. |
bo ty zawsze musisz sie wtracic tam gdzie cie nie chca.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 15:06 Temat postu: |
|
|
 _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| darek 13 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 10 Kwi 2008 | Posty: 682 | Skąd: Z nie nacka |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 19:44 Temat postu: |
|
|
Grazyna napisał: | "Oliwa sprawiedliwa na wierzch wypĹywa" .......Eli , ale radzÄ jej uzbroiÄ siÄ w cerpliwoĹÄ. JeĹźeli ktoĹ jednak sam zna tÄ kobiÄte niech napisze o niej obiektywnie. |
Obiektywnie?
Czyli tak od siebie
Znam ElÄ i lubiÄ, ale.....tak jak i ktoĹ o mnie, tak i Ja o niej mam wĹasne ale czy obiektywne?  _________________ ZrĂłwnowaĹźona kobieta to wspaniaĹy przyjaciel czĹowieka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Grazyna
|
Wysłany: 12 Wrz 2009, 9:01 Temat postu: |
|
|
Ja uwaĹźam ,Ĺźe moĹźna byc nawet wobec siebie obiektywnym,( nie jest to Ĺatwe ale niewykonalne). KaĹźdy zna swoje dobre i zĹe strony, chyba Ĺźe jest kompletnie zakĹamanym, oj takich teĹź znam ze swojego Ĺrodowiska. _________________ Brunetka |
|
Powrót do góry |
|
 |
|