Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 17:18 Temat postu: 11 wrzeĹnia. pamiÄtamy - wspominki i czarny humor |
|
|
 _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 17:21 Temat postu: |
|
|
Granice ĹmiesznoĹci tez powinny mieÄ swoje granice.
Ta akurat zostaĹa przekroczona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 17:23 Temat postu: |
|
|
turboneta napisał: | Granice ĹmiesznoĹci tez powinny mieÄ swoje granice.
bez przesady.
 _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 17:32 Temat postu: |
|
|
W sumie to jeĹźeli masz takie poczucie humoru to nie bÄdÄ siÄ kĹĂłciÄ
ZaproĹ mnie na pogrzeb jak umrze ci ktoĹ bliski.
ChÄtnie siÄ poĹmiejÄ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| *KitkaAnitka* =user usuniÄty na wĹasnÄ
proĹbÄ=
| Dołączył: 23 Sie 2009 | Posty: 33 | Skąd: Rvk |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 17:37 Temat postu: |
|
|
turboneta napisał: | W sumie to jeĹźeli masz takie poczucie humoru to nie bÄdÄ siÄ kĹĂłciÄ
ZaproĹ mnie na pogrzeb jak umrze ci ktoĹ bliski.
ChÄtnie siÄ poĹmiejÄ  |
Ty smiej sie z siebie i z tego ze jestes taka wscibska, albo ze swojego meza i z powodu z jakiego zabrali mu prawo jazdy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 17:44 Temat postu: |
|
|
darujcie sobie prosze osobiste wycieczki. to jest watek dla uczczenia tego jakze waznego wydarzenia sprzed 8 lat. to juz 8 urodziny...
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 17:56 Temat postu: |
|
|
nie wiem o co te wielkie halo, przeciez to tylko dwa bloki, szybko je odbuduja w takim cudownym kraju jak USA  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 18:06 Temat postu: |
|
|
mjkl napisał: | darujcie sobie prosze osobiste wycieczki. to jest watek dla uczczenia tego jakze waznego wydarzenia sprzed 8 lat. to juz 8 urodziny...
 |
Sxxxxn napisał: | nie wiem o co te wielkie halo, przeciez to tylko dwa bloki, szybko je odbuduja w takim cudownym kraju jak USA  |
Ĺo Jesssuuu...ale osioĹy jesteĹcie...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 19:31 Temat postu: |
|
|
jesli posiadanie innego zdania niz wiekszosc kwalifikuje mnie na osla to trudno, za stary jestem zeby sie dasac  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 11 Wrz 2009, 19:33 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | jesli posiadanie innego zdania niz wiekszosc kwalifikuje mnie na osla to trudno, za stary jestem zeby sie dasac  |
Nie na osĹa tylko na osioĹa
DajÄ sĹowo, ze to zupeĹnie inny gatunek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Wrz 2009, 0:15 Temat postu: |
|
|
aLe Ta ForuMoWa NoWom0wA JeSt sĹitAĹnA ^^ _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sylwiam
 | Dołączył: 25 Mar 2008 | Posty: 153 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 12 Wrz 2009, 5:40 Temat postu: |
|
|
opamietajcie sie tam zgineli ludzie! czy naprawde juz na tm swiecie jest taka znieczulica jak widoc to po niektorych forumowiczach? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Wrz 2009, 7:48 Temat postu: |
|
|
Doprawdy? A ile tysiecy ginie w Polsce w wypadkach spowodowanych przez pijanych kierowcow? Tych ludzi Ci nie zal? Troche to zalosne , stawiac pomniki kilku Amerykanom a nie widziec tysiecy glodujacych lub zabitych w wyniku dzialalnosci ich rzadu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 12 Wrz 2009, 8:03 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | Doprawdy? A ile tysiecy ginie w Polsce w wypadkach spowodowanych przez pijanych kierowcow? Tych ludzi Ci nie zal? Troche to zalosne , stawiac pomniki kilku Amerykanom a nie widziec tysiecy glodujacych lub zabitych w wyniku dzialalnosci ich rzadu. |
Z jednej strony masz racjÄ ale przecieĹź to nie oznacza, Ĺźe powinniĹmy sobie szydziÄ ze Ĺmierci tych ludzi.
To, ze oni nie budujÄ
pomnikĂłw tym ktĂłrzy zginÄli w wypadkach nie musi oznaczaÄ szyderstw z naszej strony.
Po co w takim razie pĹakaÄ w chwili gdy umrze nam ktoĹ bliski...w sumie to moĹźna pocieszyÄ siÄ zawsze tym, Ĺźe w Afryce umiera z gĹodu wiele istnieĹ...moĹźna siÄ tak pocieszyÄ ale czy aby na pewno to dziaĹa? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Wrz 2009, 8:26 Temat postu: |
|
|
Z nikogo nie szydze, smieszy mnie tylko podniecanie sie i robienie cyrku ze smierci raptem niecalych 3 tys ludzi, ostatecznie Amerykanie pracowali na to cale lata. Ponad to podalas troche zly przyklad, akurat afrykanska dzicz mnie nie interesuje, popatrzmy na swoje podworko gdzie wedlug nawet oficjalnych danych tysiace dzieci chodzi niedozywionych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| matrix35 UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 12 Sie 2009 | Posty: 39 | |
|
Wysłany: 12 Wrz 2009, 8:54 Temat postu: |
|
|
turboneta napisał: | Granice ĹmiesznoĹci tez powinny mieÄ swoje granice.
Mysle ze nie tylko ja czekam na ten dzien w ktorym napiszesz swoj ostatni post na tym forum turboneta |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 12 Wrz 2009, 9:48 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | Z nikogo nie szydze, smieszy mnie tylko podniecanie sie i robienie cyrku ze smierci raptem niecalych 3 tys ludzi, ostatecznie Amerykanie pracowali na to cale lata. Ponad to podalas troche zly przyklad, akurat afrykanska dzicz mnie nie interesuje, popatrzmy na swoje podworko gdzie wedlug nawet oficjalnych danych tysiace dzieci chodzi niedozywionych. |
Wszystko sie zgadza, tylko, ze idÄ
c takim torem to tak naprawdÄ nie powinno nam byc szkoda zadnej osoby ktĂłra umiera czy ginie, a przecieĹź z kaĹźdÄ
ĹmierciÄ
ĹÄ
czy siÄ cierpienie i bĂłl osĂłb ktĂłre straciĹy kogoĹ bliskiego.
Ci ktĂłrzy zginÄli 11 wrzeĹnia nie musieli mieÄ nic wspĂłlnego z systemem i polityka ktĂłrej jak mniemam nie lubisz.
Mnie nie Ĺmieszy zadna ĹmierÄ.
matrix35 napisał: | turboneta napisał: | Granice ĹmiesznoĹci tez powinny mieÄ swoje granice.
Mysle ze nie tylko ja czekam na ten dzien w ktorym napiszesz swoj ostatni post na tym forum turboneta |
Ten dzieĹ zapewne kiedyĹ nadejdzie. Tak wiÄc bÄ
dĹş cierpliwy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Wrz 2009, 11:06 Temat postu: |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|