Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 12 Wrz 2009, 22:53 Temat postu: |
|
|
z tego co wiem za wszelkie uslugi stomatologiczne dla doroslych zwrotow nie ma, chyba ze ostatnio wprowadzono nowe przepisy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stefan 1155
 | Dołączył: 23 Sie 2009 | Posty: 86 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 13 Wrz 2009, 0:55 Temat postu: |
|
|
watpie by sie zmienily w islandzkiej sluzbie zdrowia zaczely sie drastyczne oszczedanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stan
 | Dołączył: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
Wysłany: 13 Wrz 2009, 1:58 Temat postu: |
|
|
moze warto sie wyleczyc poki jeszcze jacys lekarze sa, bo wg morgunbladita zaczeli wyjezdzac, do krajow w ktorych zrobili dyplomy.
 _________________ Divided We Stand, United We Fall!
NSK |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kwiatek637 UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 09 Wrz 2009 | Posty: 15 | |
|
Wysłany: 13 Wrz 2009, 9:23 Temat postu: Re:Witam |
|
|
dziÄki za odpowiedz
a czy ktoĹ wie gdzie jest w miare tani i dobry dentysta  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Wrz 2009, 11:51 Temat postu: |
|
|
na Mjodd , moja siostra tam byla, chwalila sobie obsluge a i cena byla niewygorowana. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| seljahverfi ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 12 Lip 2009 | Posty: 187 | Skąd: z KÄ
dĹ |
|
Wysłany: 13 Wrz 2009, 13:20 Temat postu: Dentysta |
|
|
ul.Flatahraun 5a ,jest kilku dentystĂłw i nie jest drogo,ale zalezy kto jaki ma przelicznik z pacjentĂłw  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Katrina
| Dołączył: 26 Maj 2008 | Posty: 114 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 13 Wrz 2009, 13:42 Temat postu: Witam |
|
|
Na ul HATEIGSVEGUR 1, 105 Reykjavik jest niedrogi dentysta. Polecam bo sprawdzony  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Domino29 Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 21 Lip 2009 | Posty: 8 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 14 Paź 2009, 12:33 Temat postu: POSZUKUJÄ DENTYSTY! |
|
|
Witam,
potrzebujÄ informacje o dobrym dentyĹcie, pilnie muszÄ wyrwaÄ ĂłsemkÄ.
Czy ma ktoĹ informacje moĹźe o polskim dentyĹcie na Islandii lub dobrym islandzkim???
Z gĂłry dziÄki |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 14 Paź 2009, 13:35 Temat postu: |
|
|
Gestur w przychodni na Mjodd, ale najblizszy wolny termin to 26 paz, chyba ze wczesniej bedzie okienko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 14 Paź 2009, 13:41 Temat postu: |
|
|
andskotans, zapomialem o tel, oto on do recepcji 5511001 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| AcidBurn
 | Dołączył: 09 Paź 2009 | Posty: 426 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 14 Paź 2009, 22:00 Temat postu: |
|
|
tak a'propos polskich dentystĂłw... WCALE NIE SÄ GORSI NIĹť ISLANDZCY! ja np. jak mam coĹ do wyleczenia, robiÄ to w kraju przy okazji wizyty... Wybieram poprostu taki gabinet, w ktĂłrym jest rentgen i dobre materiaĹy, pytam teĹź o opinie. W Polsce jest teraz taka konkurencja miÄdzy stomatologami, Ĺźe siÄ przeĹcigajÄ
w ulepszaniu swoich usĹug. Wystarczy poszukaÄ. A jak tu czytam, Ĺźe mam wydawaÄ 4 razy wiÄcej tylko dlatego, Ĺźe zarabiam na wyspie to ĹmiaÄ mi siÄ chce! To chyba moja sprawa, gdzie wydajÄ pieniÄ
dze?! Jak ktoĹ lubi nimi szastaÄ, to ok. Ja nie lubiÄ.
Mam swojÄ
ulubionÄ
dentystkÄ i wolÄ u niej zapĹaciÄ 70 zĹ za rentgen plus plombÄ niĹź 10 000 (230 zĹ) tutaj bez zdjÄcia. I nie mam problemĂłw z zÄbami.
A tak ogĂłlnie to warto dbaÄ o zÄby, sÄ
bardzo uĹźyteczne hehe
Pozdrawiam  _________________ 10.04.2010 - dla mnie najszczÄĹliwszy dzieĹ mojego Ĺźycia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| pyza27
| Dołączył: 12 Cze 2009 | Posty: 48 | |
|
Wysłany: 14 Paź 2009, 22:29 Temat postu: |
|
|
AcidBurn napisał: | tak a'propos polskich dentystĂłw... WCALE NIE SÄ GORSI NIĹť ISLANDZCY! ja np. jak mam coĹ do wyleczenia, robiÄ to w kraju przy okazji wizyty... Wybieram poprostu taki gabinet, w ktĂłrym jest rentgen i dobre materiaĹy, pytam teĹź o opinie. W Polsce jest teraz taka konkurencja miÄdzy stomatologami, Ĺźe siÄ przeĹcigajÄ
w ulepszaniu swoich usĹug. Wystarczy poszukaÄ. A jak tu czytam, Ĺźe mam wydawaÄ 4 razy wiÄcej tylko dlatego, Ĺźe zarabiam na wyspie to ĹmiaÄ mi siÄ chce! To chyba moja sprawa, gdzie wydajÄ pieniÄ
dze?! Jak ktoĹ lubi nimi szastaÄ, to ok. Ja nie lubiÄ.
Mam swojÄ
ulubionÄ
dentystkÄ i wolÄ u niej zapĹaciÄ 70 zĹ za rentgen plus plombÄ niĹź 10 000 (230 zĹ) tutaj bez zdjÄcia. I nie mam problemĂłw z zÄbami.
A tak ogĂłlnie to warto dbaÄ o zÄby, sÄ
bardzo uĹźyteczne hehe
Pozdrawiam  |
rozumien to co piszesz ale jesli ktos nie leci w najblizszym czasie do polski a zeby raczej nie wybieraja dat ze akurat moze wtedy mnie zaboli wiec musimy poszukac tu dentysty i kazdy sie radzi gdzie jest tanio i dobrze |
|
Powrót do góry |
|
 |
| AcidBurn
 | Dołączył: 09 Paź 2009 | Posty: 426 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 15 Paź 2009, 23:08 Temat postu: |
|
|
jasne napisaĹam to adnotujÄ
c do jednego zpierwszych postĂłw, gdzie dwĂłch panĂłw krytykowaĹo paniÄ
, Ĺźe zarabia na Islandii i nie chce wspieraÄ islandzkiej gospodarki... to do tego piĹam... a ja polecÄ tego pana z Thingholtstraeti ))) Jest dobry i drogo nie bierze... Zawsze, jak jest wiÄkszy wydatek, to moĹźna siÄ z nim dogadaÄ na rozĹoĹźenie na raty
pozdrowki _________________ 10.04.2010 - dla mnie najszczÄĹliwszy dzieĹ mojego Ĺźycia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Hanka79
| Dołączył: 14 Lip 2008 | Posty: 106 | Skąd: Kopavogur |
|
Wysłany: 16 Paź 2009, 2:29 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | Gestur w przychodni na Mjodd, ale najblizszy wolny termin to 26 paz, chyba ze wczesniej bedzie okienko. |
No i w koĹcu wiem kim jesteĹ Sxxxxn, hehe. A to tylko przez ten post... MiĹo poznaÄ  _________________ BudzÄ
c siÄ rano, pomyĹl jaki to wspaniaĹy skarb ĹźyÄ, oddychaÄ i mĂłc siÄ radowaÄ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 16 Paź 2009, 8:17 Temat postu: |
|
|
Mi rowniez milo, ale nie wiem o co chodzi , zapewniam ze dentysta nie jestem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lolo209
 | Dołączył: 20 Lut 2009 | Posty: 69 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 21 Gru 2009, 18:08 Temat postu: |
|
|
A nie wiecie moze gdzie w selfosie jest dobry dentysta i nie drogi ??? _________________ Dniem Ĺźyje nocÄ
umieram |
|
Powrót do góry |
|
 |
| malbork
| Dołączył: 15 Paź 2009 | Posty: 66 | |
|
Wysłany: 22 Gru 2009, 17:44 Temat postu: |
|
|
My wlasnie jezdzimy do dentysty w Selfoss,nazywa sie Sigurion i ma gabinet nad Arion banki(przedtem kaupthing)wejscie od strony parkingu.Jest bardzo dobry moim zdaniem,ceny sa podobne do tych w Rvk. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| qwiat
| Dołączył: 07 Cze 2007 | Posty: 173 | |
|
Wysłany: 15 Sty 2010, 1:19 Temat postu: |
|
|
czy ktos mial do czynienia z dentysta majacym gabinet w hafnarfjordur w budynku w ktorym jest 1011 i wypozyczalnia video dentysta nazywa sie ingi gunnlaugsson |
|
Powrót do góry |
|
 |
| torent
| Dołączył: 12 Mar 2009 | Posty: 10 | |
|
Wysłany: 15 Sty 2010, 10:57 Temat postu: dentysta |
|
|
moĹźe ktoĹ wie gdzie w Keflaviku znajduje sie dentysta,ile kosztuje wyrwanie zÄba i czy dobrze znieczulaja |
|
Powrót do góry |
|
 |
| foo
 | Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 659 | |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|