Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| stefan 1155
 | Dołączył: 23 Sie 2009 | Posty: 86 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 21 Paź 2009, 17:31 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Golota i Adamek koledzy hahahhha... Golota jest skonczony to fakt i nic nie traci walczac z Adamkiem, moze tylko zyskac chodz watpie by to zmnienilo cos w jego karierze. Natomiast Adamek ma duzo do starecnia np przegrywa walke i co???? wszyscy maja ubaw po pachy ze przegral z takim patalachem, a gdy wygra to tesz z patalachem!! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| stefan 1155
|
Wysłany: 21 Paź 2009, 17:45 Temat postu: |
|
|
Cytat: | WysĹany: 21 PaĹş 2009, 16:59 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Ja tak sobie wĹasnie myĹlÄ teĹź o tym, Ĺźe skoro GoĹota i tak jest skoĹczony to moĹźe to wszystko jest z gĂłry dogadane. Dostanie kasÄ za to aby dopomĂłc w dalszej karierze koledze.
Ale to jest tylko moje takie "gdybanie"
GoĹota i Adamek koledzy hahahaha..... Golota jest skonczony to fakt i nic nie traci walczac z Adamkiem,moze tylko zyskac chodz watpie by to cos zmienilo w jego karierze.Natomiast Adamek ma duzo do stracenia np.przegrywa walke i co????? wszyscy maja ubaw po pachy ze przegral z takim patalachem, a gdy wygra to tez z patalachem. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| stefan 1155
|
Wysłany: 21 Paź 2009, 17:51 Temat postu: |
|
|
sorka za problem z wklejeniem cytatu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| adameczko12
| Dołączył: 03 Wrz 2009 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 21 Paź 2009, 17:58 Temat postu: |
|
|
nie nazywaĹbym GoĹote "pataĹachem" jest wielkim bokserem,proponuje przestudiowaÄ jego kariere bokserskÄ
,jest on twardym zawodnikiem Adamek bedzie musiaĹ mocno uderzaÄ zeby powaliÄ GoĹote ,ale to sÄ
moje przemyĹlenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 21 Paź 2009, 18:25 Temat postu: |
|
|
stefan 1155 napisał: | Cytat: | Golota i Adamek koledzy hahahhha... Golota jest skonczony to fakt i nic nie traci walczac z Adamkiem, moze tylko zyskac chodz watpie by to zmnienilo cos w jego karierze. Natomiast Adamek ma duzo do starecnia np przegrywa walke i co???? wszyscy maja ubaw po pachy ze przegral z takim patalachem, a gdy wygra to tesz z patalachem!! |
|
Nie mam na mysli takiego normalnie rozumianego koleĹźeĹstwa.
Lekka perswazja typu: "sĹuchaj stary, ty i tak nic juĹź wiÄcej nie osiÄ
gniesz, twoja kariera siÄ skoĹczyĹa, dostaniesz dobra kasÄ ale musisz paĹÄ na deski widowiskowo"
No i albo nie mieÄ kasy i byÄ tym ktĂłry jest skonczony albo byÄ skonczonym ale z kasÄ
w kieszeni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stefan 1155
|
Wysłany: 21 Paź 2009, 18:53 Temat postu: |
|
|
Cytat: | adameczko12 WysĹany: 21 PaĹş 2009, 18:58 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
nie nazywaĹbym GoĹote "pataĹachem" jest wielkim bokserem,proponuje przestudiowaÄ jego kariere bokserskÄ
,jest on twardym zawodnikiem Adamek bedzie musiaĹ mocno uderzaÄ zeby powaliÄ GoĹote ,ale to sÄ
moje przemyĹlenia
|
tak byl wielkim bokserem!!! gdy walczyl w rnigu niezawodowym. i doskonale znam jego kariere. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
 | Dołączył: 15 Cze 2007 | Posty: 417 | Skąd: z KÄ
towni |
|
Wysłany: 21 Paź 2009, 23:06 Temat postu: |
|
|
gniesz, twoja kariera siÄ skoĹczyĹa, dostaniesz dobra kasÄ ale musisz paĹÄ na deski widowiskowo"
No i albo nie mieÄ kasy i byÄ tym ktĂłry jest skonczony albo byÄ skonczonym ale z kasÄ
w kieszeni.[/quote]
czy moĹźesz to jakoĹ rozwinÄ
Ä , tak dla dzieci gorszego boga, bo nijak nie rozumiem czy wtrÄ
casz trzy grosze Ĺźeby siÄ wtrÄ
ciÄ , czy prĂłbujesz inteligentnie prowokowaÄ , sprowadzajÄ
c boks do poziomu piĹki kopanej w polskim wykonaniu , czy teĹź martwi CiÄ los naszych zawodnikĂłw i stan ich posiadania , czy teĹź w koĹcu siejesz paranojÄ ?
mĂłj niepokĂłj jest doĹÄ spory , skoro wyrzuciĹem z siebie aĹź tyle...
mimo to pozdrawiam i czekam na odpowiedĹş  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Paź 2009, 23:22 Temat postu: |
|
|
Nie rozumiem czym sie podniecacie , wynik walki jest juz dawno ustalony przez sponsorow, przeciez jak to w boksie bywa stawka sa takie pieniadze ze nikt przy zdrowych zmyslach nie pozwala decydowac zawodnikom o wyniku spotkania, ot i cala prawda o boksie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 21 Paź 2009, 23:40 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | Nie rozumiem czym sie podniecacie , wynik walki jest juz dawno ustalony przez sponsorow, przeciez jak to w boksie bywa stawka sa takie pieniadze ze nikt przy zdrowych zmyslach nie pozwala decydowac zawodnikom o wyniku spotkania, ot i cala prawda o boksie  |
wyjatki sie zdarzaja - ale to raczej tylko w filmach ;] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 10:31 Temat postu: |
|
|
HARRY75 napisał: |
w kieszeni. |
czy moĹźesz to jakoĹ rozwinÄ
Ä , tak dla dzieci gorszego boga, bo nijak nie rozumiem czy wtrÄ
casz trzy grosze Ĺźeby siÄ wtrÄ
ciÄ , czy prĂłbujesz inteligentnie prowokowaÄ , sprowadzajÄ
c boks do poziomu piĹki kopanej w polskim wykonaniu , czy teĹź martwi CiÄ los naszych zawodnikĂłw i stan ich posiadania , czy teĹź w koĹcu siejesz paranojÄ ?
[/quote]
A moĹźe wtrÄ
cam trzy grosze, moĹźe sieje prowokacjÄ(czy inteligentnÄ
?), a moĹźe siejÄ paranojÄ...do wyboru wedle uznania
Sxxxxn napisaĹ to dobitniej.
Aaaaa...stan posiadania zawodnikĂłw raczej mnie nie martwi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stefan 1155
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 17:45 Temat postu: |
|
|
A powiedz nam Sxxxxn!!! gdzie pieniadze nie rzadza??????? np w jakim sporcie??? I nikt sie niepodnieca tylko kilka osob wyrazilo poglad na temat co sie komu oplaca!!! i kto zyska a kto straci, mam na mysli bokserow a nie bukmaherow!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| qwiat
| Dołączył: 07 Cze 2007 | Posty: 173 | |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 17:54 Temat postu: |
|
|
przepraszam skoro Sxxxxn jest taki pewny to prosze niech mi podpowie kto wygra moze bym tez cos postawil...??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stefan 1155
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 18:34 Temat postu: |
|
|
na 100% niepowie!!!! sam obstawil!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 18:39 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn Ci nie podpowie bo go to absolutnie nie obchodzi , i tak jedyni wygrani to sponsorzy , jestem co prawda umowiony na spotkanie przed telewizorem ale miedzy jednym a drugim drinkiem wole z wnusiem sie pobawic niz patrzec na to zalosne widowisko , ale mimo wszystko zycze wszystkim ktorzy to lubia milej zabawy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
 | Dołączył: 15 Cze 2007 | Posty: 417 | Skąd: z KÄ
towni |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 19:04 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | Nie rozumiem czym sie podniecacie , wynik walki jest juz dawno ustalony przez sponsorow, przeciez jak to w boksie bywa stawka sa takie pieniadze ze nikt przy zdrowych zmyslach nie pozwala decydowac zawodnikom o wyniku spotkania, ot i cala prawda o boksie  |
mĂłj Ĺwiat runÄ
Ĺ w jednej chwili ...
caĹa prawda o boksie ?
zacznij wyplataÄ koszyki ze swoich madroĹci , bÄdziesz bogaty...
pozdro chĹopcze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 19:47 Temat postu: |
|
|
" Chlopcze " ? No to mnie odmlodziles , a od wyplatania koszykow wole kleic modele  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 20:39 Temat postu: |
|
|
Ja tam mogÄ te koszyki wiklinowe powyplataÄ za Sxxxxn
Kasa rzÄ
dzi wszÄdzie.
Ten kto myĹli, ze ominÄĹo to boks to Ĺźyje w nierealnym i piÄknym Ĺwiecie( w sumie to nawet trochÄ zazdroszczÄ)
A teraz naraĹźÄ siÄ wielu osobom za ten zbitek : boks i jazda figurowa na lodzie przez wiele lat byĹy moimi ulubionymi dyscyplinami sportowymi. Cudowne byĹy czasy kiedy wstawaĹo siÄ ok. czwartej nad ranem aby obejrzeÄ walkÄ bokserskÄ
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stefan 1155
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 21:05 Temat postu: |
|
|
Ja tam mogÄ te koszyki wiklinowe