reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

Gołota kontra Adamek
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Pozostałe tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stefan 1155

PostWysłany: 21 Paź 2009, 17:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Golota i Adamek koledzy hahahhha... Golota jest skonczony to fakt i nic nie traci walczac z Adamkiem, moze tylko zyskac chodz watpie by to zmnienilo cos w jego karierze. Natomiast Adamek ma duzo do starecnia np przegrywa walke i co???? wszyscy maja ubaw po pachy ze przegral z takim patalachem, a gdy wygra to tesz z patalachem!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stefan 1155

PostWysłany: 21 Paź 2009, 17:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Wysłany: 21 Paź 2009, 16:59 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Ja tak sobie własnie myślę też o tym, że skoro Gołota i tak jest skończony to może to wszystko jest z góry dogadane. Dostanie kasę za to aby dopomóc w dalszej karierze koledze.

Ale to jest tylko moje takie "gdybanie"
Gołota i Adamek koledzy hahahaha..... Golota jest skonczony to fakt i nic nie traci walczac z Adamkiem,moze tylko zyskac chodz watpie by to cos zmienilo w jego karierze.Natomiast Adamek ma duzo do stracenia np.przegrywa walke i co????? wszyscy maja ubaw po pachy ze przegral z takim patalachem, a gdy wygra to tez z patalachem.
Powrót do góry
stefan 1155

PostWysłany: 21 Paź 2009, 17:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sorka za problem z wklejeniem cytatu Confused
Powrót do góry
adameczko12

PostWysłany: 21 Paź 2009, 17:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie nazywałbym Gołote "patałachem" jest wielkim bokserem,proponuje przestudiować jego kariere bokserską,jest on twardym zawodnikiem Adamek bedzie musiał mocno uderzać zeby powalić Gołote ,ale to są moje przemyślenia Very Happy
Powrót do góry
turboneta

PostWysłany: 21 Paź 2009, 18:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stefan 1155 napisał:
Cytat:
Golota i Adamek koledzy hahahhha... Golota jest skonczony to fakt i nic nie traci walczac z Adamkiem, moze tylko zyskac chodz watpie by to zmnienilo cos w jego karierze. Natomiast Adamek ma duzo do starecnia np przegrywa walke i co???? wszyscy maja ubaw po pachy ze przegral z takim patalachem, a gdy wygra to tesz z patalachem!!

Nie mam na mysli takiego normalnie rozumianego koleżeństwa.
Lekka perswazja typu: "słuchaj stary, ty i tak nic już więcej nie osiągniesz, twoja kariera się skończyła, dostaniesz dobra kasę ale musisz paść na deski widowiskowo"

No i albo nie mieć kasy i być tym który jest skonczony albo być skonczonym ale z kasą w kieszeni.
Powrót do góry
stefan 1155

PostWysłany: 21 Paź 2009, 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
adameczko12 Wysłany: 21 Paź 2009, 18:58 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

nie nazywałbym Gołote "patałachem" jest wielkim bokserem,proponuje przestudiować jego kariere bokserską,jest on twardym zawodnikiem Adamek bedzie musiał mocno uderzać zeby powalić Gołote ,ale to są moje przemyślenia

tak byl wielkim bokserem!!! gdy walczyl w rnigu niezawodowym. i doskonale znam jego kariere.
Powrót do góry
HARRY75

PostWysłany: 21 Paź 2009, 23:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

turboneta napisał:

Lekka perswazja typu: "słuchaj stary, ty i tak nic już więcej nie osiągniesz, twoja kariera się skończyła, dostaniesz dobra kasę ale musisz paść na deski widowiskowo"

No i albo nie mieć kasy i być tym który jest skonczony albo być skonczonym ale z kasą w kieszeni.[/quote]

czy możesz to jakoś rozwinąć , tak dla dzieci gorszego boga, bo nijak nie rozumiem czy wtrącasz trzy grosze żeby się wtrącić , czy próbujesz inteligentnie prowokować , sprowadzając boks do poziomu piłki kopanej w polskim wykonaniu , czy też martwi Cię los naszych zawodników i stan ich posiadania , czy też w końcu siejesz paranoję ?
mój niepokój jest dość spory , skoro wyrzuciłem z siebie aż tyle...
mimo to pozdrawiam i czekam na odpowiedĹş Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
stalin
Gość
PostWysłany: 21 Paź 2009, 23:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie rozumiem czym sie podniecacie Very Happy Very Happy , wynik walki jest juz dawno ustalony przez sponsorow, przeciez jak to w boksie bywa stawka sa takie pieniadze ze nikt przy zdrowych zmyslach nie pozwala decydowac zawodnikom o wyniku spotkania, ot i cala prawda o boksie Very Happy
Powrót do góry
mjkl
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
PostWysłany: 21 Paź 2009, 23:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sxxxxn napisał:
Nie rozumiem czym sie podniecacie Very Happy Very Happy , wynik walki jest juz dawno ustalony przez sponsorow, przeciez jak to w boksie bywa stawka sa takie pieniadze ze nikt przy zdrowych zmyslach nie pozwala decydowac zawodnikom o wyniku spotkania, ot i cala prawda o boksie Very Happy

wyjatki sie zdarzaja - ale to raczej tylko w filmach ;]
turboneta

PostWysłany: 22 Paź 2009, 10:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HARRY75 napisał:
turboneta napisał:

No i albo nie mieć kasy i być tym który jest skonczony albo być skonczonym ale z kasą w kieszeni.

czy możesz to jakoś rozwinąć , tak dla dzieci gorszego boga, bo nijak nie rozumiem czy wtrącasz trzy grosze żeby się wtrącić , czy próbujesz inteligentnie prowokować , sprowadzając boks do poziomu piłki kopanej w polskim wykonaniu , czy też martwi Cię los naszych zawodników i stan ich posiadania , czy też w końcu siejesz paranoję ?
[/quote]

A może wtrącam trzy grosze, może sieje prowokację(czy inteligentną?), a może sieję paranoję...do wyboru wedle uznania Smile

Sxxxxn napisał to dobitniej.

Aaaaa...stan posiadania zawodnikĂłw raczej mnie nie martwi.
Powrót do góry
stefan 1155

PostWysłany: 22 Paź 2009, 17:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A powiedz nam Sxxxxn!!! gdzie pieniadze nie rzadza??????? np w jakim sporcie??? I nikt sie niepodnieca tylko kilka osob wyrazilo poglad na temat co sie komu oplaca!!! i kto zyska a kto straci, mam na mysli bokserow a nie bukmaherow!!!
Powrót do góry
qwiat

PostWysłany: 22 Paź 2009, 17:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przepraszam skoro Sxxxxn jest taki pewny to prosze niech mi podpowie kto wygra moze bym tez cos postawil...???
Powrót do góry
stefan 1155

PostWysłany: 22 Paź 2009, 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na 100% niepowie!!!! sam obstawil!!!
Powrót do góry
stalin
Gość
PostWysłany: 22 Paź 2009, 18:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sxxxxn Ci nie podpowie bo go to absolutnie nie obchodzi Very Happy , i tak jedyni wygrani to sponsorzy Very Happy , jestem co prawda umowiony na spotkanie przed telewizorem ale miedzy jednym a drugim drinkiem wole z wnusiem sie pobawic niz patrzec na to zalosne widowisko Very Happy , ale mimo wszystko zycze wszystkim ktorzy to lubia milej zabawy Very Happy
Powrót do góry
HARRY75

PostWysłany: 22 Paź 2009, 19:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sxxxxn napisał:

mój świat runął w jednej chwili ...
cała prawda o boksie ?
zacznij wyplatać koszyki ze swoich madrości , będziesz bogaty...
pozdro chłopcze Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
stalin
Gość
PostWysłany: 22 Paź 2009, 19:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

" Chlopcze " ? No to mnie odmlodziles Very Happy Very Happy Very Happy , a od wyplatania koszykow wole kleic modele Very Happy
Powrót do góry
turboneta

PostWysłany: 22 Paź 2009, 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam mogę te koszyki wiklinowe powyplatać za Sxxxxn Smile

Kasa rządzi wszędzie.
Ten kto myśli, ze ominęło to boks to żyje w nierealnym i pięknym świecie( w sumie to nawet trochę zazdroszczę)

A teraz narażę się wielu osobom za ten zbitek Smile : boks i jazda figurowa na lodzie przez wiele lat były moimi ulubionymi dyscyplinami sportowymi. Cudowne były czasy kiedy wstawało się ok. czwartej nad ranem aby obejrzeć walkę bokserską Smile
Powrót do góry
stefan 1155

PostWysłany: 22 Paź 2009, 21:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam mogę te koszyki wiklinowe
powyplatać za Sxxxxn
Cytat:

pachnie mi tu jaks koalicja!!!! PO& PiS??????
Powrót do góry
stalin
Gość
PostWysłany: 22 Paź 2009, 21:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PO jeszsze zdzierze , ale od PiSu mnie tu nie ublizaj Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
stefan 1155

PostWysłany: 22 Paź 2009, 21:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oj przepraszam!!! poprstu myslalem,ze jestes Trzeci Blizniak!!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Pozostałe tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5

Skocz do: