Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| miska123102
| Do潮czy: 11 Sty 2009 | Posty: 125 | |
|
Wys砤ny: 26 Pa 2009, 21:11 Temat postu: |
|
|
gu艣cik ma hihihi ma艂a tancereczka ci ro艣nie  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
 | Do潮czy: 25 Sty 2009 | Posty: 517 | |
|
Wys砤ny: 26 Pa 2009, 21:27 Temat postu: |
|
|
no ju偶 krejzolka 艣pi:)))ja r贸wnie偶 id臋 do 艂贸偶ka.偶ycz臋 wszystkim spokojnej nocki i tym mamusiom co ju偶 maj膮 dzieciaczki i tym co dopiero b臋d膮 je mia艂y.ja do tej pory pami臋tam nie przespane noce bo mi wielorybi brzuch przeszkadza艂 w znalezieniu dogodnej pozycji dobranoc |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| luiza
| Do潮czy: 09 Pa 2006 | Posty: 151 | |
|
Wys砤ny: 27 Pa 2009, 0:57 Temat postu: |
|
|
ja jakos nie moge zmobilizowac sie do cwiczen w domu a poza tym zawsze jest cos do zrobienia i zalatwienia a wieczorem juz sie chce spac i nie w glowie robienie brzuszkow,ale bede wytrale chodzic na aerobic w grupie latwiej .a propos diety kopenhaskiej to przerabialam ja kilka lat temu i na mnie podzialala ale na krotko bo kilogramy wrocily z predkoscia swiatla.a dieta naprawde jest glodowkowa |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 27 Pa 2009, 15:19 Temat postu: |
|
|
by艂am dzi艣 na szczepieniu z moj膮 ma艂膮 ale nikt mi nie powiedzia艂 o tym szczepieniu na 艣wi艅sk膮 gryp臋.moja ma艂a ma ju偶 6miesi臋cy i 8dni to my艣la艂am 偶e co艣 powiedz膮.a tu nic.mo偶e to i dobrze bo ja swojej ma艂ej na to nie zaszczepi臋, ale chyba powinni porusza膰 takie tematy co???czy kt贸ra艣 mama ju偶 szczepi艂a swojego maluszka na to??? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| natalia
| Do潮czy: 18 Lut 2009 | Posty: 34 | Sk眃: islandia |
|
Wys砤ny: 28 Pa 2009, 12:28 Temat postu: witam |
|
|
czy ktos wie gdzie na hlemurze jest fotograf zeby zrobic dla dziecka zdjecia do paszportu pozdro dla wszystkich _________________ cze艣膰! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 28 Pa 2009, 12:33 Temat postu: Re: witam |
|
|
natalia napisa: | czy ktos wie gdzie na hlemurze jest fotograf zeby zrobic dla dziecka zdjecia do paszportu pozdro dla wszystkich |
W budynku stacji autobusowej Hlemmur to wyglada troche jak kiosk. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| kasiunia131
| Do潮czy: 16 Lip 2009 | Posty: 76 | |
|
Wys砤ny: 28 Pa 2009, 16:07 Temat postu: |
|
|
patrze ze niektore mamusie starsznie sie przejmuja ta swinska grypa....ja ide po 16 na szczepienie to porusze ten temat i napisze co mi powiedzieli |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| kathy212
| Do潮czy: 26 Pa 2008 | Posty: 33 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 28 Pa 2009, 18:05 Temat postu: |
|
|
kasiunia131 napisa: | patrze ze niektore mamusie starsznie sie przejmuja ta swinska grypa....ja ide po 16 na szczepienie to porusze ten temat i napisze co mi powiedzieli |
ja by艂am ju偶 w przychodni z maluszkiem i jak narazie szczepie艅 na swinska gryp臋 nie ma , ale spodziewaj膮 si臋 w listopadzie.Je艣li poprosisz to do Ciebie zadzwoni膮 偶e ju偶 maj膮.Oczywi艣cie zalecaj膮,ale to ju偶 Twoja decyzja czy chcesz szczepi膰 dziecko czy nie. Ja si臋 nie zdecyduje, swoje zdanie wyrazi艂am kilka stron wcze艣niej. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 28 Pa 2009, 18:45 Temat postu: |
|
|
kasiunia131 napisa: | patrze ze niektore mamusie starsznie sie przejmuja ta swinska grypa....ja ide po 16 na szczepienie to porusze ten temat i napisze co mi powiedzieli |
ja si臋 wcale nie przejmuje.tylko my艣l臋 偶e powinni ludziom m贸wi膰 co si臋 dzieje.z tego co widz臋 to tylko jakies plotki.kto艣 zacz膮艂 o tym m贸wi膰 straszy膰 tym i tak to si臋 zacze艂o ze niby i tu jest ta 艣wi艅ska grypa.bo gdyby by艂o to co艣 powa偶nego to by informowali wszystkich na ten temat.dlatego pytam czy kto艣 co艣 wie.pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| kasiunia131
| Do潮czy: 16 Lip 2009 | Posty: 76 | |
|
Wys砤ny: 28 Pa 2009, 18:59 Temat postu: |
|
|
lampeczka napisa: | kasiunia131 napisa: | patrze ze niektore mamusie starsznie sie przejmuja ta swinska grypa....ja ide po 16 na szczepienie to porusze ten temat i napisze co mi powiedzieli |
ja si臋 wcale nie przejmuje.tylko my艣l臋 偶e powinni ludziom m贸wi膰 co si臋 dzieje.z tego co widz臋 to tylko jakies plotki.kto艣 zacz膮艂 o tym m贸wi膰 straszy膰 tym i tak to si臋 zacze艂o ze niby i tu jest ta 艣wi艅ska grypa.bo gdyby by艂o to co艣 powa偶nego to by informowali wszystkich na ten temat.dlatego pytam czy kto艣 co艣 wie.pozdrawiam |
zawsze sie znajdzie ktos kto robi z byle czego sensacjie |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| patryk23l ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1 (dublowanie og艂osze艅)
| Do潮czy: 16 Sty 2008 | Posty: 670 | Sk眃: Keflavik |
|
Wys砤ny: 28 Pa 2009, 19:33 Temat postu: 艣wi艅ska grypa |
|
|
O 艣wi艅skiej grypie dosy膰 g艂o艣no jest Keflaviku.W ostatniej regionalnej gazecie Vikurfrettir byla dosyc duza i obszerna informacja na temat szczepie艅.Jest informacja o szczepieniu 26 pa偶dziernika piersze艅stwo maj膮 kobiety w ci膮偶y i osoby starsze i ob艂o偶nie chore! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 28 Pa 2009, 20:28 Temat postu: Re: 艣wi艅ska grypa |
|
|
patryk23l napisa: | O 艣wi艅skiej grypie dosy膰 g艂o艣no jest Keflaviku.W ostatniej regionalnej gazecie Vikurfrettir byla dosyc duza i obszerna informacja na temat szczepie艅.Jest informacja o szczepieniu 26 pa偶dziernika piersze艅stwo maj膮 kobiety w ci膮偶y i osoby starsze i ob艂o偶nie chore! |
no super!tylko 偶e nie ka偶dy to czyta a jak ju偶 przegl膮da nawet to wiele os贸b nie rozumie tego co tam jest napisane.ciesz臋 si臋 偶e Ty za to rozumiesz i wiesz co nie co  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| czita Zbyt cz臋sta publikacja og艂osze艅!
| Do潮czy: 24 Mar 2009 | Posty: 130 | |
|
Wys砤ny: 28 Pa 2009, 22:29 Temat postu: |
|
|
Moze sa tu jakies przyszle matki ktore sie zaszczepily na ta "swinska grype"?Dzisiaj moglam dostac ta szczepionke ale sie zastanawiam,nie wiem jak dziecko moze zareagowac na ta szczepionke,jestem w 20 tyg,moze wiecie cos.To fakt,ze ktos zaczol pisac, ze te szczepieonki nie sa sprawdzone do konca itd znalazla sie nastepna osoba i nastepna i ludzie zaczynaja watpic ze szczepionki nie sa sprawdzone czy dobre ale jesli tak by bylo to przeciez nie proponowaliby aby sie szczepic i dlatego pytam sie was czy cos wiecie na temat tych szczepionek dla kobiet w ciazy.Pozdrawiam _________________ "Nie mo偶emy utrzyma膰 偶adnego dnia, ale mo偶emy go nie straci膰" |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mucha Zbyt cz臋sta publikacja og艂osze艅!
| Do潮czy: 27 Kwi 2009 | Posty: 73 | |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2009, 0:59 Temat postu: |
|
|
witam spotkanie z Patrycj膮 i mamami z dzie膰mi jest 12 listopada od 11-13
By艂am na nim z moja 3 mc c贸reczka tylko raz i by艂o bardzo fajnie Na kolejne oczywi艣cie tez si臋 wybieramy |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Basia6
| Do潮czy: 14 Sie 2008 | Posty: 34 | |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2009, 11:34 Temat postu: |
|
|
Jezeli moge zapytac. O co chodzi z tymi spotkaniami? I gdzie one sie odbywaja? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| miska123102
| Do潮czy: 11 Sty 2009 | Posty: 125 | |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2009, 11:54 Temat postu: |
|
|
mam pytanie tam jest ograniczenie jakie艣 wiekowe na tych spotkaniach z Patrycj膮 i mnie te偶 interesuje co na takich spotkaniach mmamusie z dzie膰mi robi膮?
PS. dzi臋kuje za informacje mam nadzieje ze znajde czas bardzo chcia艂a bym p贸j艣膰 na takie spotkanko  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Anna2
| Do潮czy: 13 Lut 2009 | Posty: 33 | |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2009, 14:47 Temat postu: |
|
|
Dziwczyny jak to jest z nazwiskiem dziecka czy jesli jestesmy malzenstwem to dziecko dostanie automatycznie nazwisko po ojcu ? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mak30
| Do潮czy: 11 Wrz 2009 | Posty: 15 | Sk眃: breythold |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2009, 16:07 Temat postu: |
|
|
na tym spotkaniu rodzice rozmawiaj膮 sobie doradzaj膮 i por贸wnuj膮 problemy je艣li takowe maja Widzia艂am tam dwoje dwulatk贸w a reszta to malutkie dzieci -nie wiem czy jest ograniczenie wiekowe bo by艂am tam tylko raz. Jest to w budynku Czerwonego Krzy偶a na ul Borgatuni 25 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Halszunia
| Do潮czy: 14 Lis 2008 | Posty: 11 | |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2009, 16:51 Temat postu: hej |
|
|
sluchajcie mam pytanie czy na lotnisku kupie dziecku mleko Nan 1 w kartoniku??? i czytalam ze niektore mamy biora tez bagaz na male dziecko do 2 lat. ja lece pierwszy raz z moim 3 miesiecznym synkiem i juz widze ze ciezko mi sie bedzie spakowac. Czy moglaby mi ktoras z mam wytlumaczyc jak to dokladnie z tym jest? z gory dziekuje za odpowiedz. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Halszunia
| Do潮czy: 14 Lis 2008 | Posty: 11 | |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2009, 16:53 Temat postu: |
|
|
b owiem ze malemu bagaz nie przysluguje. chodzi mi dokladnie co mialabym powiedziec na lotnisku ze mam dodatkowy bagaz. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|