Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| AcidBurn
 | Dołączył: 09 Paź 2009 | Posty: 426 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 19 Lis 2009, 12:38 Temat postu: |
|
|
turboneta napisał: | Ojej! No przykro mi niezmiernie, Ĺźe nie chcesz ze mnÄ
dyskutowaÄ.
Pozdrawiam serdecznie i ĹźyczÄ wielu sukcesĂłw w pracy w sĹuĹźbie zdrowia  |
ahahaha  _________________ 10.04.2010 - dla mnie najszczÄĹliwszy dzieĹ mojego Ĺźycia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| foo
 | Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 659 | |
|
Wysłany: 19 Lis 2009, 13:24 Temat postu: |
|
|
Chyba raczej
Nie bardzo rozumiem co moĹźe byÄ Ĺmiesznego w pracy, jakakolwiek by ona nie byĹa.
Wiadomo, Ĺźe kaĹźdy lubi sobie podbudowaÄ ego, ale robienie tego przez odejmowanie innym jest najĹźaĹoĹniejsza metodÄ
IMHO.
Pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 19 Lis 2009, 15:49 Temat postu: |
|
|
JeĹźeli chodzi o mnie to nic nikomu nie ujmujÄ, bo i ja na Islandii pracowaĹam w róşnych miejscach, w tym rĂłwnieĹź przy sprzÄ
taniu.
Dla kaĹźdego zawodu mam szacunek wiÄc nie rozumiem "przytyku" |
|
Powrót do góry |
|
 |
| AcidBurn
|
Wysłany: 19 Lis 2009, 16:09 Temat postu: |
|
|
turboneta napisał: | JeĹźeli chodzi o mnie to nic nikomu nie ujmujÄ, bo i ja na Islandii pracowaĹam w róşnych miejscach, w tym rĂłwnieĹź przy sprzÄ
taniu.
Dla kaĹźdego zawodu mam szacunek wiÄc nie rozumiem "przytyku" |
foo: na tym forum z pewnymi osobami nie da siÄ dykutowaÄ Nie majÄ
pojÄcia, co to znaczy dyskusja. Na brak jakichkolwiek argumentĂłw wymigujÄ
siÄ odpowiedziÄ
: nie chce mi siÄ z TobÄ
gadaÄ OprĂłcz tego, Ĺźe we wszystkich moĹźliwych wÄ
tkach napisaĹa, Ĺźe pracuje w sĹuĹźbie zdrowia, to w Ĺźadnym z tematĂłw nie zrobiĹa nic wnoszÄ
cego. Pisze gĹĂłwnie gĹupie komentarze bez uzasadnienia i prowokuje kĹĂłtnie agresywnym sposobem wypowiedzi (nie ona pierwsza i nie ostatnia)... Najlepiej ignorowaÄ takie osoby i nawet nie wdawaÄ siÄ w polemikÄ, bo jak to Viking miaĹ w opisie: "Nie rozmawiaj z ....."
absolutnie nie chodziĹo (tak mi siÄ wydaĹo i tak teĹź stwierdziĹa Turboneta) o jej zawĂłd... chodziĹo o brak chÄci do dyskusji za to chÄÄ czepiania siÄ kogokolwiek  _________________ 10.04.2010 - dla mnie najszczÄĹliwszy dzieĹ mojego Ĺźycia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sylwiam
 | Dołączył: 25 Mar 2008 | Posty: 153 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 19 Lis 2009, 16:30 Temat postu: |
|
|
przeczytaj swoje posty w temacie o sluzbie zdrowia dotyczace Kasiuni i nie tylko. Ty wnioslas tam baaaaaardzo duzo ale klotni i zamieszania.a jak juz napisalam nie mam ochoty dyskutowac z osobami ktore uwazaja ze wiedza wszystko najlepiej bo to nie ma najmniejszego sensu.
a co do czepiania sie i krytykowania innych to TY jestes w tym mistrzem, potrafisz zwracac uwage ludziom ze pisza z bledami chociaz sama je popelniasz.a narzucanie komus swojego zdania i miesznie ludzi z blotem bo maja je odmienne to nie jest zadna dyskusja Pani Idealna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sylwiam
 | Dołączył: 25 Mar 2008 | Posty: 153 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 19 Lis 2009, 16:40 Temat postu: |
|
|
[quote]AcidBurn
DoĹÄ
czyĹ: 09 PaĹş 2009
SkÄ
d: Reykjavik
WysĹany: 16 Lis 2009, 17:38 Temat postu:
dobra.... zeszliĹmy zwÄ
tku gĹĂłwnego: chodzi o wĹasne doĹwiadczenia ze sĹuĹźbÄ
zdrowia
sylwiam: widzisz, nie krytykujÄ kogoĹ bez podstawy. Z TobÄ
, jak widaÄ, moĹźna stoczyÄ bataliÄ na argumenty nie uĹźywajÄ
c przy tym wyzwisk i ubliĹźania komuĹ,
Cytat: |
widzisz Ty jestes jak choragiewka na wietrze w ktora zawieje to Ty sie ustawiasz.niewarto z Toba dyskutowac. Twoja wypowiedz sprzed 3 dnich i dzisejsza jest tego przykladem.nie mam juz nic do dodania w tym temacie. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 19 Lis 2009, 17:37 Temat postu: |
|
|
A ja tam lubiÄ sobie czasem poczytaÄ pewnego rodzaju poĹciki, bo mi siÄ humor poprawia na dĹuuuugi czas
WiÄc serdecznie pozdrawiam autorĂłw takich poĹcikĂłw.
A wracajÄ
c do tematu o sĹuĹźbie zdrowia: pracownikĂłw sĹuĹźby zdrowia naleĹźy szanowaÄ, bo od ich pracy zaleĹźy nasze zdrowie, prawda?
WiÄc naleĹźy tez szanowaÄ sylwian, bo i od niej zaleĹźy nasze zdrowie (niekoniecznie psychiczne ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Karin.
 | Dołączył: 25 Wrz 2008 | Posty: 227 | Skąd: WrocĹaw || Reykjavik |
|
Wysłany: 19 Lis 2009, 18:14 Temat postu: |
|
|
a ja tam sprzatam w szpitalu i uwazam,ze tez jestem potrzebna,a jak
a wracajÄ
c do tematu ginekologii - czy ktĂłraĹ z Was byla u ginekologa w DomusMedica? wie jak wyglada tam sprawa platnosci,no i jaki jest owy ginekolog ? mam wizyte niedlugo,pierwszÄ
w tym miejscu i trochÄ siÄ denerwuje  _________________ :-) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 19 Lis 2009, 18:19 Temat postu: |
|
|
Karin. napisał: | a ja tam sprzatam w szpitalu i uwazam,ze tez jestem potrzebna,a jak
a wracajÄ
c do tematu ginekologii - czy ktĂłraĹ z Was byla u ginekologa w DomusMedica? wie jak wyglada tam sprawa platnosci,no i jaki jest owy ginekolog ? mam wizyte niedlugo,pierwszÄ
w tym miejscu i trochÄ siÄ denerwuje  |
Tam jest kilku ginekologĂłw i moje koleĹźanki nie byĹy zbyt zadowolone ze wszystkich tam przyjmujÄ
cych ale moĹźe akurat trafisz na dobrego. Ja byĹam tam tylko raz i akurat trafilam na niezwykle uprzejmego starszego pana ale niestety nie pamiÄtam jak siÄ nazywa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Karin.
|
Wysłany: 19 Lis 2009, 18:25 Temat postu: |
|
|
Dokladnie to chodzi o ginekologa od spraw nowotworowych,tak mi powiedziano,ze taki sie mnÄ
zajmie. no nic, pierwszego sie dowiem jakiĹź on jest mam nadzieje,Ĺźe trafiÄ na sympatycznego,bo inaczej wyjde szybciej niĹź usiÄ
de na fotelu  _________________ :-) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 19 Lis 2009, 18:33 Temat postu: |
|
|
Karin. napisał: | bo inaczej wyjde szybciej niĹź usiÄ
de na fotelu  |
AĹź tak szybko chyba Ci sie nie uda
Jeszcze trzeba majtki po drodze zaĹozyÄ no i coĹ do nich  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| AcidBurn
|
Wysłany: 19 Lis 2009, 20:33 Temat postu: |
|
|
sylwiam: jeĹli myĹlisz, Ĺźe sprowokujesz mnie do jakiegokolwiek komentarza tego, co napisaĹaĹ na mĂłj temat... .. to siÄ bardzo mylisz... gratulujÄ jedynie zdolnoĹci dedukcji  _________________ 10.04.2010 - dla mnie najszczÄĹliwszy dzieĹ mojego Ĺźycia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mikolaj
| Dołączył: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 20 Lis 2009, 9:26 Temat postu: ginekolog |
|
|
Ja polecam ginekologa na Glaesibae, jaest niezwykle mily i co mnie bardzo ucieszylo wkoncu ktos kto sie wglebia sie w to co robi. Wyjasniam: bralam pigulki dla mnie tragedia nie wazne po jakich, wszyscy porzedni ginekolodzy mowili ze to organizm musi przywyknac, musi minac troche czasu. Temu powiedzialam jakie bralam 3rodz. i jakie objawy nieporzadane mialam. I co powiedzial ze dla mnie nie ma antykoncepcji hormonalnej, roznego rodzaju implanty, spirale tez w moim przypadku odpadaja. Jedyne co mi zostaje to krazek i prezerwatywa. Zgabinetu wyszlam szczesliwa, ze ktos sie wkoncu zainteresowal tym zeby DOPASOWAC antykoncepcje do mojego organizmu. Pzdrawiam wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dasha
| Dołączył: 23 Kwi 2008 | Posty: 48 | |
|
Wysłany: 20 Lis 2009, 10:26 Temat postu: ginekolog |
|
|
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| carmela
| Dołączył: 11 Gru 2007 | Posty: 34 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 20 Lis 2009, 11:25 Temat postu: |
|
|
witam! bylam w Domus Medica u ginekologa pare miesiecy temu, lekarz nazywal sie Auðolfur nie pamietam czyj son calkiem mily starszy pan. ogolnie bylo wporzadku, zrobil mi wszystkie badania i mowil ze jak bedzie cos nie tak to zadzwonia. ze mna bylo ok, ale moja siostra byla u tego samego lekarza i znalazl u niej jakies zmiany nowotworowe. oczywiscie placz i depresja. kazal jej zaczac brac pigulki antykoncepcyjne - bo byc moze choroba sama zniknie po dawce hormonow. gdy poszla do ginekolozki w PL okazalo sie ze to bylo po prostu jakies zapalenie do wylecznia antybiotykiem. pani doktor smiala sie tylko i nie mogla uwierzyc jaki lekarz widzial tam nowotwor?! podsumowujac nie wierze "lekarzom" na IS. mam nadzieje ze trafisz na kompetentnego. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mikolaj
| Dołączył: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 20 Lis 2009, 11:40 Temat postu: |
|
|
carmela napisał: | witam! bylam w Domus Medica u ginekologa pare miesiecy temu, lekarz nazywal sie Auðolfur nie pamietam czyj son calkiem mily starszy pan. ogolnie bylo wporzadku, zrobil mi wszystkie badania i mowil ze jak bedzie cos nie tak to zadzwonia. ze mna bylo ok, ale moja siostra byla u tego samego lekarza i znalazl u niej jakies zmiany nowotworowe. oczywiscie placz i depresja. kazal jej zaczac brac pigulki antykoncepcyjne - bo byc moze choroba sama zniknie po dawce hormonow. gdy poszla do ginekolozki w PL okazalo sie ze to bylo po prostu jakies zapalenie do wylecznia antybiotykiem. pani doktor smiala sie tylko i nie mogla uwierzyc jaki lekarz widzial tam nowotwor?! podsumowujac nie wierze "lekarzom" na IS. mam nadzieje ze trafisz na kompetentnego. pozdrawiam |
Jak miala robiona cytologie to mogly jej wyjsc jakies zmiany ale w sumie co lekarz to inne sposoby leczenia. U mojej siostry w Polsce wykryto tormiel 10cm sr. na jajniku niestety trzebabylo usunac caly jajowow. Teraz jest pod stala kontrola islandzkij pani ginekolog ktora jest rowniez chirurgiem czyli osoba kompetentna jak zobaczyla opisy badan przed i pooperacyjnych stwierdzila ze zrobilaby dokladnie tak samo tylko postaralaby sie zrobic mniejsze naciecie.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Karin.
|
Wysłany: 20 Lis 2009, 18:01 Temat postu: |
|
|
no,to mam nadzieje,ze u mnie niczego nie wykryjÄ
Oo chociaz z drugiej strony,wolaĹabym by wykryli,zwalczyli i po klopocie,bo jak narazie to do lekarza ide z bĂłlem i rowniez z bolem wychodze,a wszyscy mowia,ze wszystko jest w porzadku,heh... _________________ :-) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| 79 ehf
| Dołączył: 08 Maj 2009 | Posty: 153 | |
|
Wysłany: 20 Lis 2009, 19:51 Temat postu: |
|
|
Lista lekarzy ginekologĂłw
Dane sprzed roku wiÄc niektĂłre mogÄ