Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| lilianka
| Do潮czy: 17 Cze 2009 | Posty: 34 | |
|
Wys砤ny: 22 Lis 2009, 0:21 Temat postu: jeste艣my ju偶 razem :) |
|
|
Witam.
Zosta艂am mam膮
Wczoraj o 14.30 na 艣wiat przyszed艂 ma艂y Ada艣
Do tej pory nie moge uwierzy膰,ze jest juz po... dodam,偶e jeste艣my ju偶 w domku
Pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| luiza
| Do潮czy: 09 Pa 2006 | Posty: 151 | |
|
Wys砤ny: 22 Lis 2009, 0:32 Temat postu: |
|
|
moczem smarowalam tak 4 dni i poprawy nie bylo takze zaprzestalam.to byla moja pierwsza metoda ,pozniej glyserol i na koncu nystatyna echh mam nadzieje ze niedlugo znikna |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| luiza
|
Wys砤ny: 22 Lis 2009, 0:34 Temat postu: |
|
|
liljanka gratuluje a swoja droga piekne imie bardzo mi sie podoba  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
 | Do潮czy: 25 Sty 2009 | Posty: 517 | |
|
Wys砤ny: 22 Lis 2009, 8:44 Temat postu: |
|
|
luiza napisa: | moczem smarowalam tak 4 dni i poprawy nie bylo takze zaprzestalam.to byla moja pierwsza metoda ,pozniej glyserol i na koncu nystatyna echh mam nadzieje ze niedlugo znikna |
o kurcze, pierwszy raz s艂ysze zeby moczyk nie pom贸g艂 to ja nie wiem niestety.mi tylko to pomog艂o.a aphtin mia艂a艣???kosztuje 1.60 buteleczka w Polsce |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| luiza
|
Wys砤ny: 22 Lis 2009, 8:50 Temat postu: |
|
|
no niestety moze juz plesniawki byly za duze i trzeba je bylo potraktowac czyms mocniejszym. aftinu nie mam bo tutaj nie maja niestety ale niedlugo lecimy do Polski wiec sie zaopatrze  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 22 Lis 2009, 10:22 Temat postu: |
|
|
luiza napisa: | hej dziewczyny braly moze Wasze bobasy mycostatin na plesniawki w Polsce znany jako nystatyna .bo ja dostalam strzykawke do tego lekarstwa ale stosuje juz 1.5 tyg.i jeszcze slady plesniawek sa i zastanawiam sie czy nie lepiej zamiast wstrzykiwac to powinnam to wacikiem przecierac. |
Ja mialam mykostatin tez ze strzykawka, ale lekarka kazala mi ten plyn rozsmarowywac w buzi. Ja bralam troche plynu na palec i smarowalam po dziaselkach policzkach wewn. stronie. jak poszlam na kontrol to inny lekarz powiedzial mi ze mozna tez nalozyc plyn na smoczek i dac dziecku. U mojgo malego przeszlo po ok tyg. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| miska123102
| Do潮czy: 11 Sty 2009 | Posty: 125 | |
|
Wys砤ny: 22 Lis 2009, 10:52 Temat postu: Re: jeste艣my ju偶 razem :) |
|
|
lilianka napisa: | Witam.
Zosta艂am mam膮
Pozdrawiam |
GRATULACJE  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| dasha
| Do潮czy: 23 Kwi 2008 | Posty: 48 | |
|
Wys砤ny: 22 Lis 2009, 11:15 Temat postu: gratulacje |
|
|
gratulacje  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| AcidBurn
 | Do潮czy: 09 Pa 2009 | Posty: 426 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 22 Lis 2009, 12:00 Temat postu: Re: jeste艣my ju偶 razem :) |
|
|
lilianka napisa: | Witam.
Zosta艂am mam膮
Pozdrawiam |
Gratuluj臋 potomka 艢liczne imi臋 wybra艂a艣. Gdybym mia艂a synka, te偶 planowali艣my da膰mu na imi臋 Adam Jeszcze raz gratuluj臋!!! Te偶 ju偶 chcia艂abym by膰 po  _________________ 10.04.2010 - dla mnie najszcz臋艣liwszy dzie艅 mojego 偶ycia  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ve_a
| Do潮czy: 12 Sie 2009 | Posty: 9 | |
|
Wys砤ny: 22 Lis 2009, 17:42 Temat postu: |
|
|
ve_a napisa: | hej dziewczyny gdzie na kopavogur200 moge isc do po艂o藕nej, prosi艂a bym o dok艂adny adres, mieszkam tu od niedawna i nie bardzo sie orientuj臋 |
prosz臋 o podpowiedz:))))
lilianka gratulacje, fajnie 偶e wszystko posz艂o szcz臋艣liwie:))) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lilianka
| Do潮czy: 17 Cze 2009 | Posty: 34 | |
|
Wys砤ny: 24 Lis 2009, 21:27 Temat postu: Hej Hej |
|
|
Dzi臋kuj臋 Wam za gratulacje
Ada艣 czuje si臋 dobrze, jest zdrowy jak rybka przybiera na wadze.
Ci膮偶a by艂a dla mnie m臋cz膮ca,ale je艣li trzeba by by艂o to przesz艂a bym to jeszcze raz by mie膰 tego Skarba, kt贸rego mam
A Wy mamy - oczekuj膮ce swoich pociech te偶 si臋 doczekacie nie martwcie si臋 i trzymam za Was wszystkie kciuki.
Pozdrawiamy serdecznie  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| DOROTAKOC
| Do潮czy: 30 Kwi 2008 | Posty: 48 | |
|
Wys砤ny: 25 Lis 2009, 11:06 Temat postu: d |
|
|
na kopavogur musisz isc i zapisac sie na wizyte do poloznej to jest na hanaborgu wejscie jest od tylu banku landsbanki na 2 pietrze albo telefonicznie 5940500 przychodnia nazywa sie heilsugaeslan |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ve_a
| Do潮czy: 12 Sie 2009 | Posty: 9 | |
|
Wys砤ny: 25 Lis 2009, 13:05 Temat postu: Re: d |
|
|
DOROTAKOC napisa: | na kopavogur musisz isc i zapisac sie na wizyte do poloznej to jest na hanaborgu wejscie jest od tylu banku landsbanki na 2 pietrze albo telefonicznie 5940500 przychodnia nazywa sie heilsugaeslan |
dzieki sliczne:)) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 25 Lis 2009, 15:37 Temat postu: dla maluszka |
|
|
Mam do sprzedania rzeczy dla ch艂opczyka od 0-4m-cy,oraz noside艂ko bardzo praktyczne nowe,wiecej info na prv pozdrawiam wszystkie obecne i przysz艂e mamusie  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| pazura0311
| Do潮czy: 13 Kwi 2008 | Posty: 33 | Sk眃: Bia艂ystok |
|
Wys砤ny: 25 Lis 2009, 18:12 Temat postu: |
|
|
mama pytanko czy biorac macierzy艅ski mog臋 pracowa膰 w polsce mam 3 miesiace maj,czerwiec,lipiec |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Magda77
| Do潮czy: 10 Lip 2008 | Posty: 67 | |
|
Wys砤ny: 25 Lis 2009, 21:56 Temat postu: |
|
|
Lilianka gratuluj臋!!!!
Ja z kolei mam pytanie do mam, kt贸re urodz膮 po nowym roku. Mam termin na koniec stycznia a prawdopodobnie od nowego roku zmieniaj膮 si臋 zasady wyliczania macierzy艅skiego i zastanawiam si臋 czy je艣li z艂o偶臋 papiery w grudniu to wezm膮 pod uwag臋 dat臋 ich z艂o偶enia czy termin porodu??????? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| patryk23l ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1 (dublowanie og艂osze艅)
| Do潮czy: 16 Sty 2008 | Posty: 670 | Sk眃: Keflavik |
|
Wys砤ny: 25 Lis 2009, 22:16 Temat postu: |
|
|
Moze zmienia na korzysc, nic nie wiadomo. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Magda77
| Do潮czy: 10 Lip 2008 | Posty: 67 | |
|
Wys砤ny: 25 Lis 2009, 22:36 Temat postu: |
|
|
...niestety nie na korzy艣膰
Nie chcia艂abym sia膰 zam臋tu, bo informacje mam drog膮 pantoflow膮 ale podobno macierzy艅ski ucinaj膮 o 20% a tacierzy艅ski skracaj膮 do 1 m-ca. Wybieram si臋 jutro po dokumenty wi臋c licz臋 na to, 偶e dowiem si臋 czego艣 w biurze- napisz臋 je艣li upewni臋 si臋 co do tych zmian. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| AcidBurn
 | Do潮czy: 09 Pa 2009 | Posty: 426 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 25 Lis 2009, 23:19 Temat postu: |
|
|
Magda77 napisa: | ...niestety nie na korzy艣膰
Nie chcia艂abym sia膰 zam臋tu, bo informacje mam drog膮 pantoflow膮 ale podobno macierzy艅ski ucinaj膮 o 20% a tacierzy艅ski skracaj膮 do 1 m-ca. Wybieram si臋 jutro po dokumenty wi臋c licz臋 na to, 偶e dowiem si臋 czego艣 w biurze- napisz臋 je艣li upewni臋 si臋 co do tych zmian. |
no chyba ich.... nie wierz臋, 偶eby to zrobili zaczyna mnie ju偶 poma艂u wszystko wkur.... ten rz膮d ma niepokolei... _________________ 10.04.2010 - dla mnie najszcz臋艣liwszy dzie艅 mojego 偶ycia  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Katrina
| Do潮czy: 26 Maj 2008 | Posty: 114 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 26 Lis 2009, 14:29 Temat postu: :) |
|
|
hejka dziewczyny Przepraszam 偶e tutaj pisz臋, ale mam do sprzedania nowe body i pajacyki w kolorystyce typowej dla ch艂opczyka, tzn bia艂o-niebieskie, w samochodziki i misie, w rozm. 6-9 oraz 9-12. Je艣li kt贸ra艣 z Was by艂aby zainteresowana zapraszam. Ciuszki pochodz膮 z Anglii. Pozdrawiam wszystkie przysz艂e i obecne mamcie  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|