reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna

ICELAND.PL :: Islandia - strona g艂贸wna portalu

ZANIM CO艢 NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEI KTO CI OBRA疉 LUB MIE REGULAMIN, NIE DAJ SI SPROWOKOWA, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U縴tkownicyU縴tkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj si, by sprawdzi wiadomo禼iZaloguj si, by sprawdzi wiadomo禼i   

Por贸d na Islandii
Id do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 187, 188, 189 ... 314, 315, 316  Nast阷ny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> 呕ycie na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat  
Autor Wiadomo舵
lampeczka

Do潮czy: 25 Sty 2009
PostWys砤ny: 3 Lut 2010, 8:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Anna2 napisa:
DZiewczyny czy ktoras robila zdjecia do paszportu kolo grand hotelu jak dlugo czeka sie na zrobione zdjecia

zdjecia do polskich paszportow dla dzieci lepiej robic u tego dziadka na stacji pks.bardzo blisko konsulatu.nie ma obawy ze beda zle zrobione.

a co do becikowego to dzis w dzien dobty TVN minister zdrowia powiedziala ze czy to lekarz, lekarz rodzinny czy polozna prowadzi ciaze to im obojetne oby matka bdala o zdrowie dziecka
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵
mikolaj

Do潮czy: 12 Kwi 2008
Sk眃: Reykjavik
PostWys砤ny: 3 Lut 2010, 9:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Anna2 napisa:
DZiewczyny czy ktoras robila zdjecia do paszportu kolo grand hotelu jak dlugo czeka sie na zrobione zdjecia

Ja robilam na mjodd dla swojego synka i czekalam ok 20min. zaplacilam 2500kr
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵 Wy秎ij email
lampeczka

PostWys砤ny: 3 Lut 2010, 10:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mikolaj napisa:
Anna2 napisa:

ooo to taniej jak tam bo ja za 6 zdjec ma艂ych i 2 duze zap艂aci艂am 4500 w poniedzia艂ek Very Happy
Powr髏 do g髍y
mikolaj

PostWys砤ny: 3 Lut 2010, 13:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lampeczka napisa:
mikolaj napisa:
Anna2 napisa:

ooo to taniej jak tam bo ja za 6 zdjec ma艂ych i 2 duze zap艂aci艂am 4500 w poniedzia艂ek Very Happy

No tak ale ja zaplacolam 2500kr za 4zdjecia do paszportu i tyle wiec dlatego pewnie taniej.
Powr髏 do g髍y
lampeczka

PostWys砤ny: 3 Lut 2010, 15:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mikolaj napisa:
lampeczka napisa:
mikolaj napisa:
Anna2 napisa:

No tak ale ja zaplacolam 2500kr za 4zdjecia do paszportu i tyle wiec dlatego pewnie taniej.

zmienie chyba miejsce robienia tych zdjec bo po co mi 6paszportowych jak biora tylko 2.ja jedno w portwelu maz drugie w swoim i styka.a nie mialas problemu u konsula????bo mi kiedys powiedzieli ze jak tam nie robia fotek to zle zdjecia sa i konsulat odrzuca Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked
Powr髏 do g髍y
mikolaj

PostWys砤ny: 3 Lut 2010, 16:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lampeczka napisa:
mikolaj napisa:
lampeczka napisa:
mikolaj napisa:
Anna2 napisa:

zmienie chyba miejsce robienia tych zdjec bo po co mi 6paszportowych jak biora tylko 2.ja jedno w portwelu maz drugie w swoim i styka.a nie mialas problemu u konsula????bo mi kiedys powiedzieli ze jak tam nie robia fotek to zle zdjecia sa i konsulat odrzuca Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked

Nie zadnych problemow w konsulacie nie bylo paszport mam juz odebrany. Tylko kobitka ktora robila zdjecia zapytala do jakiego paszportu w sesie z jakiego kraju. Ogolnie to tam robie roznego rodzaju zdjecia w portretowe do albumow itd..... maja w ofercie tego naprawde duzo.
Powr髏 do g髍y
lampeczka

PostWys砤ny: 3 Lut 2010, 17:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mikolaj napisa:
lampeczka napisa:
mikolaj napisa:
lampeczka napisa:
mikolaj napisa:
Anna2 napisa:

Nie zadnych problemow w konsulacie nie bylo paszport mam juz odebrany. Tylko kobitka ktora robila zdjecia zapytala do jakiego paszportu w sesie z jakiego kraju. Ogolnie to tam robie roznego rodzaju zdjecia w portretowe do albumow itd..... maja w ofercie tego naprawde duzo.

to super.bo mi nagadali g艂upot ze tylko tam robia zdjedia do polskich paszport贸w.a jednak nie jest to prawda dzieki
Powr髏 do g髍y
ewcia1983

Do潮czy: 04 Gru 2008
PostWys砤ny: 4 Lut 2010, 11:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

11 lutego (czwartek) w godzinach 11-13 w budynku Czerwonego Krzy偶a na ulicy Borgatuni 25 odb臋dzie si臋 spotkanie matek z dziecmi do 2 lat. Jak zawsze organizuje je Patrycja Smile Zapraszamy serdecznie!
Powr髏 do g髍y
Anita29

Do潮czy: 18 Lip 2009
Sk眃: Grindavik
PostWys砤ny: 4 Lut 2010, 12:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ponawiam pytanie...
Prosze mi powiedziec co moge kupic 4miesiecznemu synkowi na katar i kaszel????
monika32

Do潮czy: 21 Wrz 2009
Sk眃: Keflavik
PostWys砤ny: 4 Lut 2010, 12:21    Temat postu: becikowe Odpowiedz z cytatem

http://finanse.wp.pl/kat,104132,title,Nowe-zasady-wyplacania-becikowego,wid,11923767,wiadomosc.html
Powr髏 do g髍y
norbi261107

Do潮czy: 16 Lut 2009
Sk眃: reykjavik
PostWys砤ny: 4 Lut 2010, 12:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szkoda ze to spotkanie jest dla dzieci do 2 latek, mam corcie 2 latka i 2msc a chetnie bym poszla
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵 Tlen
lampeczka

PostWys砤ny: 4 Lut 2010, 13:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Anita29 napisa:
Ponawiam pytanie...

idz do lekarza to Ci przepisze co trzeba.
ja na katar mam z Polski ma艣膰 majerankow膮.i wieczorem jak ma艂a mia艂a katar to po k膮pieli frid膮 wyci膮ga艂am gluty i posmarowa艂am nosek ma艣ci膮 majerankow膮.jeszcze slyszalam o ma艣ci vigvaporum czy co艣 takiego 偶e mo偶na po艂o偶y膰 blisko 艂贸偶eczka 艂y偶k臋 na podgrzewaczu z tym i te偶 pomaga oddycha膰.na kaszel nie mam pojecia.najlepiej niech dziecko obejrzy lekarz
Powr髏 do g髍y
lampeczka

PostWys砤ny: 4 Lut 2010, 13:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lampeczka napisa:
Anita29 napisa:
Ponawiam pytanie...

idz do lekarza to Ci przepisze co trzeba.
ja na katar mam z Polski ma艣膰 majerankow膮.i wieczorem jak ma艂a mia艂a katar to po k膮pieli frid膮 wyci膮ga艂am gluty i posmarowa艂am nosek ma艣ci膮 majerankow膮.jeszcze slyszalam o ma艣ci vigvaporum czy co艣 takiego 偶e mo偶na po艂o偶y膰 blisko 艂贸偶eczka 艂y偶k臋 na podgrzewaczu z tym i te偶 pomaga oddycha膰.na kaszel nie mam pojecia.najlepiej niech dziecko obejrzy lekarz

na stronie 183 dziewczyna ci napisa艂a co mo偶esz tutaj kupi膰 na katar.pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
joanna11
Go舵
PostWys砤ny: 4 Lut 2010, 16:56    Temat postu: witam wszystkie mamusie Odpowiedz z cytatem

mam pytanko czy ma ktos z was do sprzedania pas ci膮偶owy Smile a jesli nie to moze wiecie gdzie mozna kupic taki pas na islandi i jak sie nazywa z g贸ry dzi臋kuje za odpowiedzi pozdrawiam mamusie i ich pociechy Smile Smile
Powr髏 do g髍y
mikolaj

PostWys砤ny: 4 Lut 2010, 17:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bylam dzis w aptece i ku memu milemu zaskoczeniu zobaczylam cos podobnego do fridy nie wiem czy jest we wszystkich ale ja to widzialam w apotek na breidholcie. To tak chcialam napisac jakby ktos potrzebowal. Pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
lampeczka

PostWys砤ny: 4 Lut 2010, 17:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mikolaj napisa:
Bylam dzis w aptece i ku memu milemu zaskoczeniu zobaczylam cos podobnego do fridy nie wiem czy jest we wszystkich ale ja to widzialam w apotek na breidholcie. To tak chcialam napisac jakby ktos potrzebowal. Pozdrawiam

to jest w wi臋kszo艣ci aptek.pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
czita
Zbyt cz臋sta publikacja og艂osze艅!
Do潮czy: 24 Mar 2009
PostWys砤ny: 4 Lut 2010, 20:14    Temat postu: Re: witam wszystkie mamusie Odpowiedz z cytatem

joanna11 napisa:
mam pytanko czy ma ktos z was do sprzedania pas ci膮偶owy Smile a jesli nie to moze wiecie gdzie mozna kupic taki pas na islandi i jak sie nazywa z g贸ry dzi臋kuje za odpowiedzi pozdrawiam mamusie i ich pociechy Smile Smile

Pas ciazowy dpostaniesz w hagkaupie tam gdzie bielizna,one sa w kartonikach, nie pamietam nazwy,w Smaralindzie w hagkaupie pracuje kuzynka,nazywa sie Dorota "Doris"pracuje na dziale damskim, ona ci daradzi.Powodzenia
mikolaj

PostWys砤ny: 4 Lut 2010, 22:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lampeczka napisa:
mikolaj napisa:

A od kiedy? Bo rok temu pytalam o cos takiego i dawali mi gruszki. Takze wydaje mi sie ze maja to od niedawna tutaj. Albo na takiego sprzedawce trafilam.
Powr髏 do g髍y
lampeczka

PostWys砤ny: 5 Lut 2010, 10:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mikolaj napisa:
lampeczka napisa:
mikolaj napisa:

A od kiedy? Bo rok temu pytalam o cos takiego i dawali mi gruszki. Takze wydaje mi sie ze maja to od niedawna tutaj. Albo na takiego sprzedawce trafilam.

moja ma艂a ma prawie 10m.a ja to juz zobaczy艂am tutaj jak mia艂a ok.2m.wiem bo bylam zla na siebie ze wczesniej nie poszukalam a wysylali mi fride!!z przesy艂ka wysz艂o jeszcze dro偶ej takze z 8m.to juz tam lezy. oni wciskaj膮 te gruszki kazdemu
Powr髏 do g髍y
mikolaj

PostWys砤ny: 5 Lut 2010, 11:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to pewnie w tym czasie sprowadzili bo ja wpierw sama szukalam pozniej pytalam i oni wogule nie wiedzieli o co mi chodzi jakby pierwszy raz slyszeli o czyms takim.

no ale chodzi o to na szczescie ze maja bo z gruszka to walka z katarem jest jak walka z wiatrakami, nie do pokonania. Moj maly ma teraz zapalenie zatok i mimo ze umie juz wysmarkac noska to jednak musze sie wspomagac frida bo nie ma jeszcze takiej mocy zeby dobrze go wysmarkac.
Pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
Wy秝ietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> 呕ycie na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 187, 188, 189 ... 314, 315, 316  Nast阷ny
Strona 188 z 316

Skocz do:  
Nie mo縠sz pisa nowych temat體
Nie mo縠sz odpowiada w tematach
Nie mo縠sz zmienia swoich post體
Nie mo縠sz usuwa swoich post體
Nie mo縠sz g硂sowa w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chi駍ka, tajska, indyjska, japo駍ka, wietnamska itd.