Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| lampeczka
 | Do潮czy: 25 Sty 2009 | Posty: 517 | |
|
Wys砤ny: 3 Lut 2010, 8:48 Temat postu: |
|
|
Anna2 napisa: | DZiewczyny czy ktoras robila zdjecia do paszportu kolo grand hotelu jak dlugo czeka sie na zrobione zdjecia |
zdjecia do polskich paszportow dla dzieci lepiej robic u tego dziadka na stacji pks.bardzo blisko konsulatu.nie ma obawy ze beda zle zrobione.
a co do becikowego to dzis w dzien dobty TVN minister zdrowia powiedziala ze czy to lekarz, lekarz rodzinny czy polozna prowadzi ciaze to im obojetne oby matka bdala o zdrowie dziecka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 3 Lut 2010, 9:41 Temat postu: |
|
|
Anna2 napisa: | DZiewczyny czy ktoras robila zdjecia do paszportu kolo grand hotelu jak dlugo czeka sie na zrobione zdjecia |
Ja robilam na mjodd dla swojego synka i czekalam ok 20min. zaplacilam 2500kr |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 3 Lut 2010, 10:46 Temat postu: |
|
|
mikolaj napisa: | Anna2 napisa: | DZiewczyny czy ktoras robila zdjecia do paszportu kolo grand hotelu jak dlugo czeka sie na zrobione zdjecia |
ooo to taniej jak tam bo ja za 6 zdjec ma艂ych i 2 duze zap艂aci艂am 4500 w poniedzia艂ek  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
|
Wys砤ny: 3 Lut 2010, 13:54 Temat postu: |
|
|
lampeczka napisa: | mikolaj napisa: | Anna2 napisa: | DZiewczyny czy ktoras robila zdjecia do paszportu kolo grand hotelu jak dlugo czeka sie na zrobione zdjecia |
ooo to taniej jak tam bo ja za 6 zdjec ma艂ych i 2 duze zap艂aci艂am 4500 w poniedzia艂ek  |
No tak ale ja zaplacolam 2500kr za 4zdjecia do paszportu i tyle wiec dlatego pewnie taniej. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 3 Lut 2010, 15:17 Temat postu: |
|
|
mikolaj napisa: | lampeczka napisa: | mikolaj napisa: | Anna2 napisa: | DZiewczyny czy ktoras robila zdjecia do paszportu kolo grand hotelu jak dlugo czeka sie na zrobione zdjecia |
No tak ale ja zaplacolam 2500kr za 4zdjecia do paszportu i tyle wiec dlatego pewnie taniej. |
zmienie chyba miejsce robienia tych zdjec bo po co mi 6paszportowych jak biora tylko 2.ja jedno w portwelu maz drugie w swoim i styka.a nie mialas problemu u konsula????bo mi kiedys powiedzieli ze jak tam nie robia fotek to zle zdjecia sa i konsulat odrzuca  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
|
Wys砤ny: 3 Lut 2010, 16:53 Temat postu: |
|
|
lampeczka napisa: | mikolaj napisa: | lampeczka napisa: | mikolaj napisa: | Anna2 napisa: | DZiewczyny czy ktoras robila zdjecia do paszportu kolo grand hotelu jak dlugo czeka sie na zrobione zdjecia |
zmienie chyba miejsce robienia tych zdjec bo po co mi 6paszportowych jak biora tylko 2.ja jedno w portwelu maz drugie w swoim i styka.a nie mialas problemu u konsula????bo mi kiedys powiedzieli ze jak tam nie robia fotek to zle zdjecia sa i konsulat odrzuca  |
Nie zadnych problemow w konsulacie nie bylo paszport mam juz odebrany. Tylko kobitka ktora robila zdjecia zapytala do jakiego paszportu w sesie z jakiego kraju. Ogolnie to tam robie roznego rodzaju zdjecia w portretowe do albumow itd..... maja w ofercie tego naprawde duzo. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 3 Lut 2010, 17:14 Temat postu: |
|
|
mikolaj napisa: | lampeczka napisa: | mikolaj napisa: | lampeczka napisa: | mikolaj napisa: | Anna2 napisa: | DZiewczyny czy ktoras robila zdjecia do paszportu kolo grand hotelu jak dlugo czeka sie na zrobione zdjecia |
Nie zadnych problemow w konsulacie nie bylo paszport mam juz odebrany. Tylko kobitka ktora robila zdjecia zapytala do jakiego paszportu w sesie z jakiego kraju. Ogolnie to tam robie roznego rodzaju zdjecia w portretowe do albumow itd..... maja w ofercie tego naprawde duzo. |
to super.bo mi nagadali g艂upot ze tylko tam robia zdjedia do polskich paszport贸w.a jednak nie jest to prawda dzieki |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ewcia1983
| Do潮czy: 04 Gru 2008 | Posty: 10 | |
|
Wys砤ny: 4 Lut 2010, 11:37 Temat postu: |
|
|
11 lutego (czwartek) w godzinach 11-13 w budynku Czerwonego Krzy偶a na ulicy Borgatuni 25 odb臋dzie si臋 spotkanie matek z dziecmi do 2 lat. Jak zawsze organizuje je Patrycja Zapraszamy serdecznie! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Anita29
| Do潮czy: 18 Lip 2009 | Posty: 37 | Sk眃: Grindavik |
|
Wys砤ny: 4 Lut 2010, 12:18 Temat postu: |
|
|
Ponawiam pytanie...
Prosze mi powiedziec co moge kupic 4miesiecznemu synkowi na katar i kaszel???? _________________ Anita |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| monika32
| Do潮czy: 21 Wrz 2009 | Posty: 25 | Sk眃: Keflavik |
|
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| norbi261107
| Do潮czy: 16 Lut 2009 | Posty: 298 | Sk眃: reykjavik |
|
Wys砤ny: 4 Lut 2010, 12:49 Temat postu: |
|
|
szkoda ze to spotkanie jest dla dzieci do 2 latek, mam corcie 2 latka i 2msc a chetnie bym poszla |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 4 Lut 2010, 13:02 Temat postu: |
|
|
Anita29 napisa: | Ponawiam pytanie...
Prosze mi powiedziec co moge kupic 4miesiecznemu synkowi na katar i kaszel???? |
idz do lekarza to Ci przepisze co trzeba.
ja na katar mam z Polski ma艣膰 majerankow膮.i wieczorem jak ma艂a mia艂a katar to po k膮pieli frid膮 wyci膮ga艂am gluty i posmarowa艂am nosek ma艣ci膮 majerankow膮.jeszcze slyszalam o ma艣ci vigvaporum czy co艣 takiego 偶e mo偶na po艂o偶y膰 blisko 艂贸偶eczka 艂y偶k臋 na podgrzewaczu z tym i te偶 pomaga oddycha膰.na kaszel nie mam pojecia.najlepiej niech dziecko obejrzy lekarz |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 4 Lut 2010, 13:06 Temat postu: |
|
|
lampeczka napisa: | Anita29 napisa: | Ponawiam pytanie...
Prosze mi powiedziec co moge kupic 4miesiecznemu synkowi na katar i kaszel???? |
idz do lekarza to Ci przepisze co trzeba.
ja na katar mam z Polski ma艣膰 majerankow膮.i wieczorem jak ma艂a mia艂a katar to po k膮pieli frid膮 wyci膮ga艂am gluty i posmarowa艂am nosek ma艣ci膮 majerankow膮.jeszcze slyszalam o ma艣ci vigvaporum czy co艣 takiego 偶e mo偶na po艂o偶y膰 blisko 艂贸偶eczka 艂y偶k臋 na podgrzewaczu z tym i te偶 pomaga oddycha膰.na kaszel nie mam pojecia.najlepiej niech dziecko obejrzy lekarz |
na stronie 183 dziewczyna ci napisa艂a co mo偶esz tutaj kupi膰 na katar.pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 4 Lut 2010, 16:56 Temat postu: witam wszystkie mamusie |
|
|
mam pytanko czy ma ktos z was do sprzedania pas ci膮偶owy a jesli nie to moze wiecie gdzie mozna kupic taki pas na islandi i jak sie nazywa z g贸ry dzi臋kuje za odpowiedzi pozdrawiam mamusie i ich pociechy  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
|
Wys砤ny: 4 Lut 2010, 17:33 Temat postu: |
|
|
Bylam dzis w aptece i ku memu milemu zaskoczeniu zobaczylam cos podobnego do fridy nie wiem czy jest we wszystkich ale ja to widzialam w apotek na breidholcie. To tak chcialam napisac jakby ktos potrzebowal. Pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 4 Lut 2010, 17:45 Temat postu: |
|
|
mikolaj napisa: | Bylam dzis w aptece i ku memu milemu zaskoczeniu zobaczylam cos podobnego do fridy nie wiem czy jest we wszystkich ale ja to widzialam w apotek na breidholcie. To tak chcialam napisac jakby ktos potrzebowal. Pozdrawiam |
to jest w wi臋kszo艣ci aptek.pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| czita Zbyt cz臋sta publikacja og艂osze艅!
| Do潮czy: 24 Mar 2009 | Posty: 130 | |
|
Wys砤ny: 4 Lut 2010, 20:14 Temat postu: Re: witam wszystkie mamusie |
|
|
joanna11 napisa: | mam pytanko czy ma ktos z was do sprzedania pas ci膮偶owy a jesli nie to moze wiecie gdzie mozna kupic taki pas na islandi i jak sie nazywa z g贸ry dzi臋kuje za odpowiedzi pozdrawiam mamusie i ich pociechy  |
Pas ciazowy dpostaniesz w hagkaupie tam gdzie bielizna,one sa w kartonikach, nie pamietam nazwy,w Smaralindzie w hagkaupie pracuje kuzynka,nazywa sie Dorota "Doris"pracuje na dziale damskim, ona ci daradzi.Powodzenia _________________ "Nie mo偶emy utrzyma膰 偶adnego dnia, ale mo偶emy go nie straci膰" |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
|
Wys砤ny: 4 Lut 2010, 22:47 Temat postu: |
|
|
lampeczka napisa: | mikolaj napisa: | Bylam dzis w aptece i ku memu milemu zaskoczeniu zobaczylam cos podobnego do fridy nie wiem czy jest we wszystkich ale ja to widzialam w apotek na breidholcie. To tak chcialam napisac jakby ktos potrzebowal. Pozdrawiam |
A od kiedy? Bo rok temu pytalam o cos takiego i dawali mi gruszki. Takze wydaje mi sie ze maja to od niedawna tutaj. Albo na takiego sprzedawce trafilam. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 5 Lut 2010, 10:32 Temat postu: |
|
|
mikolaj napisa: | lampeczka napisa: | mikolaj napisa: | Bylam dzis w aptece i ku memu milemu zaskoczeniu zobaczylam cos podobnego do fridy nie wiem czy jest we wszystkich ale ja to widzialam w apotek na breidholcie. To tak chcialam napisac jakby ktos potrzebowal. Pozdrawiam |
A od kiedy? Bo rok temu pytalam o cos takiego i dawali mi gruszki. Takze wydaje mi sie ze maja to od niedawna tutaj. Albo na takiego sprzedawce trafilam. |
moja ma艂a ma prawie 10m.a ja to juz zobaczy艂am tutaj jak mia艂a ok.2m.wiem bo bylam zla na siebie ze wczesniej nie poszukalam a wysylali mi fride!!z przesy艂ka wysz艂o jeszcze dro偶ej takze z 8m.to juz tam lezy. oni wciskaj膮 te gruszki kazdemu |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
|
Wys砤ny: 5 Lut 2010, 11:19 Temat postu: |
|
|
No to pewnie w tym czasie sprowadzili bo ja wpierw sama szukalam pozniej pytalam i oni wogule nie wiedzieli o co mi chodzi jakby pierwszy raz slyszeli o czyms takim.
no ale chodzi o to na szczescie ze maja bo z gruszka to walka z katarem jest jak walka z wiatrakami, nie do pokonania. Moj maly ma teraz zapalenie zatok i mimo ze umie juz wysmarkac noska to jednak musze sie wspomagac frida bo nie ma jeszcze takiej mocy zeby dobrze go wysmarkac.
Pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|