Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| viking User bywa złośliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Doczy: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skd: Reykjavik |
|
Wysany: 2 Mar 2010, 14:13 Temat postu: Zamknięty wątek |
|
|
Admin nam jaśnie panujący zamknął wątek "Księga pochwal i zażaleń"
Oczywiście zrobił długi wywód w stylu bla bla bla......
Ale jest też coś ciekawego
Cytat: | Jeśli ktoś ma jakieś pomysły jak poprawić taką wymianę opinii, proszę o PW |
A że ja człowiek otwarty to napiszę tutaj moje propozycje:
1. Niech administracja się nie wtrąca
2. Pobierać opłatę za wpisywanie pochwał lub zażaleń
3. Zamknąć dział ogłoszeń i przywrócić formę forum z przed lat, kiedy panowali Jola i Einar
Oczywiście tylko jedną propozycje można wybrać.
Pozdrawiam Cię administratorze. _________________ Bardzo niewielu mężczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywają się wytrychem. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| O.E. Opiekun Forum
 | Doczy: 03 Lut 2004 | Posty: 2552 | Skd: Pl. Od Słońca 3/Europa |
|
Wysany: 2 Mar 2010, 14:37 Temat postu: Re: Zamknięty wątek |
|
|
Drogi Vikingu, dla człowieka, który nie lubi działu ogłoszeń, on nie istnieje... po prostu możesz tam nie wchodzić. Tak samo by bylo, gdybyśmy wydzielili dział ogłoszeń jako zupełnie inne forum - nie musisz tam wchodzić.
Korzystaj tylko z tych wątków i działów, które Cię interesują, a które tworzyliśmy wspólnie z Jolą i później Einarem.
W centrach handlowych i restauracjach masz 2 lub 3 różne ubikacje, ale korzystać nie musisz z damskiej lub dla inwalidów - w zupełności wystarczy Ci ta jedna: męska. Ale to nie powód, by innym odbierać ubikacje damskie.
Jedni lubią domy publiczne, inni wolą kościoły. Ty korzystaj z tego co sam lubisz. Nie ma potrzeby likwidować tego z czego się samemu nie korzysta. Amen.
Co do "ankiety", to ja wybieram rozwiązanie nr 2.  _________________ CHCESZ WSPOMÓC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPŁAĆ DATEK!
|
|
Powrt do gry |
|
 |
| rafal26
| Doczy: 29 Pa 2008 | Posty: 156 | Skd: Hafnarfjörður |
|
Wysany: 2 Mar 2010, 15:34 Temat postu: |
|
|
no a ja bym wybral opcje 1-sza _________________ gabeer |
|
Powrt do gry |
|
 |
| 3KO27 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
| Doczy: 21 Lis 2008 | Posty: 537 | Skd: z tamtąd |
|
Wysany: 2 Mar 2010, 16:10 Temat postu: Re: Zamknięty wątek |
|
|
O.E. napisa: | ...W centrach handlowych i restauracjach masz 2 lub 3 różne ubikacje, ale korzystać nie musisz z damskiej lub dla inwalidów - w zupełności wystarczy Ci ta jedna: męska. Ale to nie powód, by innym odbierać ubikacje damskie..... |
...nie musisz korzystać,ale zdarzyć sie może,że męska jest zajeta a ty czujesz,że cie zaraz rozerwie ...z konieczności wyboru przypinam kangura w damskiej/dla inwalidów lub a niech mi cieknie po nogawce ...po wyborze opcji pierwszej dochodzisz do wniosku,że może i z tego nie korzystasz ale zawsze się może się zdarzyć tak,że może to być awaryjna opcja wyboru ....więc to nie jest dobry przykład
O.E. napisa: | ...Jedni lubią domy publiczne, inni wolą kościoły. Ty korzystaj z tego co sam lubisz. Nie ma potrzeby likwidować tego z czego się samemu nie korzysta. Amen.... |
 _________________ --- nie sztuką jest zdjąć majtki,sztuką jest mieć co pokazać --- |
|
Powrt do gry |
|
 |
| svavec Ogłoszeniodawca zweryfikowany
| Doczy: 02 Lis 2008 | Posty: 532 | Skd: Gdynia |
|
Wysany: 2 Mar 2010, 18:21 Temat postu: |
|
|
patrzac na ilosc wejsc w "ksiege pochwal i zazalen" ,byl to temat bardzo popularny ,malo postow duzo odslon ,nie widze podstaw do zamkniecia tego tematu ,jak na razie kulturalnie i z zainteresowaniem .Mysle ,ze admin robi blad zamykajac ten temat .A co do kontroli tego watku .. jest on tak samo ciezki do kontroli jak dzial kupie /sprzedam / inne ogloszenia .
Jak ktos stwierdzil ..... nie chcesz to nie wchodz w dany dzial . |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|