Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Klimek UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 08 Lip 2009 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 21 Lut 2010, 12:31 Temat postu: nowa siedziba |
|
|
czy ktos moze mi podc adres gdzie sie przeniesli z borgartuni??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| seljahverfi ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 12 Lip 2009 | Posty: 187 | Skąd: z KÄ
dĹ |
|
Wysłany: 21 Lut 2010, 12:39 Temat postu: Re: nowa siedziba |
|
|
Klimek napisał: | czy ktos moze mi podc adres gdzie sie przeniesli z borgartuni??? | Engjateig 11 tam gdzie byĹ kiedyĹ, poprzednio. _________________ MĂŠr er alvara ™ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| anioĹ239
 | Dołączył: 21 Gru 2009 | Posty: 10 | |
|
Wysłany: 21 Lut 2010, 14:19 Temat postu: |
|
|
gdaĹsk84 napisał: | Czy ktoĹ dostaĹ zaproszenie na spotkanie 24.02 dla bezrobotnych? Spotkanie to ma na celu sprawdzenie znajomosci jezyka islandzkiego. Podane jest dziwne miejsc spotkania - ulica Njalsgata 14. |
ja teĹź dostaĹam takÄ
wiadomoĹÄ smsem i na meila ale inna ulica bo SuÄurlandsbraut 6, 1 pietro |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Basia6
| Dołączył: 14 Sie 2008 | Posty: 34 | |
|
Wysłany: 22 Lut 2010, 11:00 Temat postu: |
|
|
Witam, mam pytanie czy ma ktos numer do jednej z polek pracujacych w urzedzie pracy, bo musze sie pilnie skontaktowac. Dziekuje z gory |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wioletta1238
| Dołączył: 09 Lis 2008 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 24 Lut 2010, 0:46 Temat postu: :P |
|
|
ja juz jestem po tym spotkaniu.. miĹa pani zadaĹa kilka pytan...same podstawy i zdecydowaĹa na jaki kurs mnie wysĹac...powiedziala ze ktos do mnie zadzwoni..to wszystko:) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| adek85
| Dołączył: 12 Gru 2008 | Posty: 41 | |
|
Wysłany: 24 Lut 2010, 12:56 Temat postu: |
|
|
A czy sÄ
kolejki jak sie idzie na to spotkanie??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 8 Mar 2010, 14:38 Temat postu: zasiĹek |
|
|
Witam mam nastÄpujÄ
ce pytanie:
Jestem na urlopie macierzyĹskim( jednoczeĹnie bezrobotnym) do koĹca marca chciaĹbym jeszcze miesiÄ
c w polsce zostaÄ do maja.
Czy po zakoĹczeniu macierzyĹskiego od razu muszÄ siÄ zgĹosiÄ do urzÄdu pracy odwiesiÄ zasiĹek ?
Czy jak zgĹoszÄ siÄ miesiÄ
c później to nie dostanÄ miesiÄcznej kary? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| hanuszka1305
| Dołączył: 15 Maj 2008 | Posty: 24 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 10 Mar 2010, 10:15 Temat postu: |
|
|
chciaĹam siÄ zapytaÄ gdzie moĹźna spotkaÄ Polskie urzÄdniczki na Engjateig 11? czy przyjmujÄ
na gĹĂłwnej sali (a jeĹźeli tak to ktĂłre stanowisko)? i czy trzeba mieÄ do nich numerki (takie jak w wiÄkszoĹci urzÄdĂłw) czy po prostu stoi siÄ w kolejce?
bardzo proszÄ o odpowiedĹş  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| hanuszka1305
|
Wysłany: 10 Mar 2010, 20:35 Temat postu: |
|
|
hanuszka1305 napisał: | chciaĹam siÄ zapytaÄ gdzie moĹźna spotkaÄ Polskie urzÄdniczki na Engjateig 11? czy przyjmujÄ
na gĹĂłwnej sali (a jeĹźeli tak to ktĂłre stanowisko)? i czy trzeba mieÄ do nich numerki (takie jak w wiÄkszoĹci urzÄdĂłw) czy po prostu stoi siÄ w kolejce?
...nikt nie wie???  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dĹ |
|
Wysłany: 10 Mar 2010, 20:56 Temat postu: |
|
|
hanuszka1305 napisał: | hanuszka1305 napisał: | chciaĹam siÄ zapytaÄ gdzie moĹźna spotkaÄ Polskie urzÄdniczki na Engjateig 11? czy przyjmujÄ
...nikt nie wie???  | p.Natalia pracuje w urzedzie,ale odnosnie numerkĂłw to niestety drukuje suie go normalnie na automacie sie i wedle wezwania sie zalatwia a nie idywidualnie u niej. _________________ MĂŠr er alvara ™ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| hanuszka1305
|
Wysłany: 10 Mar 2010, 21:22 Temat postu: |
|
|
[/quote] p.Natalia pracuje w urzedzie,ale odnosnie numerkĂłw to niestety drukuje suie go normalnie na automacie sie i wedle wezwania sie zalatwia a nie idywidualnie u niej.[/quote]
dziÄki
a co z p. ElĹźbietÄ
? |
|
Powrót do góry |
|
 |
dĹ |
|
Wysłany: 10 Mar 2010, 21:27 Temat postu: |
|
|
p.Natalia pracuje w urzedzie,ale odnosnie numerkĂłw to niestety drukuje suie go normalnie na automacie sie i wedle wezwania sie zalatwia a nie idywidualnie u niej.[/quote]
dziÄki
a co z p. ElĹźbietÄ
?[/quote] ZachodzÄ w gĹowÄ  _________________ MĂŠr er alvara ™ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| acdc ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Sty 2010 | Posty: 21 | |
|
Wysłany: 10 Mar 2010, 21:46 Temat postu: |
|
|
[quote
a co z p. ElĹźbietÄ
?[/quote] ZachodzÄ w gĹowÄ [/quote]
Pani ElĹźbieta ma pewnie swoje prywatne Ĺźycie czy ona kazdego kto przychodzi pyta "kiedy ostatnio robiĹes kupke".
Nie ma Pani Elzbiety jest na pewno ktoĹ inny kto pomoĹźe!!!
[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| hanuszka1305
|
Wysłany: 10 Mar 2010, 22:33 Temat postu: |
|
|
acdc napisał: | [quote
a co z p. ElĹźbietÄ
? | ZachodzÄ w gĹowÄ [/quote]
Pani ElĹźbieta ma pewnie swoje prywatne Ĺźycie czy ona kazdego kto przychodzi pyta "kiedy ostatnio robiĹes kupke".
Nie ma Pani Elzbiety jest na pewno ktoĹ inny kto pomoĹźe!!!
[/quote][/quote]
domyslam sie ze p.Ela ma swoje prywatne zycie jak kazdy inny a mimo wszystko interesuje mnie czy pracuje nadal w posrednictwie pracy (i to mialam na mysli pytajac -a co z p.Ela) jednakze rozumiem ze osoby ktore nie umieja pomoc a mimo wszystko lubia sobie popisac o niczym wylapuja takie literowki z nudow
ps. a pytalam o Pania Ele bo jest bardzo zyczliwa osoba i wolalabym z nia pomowic
ps2. nie znam zwyczaju witania ludzi pytaniem o czestotliwosc robienia kupki, moze taki zwyczaj jest tam gdzie Ty mieszkasz... albo moze to jakis nowy zwyczaj...
milego wieczorku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Kacper
| Dołączył: 26 Kwi 2008 | Posty: 49 | Skąd: Warszawa / Reykjavik |
|
Wysłany: 11 Mar 2010, 12:16 Temat postu: |
|
|
Hejka
Pani Elzbieta jest na zwolnieniu lekarskim, a do stanowiska Natalki mozesz podejsc w momencie gdy skonczy obslugiwac klienta, jest sympatyczna na pewno pomoze.
Pozdrawiam _________________ „Dyskrecja w sĹowach jest wiÄcej warta niĹź elokwencja” |
|
Powrót do góry |
|
 |
| hanuszka1305
|
Wysłany: 11 Mar 2010, 14:06 Temat postu: |
|
|
Kacper napisał: | Hejka
Pani Elzbieta jest na zwolnieniu lekarskim, a do stanowiska Natalki mozesz podejsc w momencie gdy skonczy obslugiwac klienta, jest sympatyczna na pewno pomoze.
Pozdrawiam |
dziÄkuje za radÄ ale byĹam juĹź rano u p. Natalii -oczywiĹcie pomogĹa, doradziĹa -jak zawsze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| acdc ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Sty 2010 | Posty: 21 | |
|
Wysłany: 11 Mar 2010, 18:14 Temat postu: |
|
|
hanuszka1305
domyslam sie ze p.Ela ma swoje prywatne zycie jak kazdy inny a mimo wszystko interesuje mnie czy pracuje nadal w posrednictwie pracy (i to mialam na mysli pytajac -a co z p.Ela)
Nie wydaje mi sie ale niech to pozostanie tylko i wyĹÄ
cznie mojÄ
prywatnÄ
opiniÄ
.Pozdrawiam
[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Scissor_Sisters
| Dołączył: 03 Lis 2006 | Posty: 231 | Skąd: Olsztyn |
|
Wysłany: 11 Mar 2010, 19:56 Temat postu: |
|
|
Ale syf robicie...tak ciezko jest kogos dobrze zacytowac?????????? _________________ Mi casa Su casa |
|
Powrót do góry |
|
 |
| beatka:)
| Dołączył: 15 Lis 2008 | Posty: 145 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 12 Mar 2010, 12:24 Temat postu: |
|
|
hej!
Mam pytanko dotyczace zwolnienia sie z pracy. A mianowicie czy ktos z was zwalnial sie z pracy sam. A dokladniej jak to wyglada? Czy istnieje mozliwosc zwolnienia sie za porozumieniem sie stron i jak to puzniej przenosi sie na zalatwianie zasilku dla bezrobotnych?
Czy macie moze jakies stronki z przepisami w tej sprawie?
Dziekuje za odpowiedzi! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Mar 2010, 13:36 Temat postu: |
|
|
Jesli pracodawca wyrazi zgode mozesz odejsc od razu , jesli nie to obowiazuje Cie okres wypowiedzenia, jesli zwalniasz sie z pracy z wlasnej woli to o zasilek mozesz starac sie po uplywie 40 dni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|