Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| hafro
| Dołączył: 22 Lut 2004 | Posty: 20 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 28 Mar 2006, 10:35 Temat postu: Jest praca dla chemika... |
|
|
oczywiscie na Islandii. Wymagania: ukonczone studia chemiczne; specjalizacja w tluszczach, polimerach; dobra znajomosc angielskiego.
Ta informacja jest od znajomego, ktĂłry mnie prosil o pomoc w znalezieniu osoby z powyzszymi kwalifikacjami. Na razie nie znam wiecej szczegĂłlĂłw dotyczacych pracy.
Chetnych, prosze o kontakt. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| hafro
| Dołączył: 22 Lut 2004 | Posty: 20 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 29 Mar 2006, 18:19 Temat postu: |
|
|
Znam troche wiecej szczegĂłlĂłw w sprawie pracy. Jest to praca bardziej dla inzyniera-chemika. Podkreslaja, ze chodzi o kogos, kto nie tylko posiadalby wiedze teoretyczna, ale znal sie na urzadzeniach, umial je obslugiwac i slowem radzil sobie sam z instalacjami, zaworami itp.
Chodzi o zaklad (firma prywatna) produkujacy tworzywa sztuczne, jakies polimery, pianki, na bazie oleju poprodukcyjnego w fabrykach maczki rybnej.
Podsumowujac, konieczna wiedza (studia chemiczne), zmysl techniczny, pewne doswiadczenie, operatywnosc i dobra znajomosc angielskiego.
Praca w Reykjaviku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 31 Mar 2006, 9:01 Temat postu: odp o prsacy dla chemika |
|
|
Witam, tak sie skĹada,Ĺźe przezprzypadek weszĹam na forum o Islandii i znalazĹam Twojego posta. MOj mÄ
Ĺź jest mgr inĹź technologii chemicznej (ja sama koĹczÄ w tym roku studia) i checemy wyjechaÄ z karaju za pracÄ
i lepszymi pieniÄdzmi.
JeĹli moĹźesz daÄ namiery, powiedzieÄ troszkÄ wiÄcej o tej posadzie to bÄdziemy bardzo wdziÄczni, a gdyby coĹ wyszĹo maĹy toast.
Czekamy na odpowiedz
Pozdrawiam Danek08
ZapomniaĹam zapytaÄ czy to jeszcze aktualne????
Mam nadziejÄ, Ĺźe tak!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 1 Kwi 2006, 8:43 Temat postu: praca dla chemika |
|
|
W sumie nic mnie tu juĹź nie trzyma, mam 8 letnie doswiadczenie przy takiej robocie. ProsiĹbym o jakieĹ namiary. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|