reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

PROMOCJA ICELAND EXPRESS
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 16, 17, 18  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Newsy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
patryk23l
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
PostWysłany: 3 Maj 2010, 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na swieta, jak i na lato nie ma promocji. Za duza kasa by mogli sobie pozwolic na takie promocje.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
amande

PostWysłany: 3 Maj 2010, 21:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na okres letni właśnie były promocje, chyba w październiku Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
patryk23l
PostWysłany: 4 Maj 2010, 10:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nigdy nie robia promocji z wyprzedzeniem kilku miesiecznym, rozumiem ze chodzi Ci poprostu o kupno biletu pol roku wczesniej.
Tu mozna sobie sprawdzic co i jak bylo.
http://icelandexpress.is/um_okkur/bloggid/
Powrót do góry
kocurek
Zbyt częsta publikacja ogłoszeń!
PostWysłany: 4 Maj 2010, 11:25    Temat postu: hej Odpowiedz z cytatem

promocja była w pazdzierniku na letnie loty bo sama mam bilety na wakacje oraz moi znajomi.
Powrót do góry
patryk23l
PostWysłany: 4 Maj 2010, 11:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sorki ale to nie byla zadna promocja, tylko normalna cena biletow. Jak sie kupuje rok wczesniej to tak jest.
Powrót do góry
patryk23l
PostWysłany: 4 Maj 2010, 12:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tu jest promocja, 10tys kr taniej na bilety
http://icelandexpress.is/um_okkur/bloggid/?ew_news_onlyarea=&ew_news_onlyposition=0&cat_id=386&ew_0_a_id=1293
Powrót do góry
amande

PostWysłany: 4 Maj 2010, 20:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie nie wiem, czy były stosowane kiedykolwiek promocje na święta grudniowe do Polski oczywiście.

Skoro nie, to szkoda Sad

Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
potomak

PostWysłany: 9 Maj 2010, 9:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a co z konkurencyjnymi liniami lotniczymi? miały powstać i nic o tym nie słychać. wie ktoś coś na ten temat?

PostWysłany: 9 Maj 2010, 11:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

potomak napisał:
a co z konkurencyjnymi liniami lotniczymi? miały powstać i nic o tym nie słychać. wie ktoś coś na ten temat?

a skąd ta konkurencja będzie latać jak lotnisko zamknięte ?

PostWysłany: 10 Maj 2010, 12:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałem zapytać, jeżeli lot się nie odbywa, z powodu popiola, moge liczyć na zwrot pieniądze za lot , jesli bilet został zakupiony bez ubezpieczenia? Dzieki
Powrót do góry
kamqs

PostWysłany: 10 Maj 2010, 13:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

malina napisał:
Chciałem zapytać, jeżeli lot się nie odbywa, z powodu popiola, moge liczyć na zwrot pieniądze za lot , jesli bilet został zakupiony bez ubezpieczenia? Dzieki

jak najbardziej lub moĹźesz zmienic na inny termin.
Powrót do góry
ilona76
=user usunięty na własną prośbę=
PostWysłany: 10 Maj 2010, 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A to ciekawe bo mnie powiedziano w icelandexpress ze nie otrzymam zadnego zwrotu pieniedzy nawet jezeli wykupie ubezpieczenie co najwyzej moge zmienic rezerwacje za darmo!
Powrót do góry
Całusek
UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
PostWysłany: 10 Maj 2010, 20:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W Icelandair tak samo jest. Datę zmienić można ale zwrot pieniędzy raczej nie wchodzi w grę.
patryk23l
PostWysłany: 10 Maj 2010, 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
What next?

Passengers that are subject to flight cancellation can either get a full refund or change the booking to another date. We would like to remind passengers to contact the Iceland Express customer service to make necessary arrangements as flight bookings are not automatically diverted to the next available flight, unless specifically stated.

Tak stoi na stronie icelandexpress.
Powrót do góry
kamqs

PostWysłany: 10 Maj 2010, 21:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A tak w Icelandair

It is our intention to carry passengers to their destination at the earliest opportunity when our flying program has fully resumed. The following alternative options are therefore also available to passengers scheduled to travel on may 8th:

A full refund of unused flights, if the trip has not commenced. Passengers requiring a refund should go back to the point of sale. For online refunds, click here.

Re-book to a later date. Take an Icelandair flight to your destination at a later date convenient to you, subject to availability in the same service class/cabin.

Re-book on an Icelandair flight to/from another destination than originally booked. Re-booking is subject to availability in the same booking class. Any additional fare cost will be charged.
Powrót do góry
police55
Gość
PostWysłany: 10 Maj 2010, 21:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A nawet tak stoi

Cytat:
My flight has been cancelled. What are my rights?

In the rare event of Iceland Express cancelling your flight, you will be offered one of the following:

-reimbursement within seven days (in cash, by electronic bank transfer, bank orders or bank cheques or, with your signed agreement, travel vouchers and/or other services) of the full cost of your ticket, at the price at which it was bought, for the part or parts of the journey not made, and for the part or parts already made if the flight is no longer serving any purpose in relation to your original travel plan, together with, when relevant, a return flight to the first point of departure, at the earliest opportunity; or
- re-routing, under comparable transport conditions, to your final destination, at the earliest opportunity; or
- re-routing, under comparable transport conditions, to your final destination at a later date of your convenience, subject to availability of seats.

If you are informed of a cancellation of your flight with less than the two week mandatory time limit, Iceland Express will fully respect the EU-commission legislation regarding passenger rights. All compensation and other assistance to passengers, as stated in the legislation, will be provided to passengers of the cancelled flights.
Powrót do góry
ilona76
=user usunięty na własną prośbę=
PostWysłany: 10 Maj 2010, 23:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zamieszcac takie informacje to oni musza bo pasazer ma prawo wiedziec o tym tylko ze w praktyce wyglada to inaczej pierwsze co robia to proponuja przebookowanie lotu i podejzewam ze zazwyczaj to dziala dopiero gdy to nie poskutkuje a pasazer sie uprze to zwracaja pieniadze!
Powrót do góry
lampeczka

PostWysłany: 10 Maj 2010, 23:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ilona76 napisał:
A to ciekawe bo mnie powiedziano w icelandexpress ze nie otrzymam zadnego zwrotu pieniedzy nawet jezeli wykupie ubezpieczenie co najwyzej moge zmienic rezerwacje za darmo!

gadasz głupoty!
miałam wykupiony bilet na grudzień i dostałam maila ze nie będzie lotu w tym dniu bo zmieniają.i miałam możliwość albo zmiany daty albo zwrotu kosztów biletu.zadzwoniłam tam podałam nr lotu powiedziałam że nie pasi mi to i chce pieniądze i w ten sam dzień miałam kasę za bilety.co do korony.
Powrót do góry
ktotam

PostWysłany: 11 Maj 2010, 0:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lampeczka napisał:
ilona76 napisał:

gadasz głupoty!
miałam wykupiony bilet na grudzień i dostałam maila ze nie będzie lotu w tym dniu bo zmieniają.i miałam możliwość albo zmiany daty albo zwrotu kosztów biletu.zadzwoniłam tam podałam nr lotu powiedziałam że nie pasi mi to i chce pieniądze i w ten sam dzień miałam kasę za bilety.co do korony.

Co ty za opowiadasz Lampeczka,dawałaś ogłoszenie na forum o sprzedaży biletów i kupił je od Ciebie ktoś kogo znam -no fakt dostałaś zwrot za bilety ale nie od iceland expressu,i nie wprowadzaj ludzi w błąd właśnie dzwoniłem na lotnisko i nie muszą oddawać kasy za bilety przynajmniej jeżeli chodzi o iceland express nawet jeżeli są ubezpieczone ,ludzie wystarczy zadzwonić i się dowiedzieć a nie jedni mówią tak,drudzy tak i bzdury z tego wychodzą
Powrót do góry
kamqs

PostWysłany: 11 Maj 2010, 0:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ktotam napisał:
lampeczka napisał:
ilona76 napisał:

gadasz głupoty!

Co ty za opowiadasz Lampeczka,dawałaś ogłoszenie na forum o sprzedaży biletów i kupił je od Ciebie ktoś kogo znam -no fakt dostałaś zwrot za bilety ale nie od iceland expressu,i nie wprowadzaj ludzi w błąd właśnie dzwoniłem na lotnisko i nie muszą oddawać kasy za bilety przynajmniej jeżeli chodzi o iceland express nawet jeżeli są ubezpieczone ,ludzie wystarczy zadzwonić i się dowiedzieć a nie jedni mówią tak,drudzy tak i bzdury z tego wychodzą

Icelandexpress lata po tym samym niebie co wszyscy i dotyczą go te same zasady co wszystkich. Nie wiem czy czytałaś(eś) poprzednie posty i są tam informacje z oficjalnych stron islandzkich przewoźników więc nie wprowadzaj dezinformacji, mają obowiązek zwrócić pieniądze jeśli lot nie został wykonany w danym terminie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Newsy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 16, 17, 18  Następny
Strona 9 z 18

Skocz do: