Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| stopa
| Doczy: 05 Lip 2005 | Posty: 187 | Skd: Łódź |
|
Wysany: 1 Kwi 2006, 21:09 Temat postu: 1 kwietnia 06 |
|
|
Oj, widze ze szanowna redakcja dzis sobie dala upust fantazji Skoro jest okazja to ja mam 1 zyczenie do zlotego wieloryba - chce w tym roku dojechac na wyspe... czego i wszystkim forumowiczom zycze!!!  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Jola
 | Doczy: 31 Sty 2004 | Posty: 1000 | |
|
Wysany: 1 Kwi 2006, 21:13 Temat postu: |
|
|
O dzięki, o stopo, że uratowałeś honor forumowiczów Zdążyliśmy jeszcze przed północą dostać sygnał, że ktoś to przeczytał  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| viking User bywa złośliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Doczy: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skd: Reykjavik |
|
Wysany: 1 Kwi 2006, 21:19 Temat postu: |
|
|
Ja też czytałem i nawet zagłębiłem się w archiwum i przeczytałem z poprzednich lat. Globus Islandii to bajera. _________________ Bardzo niewielu mężczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywają się wytrychem. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| einar
| Doczy: 06 Lut 2004 | Posty: 1182 | |
|
|
Powrt do gry |
|
 |
| Steva
| Doczy: 20 Lut 2004 | Posty: 127 | |
|
Wysany: 1 Kwi 2006, 23:01 Temat postu: |
|
|
Ponieważ w tej chwili skończyłam czytać zaległe posty(a było tego trochę, rozrzut tematyczny jest ogromny, coraz większy, kłótnie i przepychanki też mają swoje poczesne miejsce, chociaż nie powinny mieć na TYM forum), więc dopiero teraz wypowiem się nt. newsów primaaprilisowych.
Drodzy Admini, są świetne! Trzeba Wam przyznać, że macie poczucie humoru! Nie spodziewałam się takiej dawki ubawu. Ten news o uzupełnieniu alfabetu w celu zaspokojenia dumnych potrzeb mieszkańców wyspy jest kapitalny.
Z zainteresowaniem ogromnym przeczytałam również o kosmicznych wyczynach Islandczyków, jako, że kosmos to jedna z moich ulubionych dziedzin. A gejzer?! dobre to!!!
A więc drodzy Forumowicze, kto chce niech sobie zatruwa żywot kłótniami i przepychankami, a ja myślę, że większość zdroworozsądkowych ludzi woli dziś poczytać o wielorybie spełniającym życzenia, bo jest okazja by się trochę odprężyć i pośmiać, po to w końcu wymyślono prima aprilis, korzystajmy więc!  _________________ Jutro to dziś - tyle, że jutro |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Ireth Alpha Team
| Doczy: 22 Pa 2004 | Posty: 416 | Skd: Dania |
|
Wysany: 2 Kwi 2006, 12:07 Temat postu: |
|
|
A ja sie dalam na ten alfabet nabrac...  _________________ Ziemniaki pozdrawiaja buraki. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|