Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| DevilDance
| Dołączył: 03 Lut 2010 | Posty: 54 | |
|
Wysłany: 15 Maj 2010, 22:14 Temat postu: |
|
|
Cytat: | I prosil bym ouzywanie slow - nadgodziny lub eftirvinna, nie mieszkamy w Anglii lub Irlandii |
a moze Yfirvinna?? Mr Sxxxxn!! mieszkamy w Islandii |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 15 Maj 2010, 23:43 Temat postu: |
|
|
DevilDance napisał: | Cytat: | I prosil bym ouzywanie slow - nadgodziny lub eftirvinna, nie mieszkamy w Anglii lub Irlandii |
a moze Yfirvinna?? Mr Sxxxxn!! mieszkamy w Islandii | Rowniez  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stan
 | Dołączył: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
Wysłany: 16 Maj 2010, 2:19 Temat postu: |
|
|
odpowiadacie na post sprzed roku, na pewno chlopak juz xxxxxx do pracodawcy... _________________ Divided We Stand, United We Fall!
NSK |
|
Powrót do góry |
|
 |
| svavec OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 02 Lis 2008 | Posty: 532 | Skąd: Gdynia |
|
Wysłany: 16 Maj 2010, 9:32 Temat postu: |
|
|
Lepiej pozno niz wcale  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 16 Maj 2010, 10:07 Temat postu: |
|
|
stan napisał: | odpowiadacie na post sprzed roku, na pewno chlopak juz xxxxxx do pracodawcy... | Faktycznie , pomrocznosc jakas jasna czy landi za mocna?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Froskur
 | Dołączył: 10 Lut 2007 | Posty: 484 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 16 Maj 2010, 21:50 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | Chyba Froszkur troszeczke pomylilas, dzien pracy to 8 godzin , gosc pracuje 10 i jeszcze z tego ma 3 nocne, na prawde nie widze tu miejsca na zwykle nadgodziny. |
Sztalin, napisalam co mi sie wydaje, podkreslajac ze mi sie wydaje. Nie wykluczone ze nie mam racji.
Sxxxxn napisał: | I prosil bym ouzywanie slow - nadgodziny lub eftirvinna, nie mieszkamy w Anglii lub Irlandii  |
az dziw ze jakims cudem zrozumiales o co chodzi..
jakie to szczescie, ze nie wszyscy mieszkancy tej pieknej wyspy sa tacy wymagajacy.. _________________ Imperare sibi maximum est imperium |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|