Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| xpx
| Dołączył: 07 Paź 2009 | Posty: 9 | |
|
Wysłany: 20 Cze 2010, 15:39 Temat postu: Bar Polski8 Katastrofa |
|
|
Nie rozumie jak polacy moga tacy byc byĹem w barze polskim heeh katastrofa jeden facet bez koszulki sie bawi dymi do wszystkich heh co to ma byc? a co najlepsze ochrona nic na to bo to jego znajomy i caĹy czas padaja pytania skad jestes i czy chcesz dostac - debilizm i nigdy nie bedzie baru tu dobrego nie chodzi tu o muzyke tylko o zachowanie polakĂłw byĹem tam raz i wiecej nie mam tam zamiaru jechac |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bolek
| Dołączył: 22 Sty 2009 | Posty: 12 | Skąd: universe |
|
Wysłany: 20 Cze 2010, 16:21 Temat postu: Irish pub |
|
|
Ale to nie jest polski bar,stÄ
d nazwa Irish Pub.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| xpx
|
Wysłany: 20 Cze 2010, 17:10 Temat postu: Re: Irish pub |
|
|
niewazne jest nazwa tym bardziej z na forum kilka dni temu napisali ze zaprszamy do polskiego Baru |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kl3m4
| Dołączył: 07 Maj 2010 | Posty: 37 | |
|
Wysłany: 20 Cze 2010, 19:08 Temat postu: Re: Bar Polski8 Katastrofa |
|
|
xpx napisał: | Nie rozumie jak polacy moga tacy byc byĹem w barze polskim heeh katastrofa jeden facet bez koszulki sie bawi dymi do wszystkich heh co to ma byc? a co najlepsze ochrona nic na to bo to jego znajomy i caĹy czas padaja pytania skad jestes i czy chcesz dostac - debilizm i nigdy nie bedzie baru tu dobrego nie chodzi tu o muzyke tylko o zachowanie polakĂłw byĹem tam raz i wiecej nie mam tam zamiaru jechac |
Nie wiem nie bylem w barze ,ale wiem jedno ze jeĹźeli ktoĹ pyta siÄ skÄ
d jestem to pewnie chce siÄ zapoznaÄ , a tego typu zapoznawanie najlepiej przeprowadzaÄ na zewnÄ
trz. Szkoda lokalu i ludzie w Ĺrodku. A to ze panowie " ochroniarze " znajÄ
pacjenta to jest to raczej normalna sytuacja. Tym wĹaĹnie wyróşniajÄ
siÄ zabawy na wioskach polskich od duĹźych klubĂłw zapewniajÄ
cych profesjonalny personel dbajÄ
cych o bezpieczeĹstwo klientĂłw. Na forum pojawiajÄ
siÄ czÄsto anaboliki dziÄki ktĂłrym jeden z drugim zostaje pseudo ochroniarzem (in wiÄcej koksu tym jestem wiÄkszy i wszyscy siÄ mnie bÄdÄ
bali)
XPX chyba po takich inteligentach nie spodziewaĹeĹ innej reakcji  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| xpx
|
Wysłany: 20 Cze 2010, 19:58 Temat postu: Re: Bar Polski8 Katastrofa |
|
|
Tu masz racej ale nie powinno byc takich pytan czy chesz dostac bo niejstes z kad tams niewazne ale nigdy tu nie powstanie normalny bar jak sdie sytuacja nie zmnieni i mam kilku kolewgĂł z EĹku z ktĂłrymi mozna sie napic i wszystko ale kilku pacjentĂłw robia wĹasnie obore dla tego miasta bo zrobiĹ sobie bare dziar na plecach i wszystcy musza widziec ...pajac |
|
Powrót do góry |
|
 |
| xpx
|
Wysłany: 20 Cze 2010, 20:02 Temat postu: Re: Bar Polski8 Katastrofa |
|
|
xpx napisał: | Tu masz racej ale nie powinno byc takich pytan czy chesz dostac bo niejstes z kad tams niewazne ale nigdy tu nie powstanie normalny bar jak sdie sytuacja nie zmnieni i mam kilku kolewgĂł z EĹku z ktĂłrymi mozna sie napic i wszystko ale kilku pacjentĂłw robia wĹasnie obore dla tego miasta bo zrobiĹ sobie bare dziar na plecach i wszystcy musza widziec ...pajac | sory za bĹedy |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 21 Cze 2010, 0:54 Temat postu: |
|
|
ehh, fajne sÄ
te balety w remizach _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| RealDeal
| Dołączył: 21 Cze 2010 | Posty: 107 | Skąd: RVK |
|
Wysłany: 22 Cze 2010, 0:34 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: | ehh, fajne sÄ
te balety w remizach |
niom...raz,dwa,czy...Ĺupu cupu,Ĺupu cupu,Ĺupu cupu, Ĺupu cupu,Ĺupu cupu...to nie melodia tylko odgĹos napierd***nki sztachetami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| xpx
|
Wysłany: 26 Cze 2010, 13:00 Temat postu: |
|
|
RealDeal napisał: | WielkiBialyKrolik napisał: | ehh, fajne sÄ
te balety w remizach |
niom...raz,dwa,czy...Ĺupu cupu,Ĺupu cupu,Ĺupu cupu, Ĺupu cupu,Ĺupu cupu...to nie melodia tylko odgĹos napierd***nki sztachetami  |
Na temat muzyki nie bedziemy rozmawiac bo rozna tam graja disco polo techno dancecore ale graja to co ludzie chca a ze ludzie lubia disco polo to ich sprawa czy techno nawet w polscce w popularnych klubach masz imprezy roznego typu w energy 2000 tez byĹo disco polo i ludzie sie bawili chodzi o klimat czyli o ludzi jak sie zachowuja w energy byĹem osobiscie niema tam cackania ze ktos wypije i chodzi szeroko i sie rozpycha odrazu jest upomnie od ochrony nie pomoze to wyjazd i koniec tematu |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Trialerror
 | Dołączył: 04 Sty 2009 | Posty: 169 | Skąd: Reykjavik 111 |
|
Wysłany: 26 Cze 2010, 14:00 Temat postu: |
|
|
xpx napisał: | RealDeal napisał: | WielkiBialyKrolik napisał: | ehh, fajne sÄ
te balety w remizach |
Na temat muzyki nie bedziemy rozmawiac bo rozna tam graja disco polo techno dancecore ale graja to co ludzie chca a ze ludzie lubia disco polo to ich sprawa czy techno nawet w polscce w popularnych klubach masz imprezy roznego typu w energy 2000 tez byĹo disco polo i ludzie sie bawili chodzi o klimat czyli o ludzi jak sie zachowuja w energy byĹem osobiscie niema tam cackania ze ktos wypije i chodzi szeroko i sie rozpycha odrazu jest upomnie od ochrony nie pomoze to wyjazd i koniec tematu | To straszne co piszesz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| xpx
|
Wysłany: 26 Cze 2010, 15:20 Temat postu: |
|
|
To straszne co piszesz [/quote]
Niewiem o co Ci chodzi co w tym strasznego poprostu tak jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
| foo
 | Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 659 | |
|
Wysłany: 27 Cze 2010, 10:24 Temat postu: |
|
|
A skÄ
d jesteĹ? Chcesz dostaÄ za takie teksty?
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| xpx
|
Wysłany: 27 Cze 2010, 12:10 Temat postu: |
|
|
[quote="foo"]A skÄ
d jesteĹ? Chcesz dostaÄ za takie teksty?
A co to ma do zeczy z kad jestem i za jakie teksty razniej pisz a jak Ci pasuje to z Etiopi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 27 Cze 2010, 14:36 Temat postu: |
|
|
czyli jestes czarny, wiec nie dziwota, ze oferowali Ci UFC na zywo _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| xpx
|
Wysłany: 27 Cze 2010, 15:37 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: | czyli jestes czarny, wiec nie dziwota, ze oferowali Ci UFC na zywo |
Jak to byĹo UFC to fajny jestes chyba nie byĹes na dobrej imprezie nawet nie masz pojecia co to impreza pojedz sobie do energy 200 i zobaczysz albo di innych klubĂłw w polsce duzo jest bardzo dobrych jak sie interesujesz muzyka klubowa to wiesz o czym pisze a jak nie to ci podesle stronke z klubami retransmisja na zywo to sobie zobaczysz a pozniej mozesz dawac komentarze |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 27 Cze 2010, 15:46 Temat postu: |
|
|
nie, dzieki, nie lubie jak mi futro swieci w UV _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| foo
 | Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 659 | |
|
Wysłany: 27 Cze 2010, 17:12 Temat postu: |
|
|
xpx - gdyby nagle zza krzaka wyskoczyĹa ironia i ugryzĹa CiÄ w ĹydkÄ to teĹź byĹ jej nie zauwaĹźyĹ?
Pzdr |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Scissor_Sisters
| Dołączył: 03 Lis 2006 | Posty: 231 | Skąd: Olsztyn |
|
Wysłany: 30 Cze 2010, 18:35 Temat postu: |
|
|
xpx - dlaczego niektĂłrzy ludzie sÄ