Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Scissor_Sisters
| Dołączył: 03 Lis 2006 | Posty: 231 | Skąd: Olsztyn |
|
Wysłany: 5 Lip 2010, 20:29 Temat postu: |
|
|
PolitykÄ mam gdzieĹ, ale dobrze, Ĺźe nie zostaĹ KaczyĹski, bo caĹy Ĺwiat pomyĹlaĹby, Ĺźe z tÄ
katastrofÄ
to byĹo jakieĹ prima aprilis....
A tak to chociaĹź wstydu nie ma. _________________ Mi casa Su casa |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zatroskany ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 09 Paź 2008 | Posty: 1220 | |
|
Wysłany: 6 Lip 2010, 18:28 Temat postu: |
|
|
Scissor_Sisters napisał: | PolitykÄ mam gdzieĹ, ale dobrze, Ĺźe nie zostaĹ KaczyĹski, bo caĹy Ĺwiat pomyĹlaĹby, Ĺźe z tÄ
katastrofÄ
to byĹo jakieĹ prima aprilis....
A tak to chociaĹź wstydu nie ma. |
Przesadzasz z tym wstydem. Wszedzie w polityce zdarzaja sie rozne dziwnosci. Gdyby preziem zostal Kaczynski to nic specjalnego by sie nie stalo tym bardziej ze prezentowal sie jako miodzio facio zupelnie inny od swoich poprzednich dwoch wcielen czyli brata i dawnego Jarego Rambo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Scissor_Sisters
| Dołączył: 03 Lis 2006 | Posty: 231 | Skąd: Olsztyn |
|
Wysłany: 6 Lip 2010, 18:31 Temat postu: |
|
|
Ok, nie jestem za tym, aby Prezydentem byĹ mister Polski 2010 czy nawet 2009, ale Komorowski bardziej z ryjka pasuje mi na Prezydenta niĹź z caĹym szacunkiem Pan KaczyĹski.... _________________ Mi casa Su casa |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zatroskany ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 09 Paź 2008 | Posty: 1220 | |
|
Wysłany: 6 Lip 2010, 19:53 Temat postu: |
|
|
Scissor_Sisters napisał: | Ok, nie jestem za tym, aby Prezydentem byĹ mister Polski 2010 czy nawet 2009, ale Komorowski bardziej z ryjka pasuje mi na Prezydenta niĹź z caĹym szacunkiem Pan KaczyĹski.... |
O jeny, ocenianie ludzi po wygladzie i to politykow swiadczy ze nie grzeszysz roztropnoscia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| greg ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 14 Lip 2007 | Posty: 45 | |
|
Wysłany: 9 Lip 2010, 6:43 Temat postu: |
|
|
Scissor_Sisters napisał: | Ok, nie jestem za tym, aby Prezydentem byĹ mister Polski 2010 czy nawet 2009, ale Komorowski bardziej z ryjka pasuje mi na Prezydenta niĹź z caĹym szacunkiem Pan KaczyĹski.... |
To sie nazywa miec poglady. Zal.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
| nigel Reporter ICELAND.PL
 | Dołączył: 06 Lis 2004 | Posty: 261 | Skąd: Warszawa |
|
Wysłany: 9 Lip 2010, 23:40 Temat postu: |
|
|
zatroskany napisał: | Przesadzasz z tym wstydem. Wszedzie w polityce zdarzaja sie rozne dziwnosci. Gdyby preziem zostal Kaczynski to nic specjalnego by sie nie stalo tym bardziej ze prezentowal sie jako miodzio facio zupelnie inny od swoich poprzednich dwoch wcielen czyli brata i dawnego Jarego Rambo. |
zatroskany, pojÄ
ĹeĹ fakt, Ĺźe to byĹa kampania wyborcza?
zatroskany napisał: | O jeny, ocenianie ludzi po wygladzie i to politykow swiadczy ze nie grzeszysz roztropnoscia. |
nie wiem co dokĹadnie ocenia S_S, ale prezencja jest jakimĹ czynnikiem, ktĂłry warto wziÄ
Ä pod uwagÄ przy wyborze prezydenta. _________________ Skandynawia - wortal raczkujÄ
cy |
|
Powrót do góry |
|
 |
|