Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| karuta Alpha Team
| Dołączył: 01 Kwi 2004 | Posty: 1245 | |
|
Wysłany: 24 Sie 2004, 21:59 Temat postu: dotyczy komputera |
|
|
potrzeba pomoc rzetelnego znawcy komputerow -chodzi o "naprawde" profesjonaliste .......wciaz padaj mi twarde dyski western Digital,moj komputer to skladak i mam stary processor czy istanieje cos takiego jak konflikt hardware? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Qortes
 | Dołączył: 17 Lut 2004 | Posty: 677 | Skąd: PoznaĹ |
|
Wysłany: 24 Sie 2004, 22:47 Temat postu: |
|
|
Czy to wciaz ten sam model dysku?
Mialem podobny problem, za ktoryms razem dowiedzialem sie, ze cala seria dyskow jest wadliwa- wprowadzono jakas techniczna nowosc, ktora nie zostala nalezycie przetestowana i "w praniu" dysk sie rozsypywal.
Moze masz podobny problem, sprobuj w google wpisac dokladny model dysku, powinno znalezc fora, gdzie o nim dyskutowano. Moze kogos spotkala podobna przykrosc.
Powodzenia. _________________ Islandia w radiu Afera
.: http://qortes.imejl.pl/nocpolarna :. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| esmerka31
| Dołączył: 19 Lut 2007 | Posty: 542 | |
|
Wysłany: 21 Wrz 2007, 20:34 Temat postu: hej |
|
|
szukam kogos kto zna sie na komputerach z keflaviku lub okolic, prosze o priv |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Michael-Scofield ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 17 Paź 2007 | Posty: 91 | Skąd: Keflavik/Mosefellbaer |
|
Wysłany: 30 Lis 2007, 11:13 Temat postu: Re: hej |
|
|
esmerka31 napisał: | szukam kogos kto zna sie na komputerach z keflaviku lub okolic, prosze o priv |
Zalezy co sie stalo Moj syn jest dobry w tych klockach, ale mieszkam w Reykjaviku |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Karol
| Dołączył: 26 Gru 2007 | Posty: 9 | |
|
Wysłany: 27 Gru 2007, 15:17 Temat postu: |
|
|
Jestem informatykiem i pracuje w swoim zawodzie na IS i radze zainstalowac sobie program ktury sie nazywa Burnin test tu daje linka do stronki [list=http://www.passmark.com/products/bit.htm]http://www.passmark.com/products/bit.htm[/list]
ten program sprawdza caly hardware(spszet) od dysku tfardego po procesor na koniec pokazuje co nie dziala prawidlowo i gdzie sa problemy, program im dluzej chodzi tym bardziej dokladny raport dostaniemy radze zostawiac komputer z wlaczonym programem na jakies 8 godzin albo i dluzej
PS: jak program jusz jest na chodzie to nie radze nic robic z komputerem bo ten program uzywa 100% komputera a wiec nawet GG lub skype bedzie wolno chodzil ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Brainstorm
| Dołączył: 17 Lut 2008 | Posty: 13 | Skąd: ĹĂłdĹş |
|
Wysłany: 30 Mar 2008, 16:06 Temat postu: |
|
|
Skoro dotyczy to ja teĹź mam pytanie
Od niedawna pracujÄ na nowym kompie, ma vistÄ i nie wyskakuje mu "ci" czyli Ä maĹe, napisac cma, czeĹc - znacie ten bĂłl.
Niby wszystko mam w porzÄ
dku - jÄzyk polski, klawiatura programisty, a jednak jedna literka w poĹÄ
czeniu z altem nie dziaĹa. PodkreĹlam, Ĺźe duĹźe Ä wchodzi bez problemu. Zabawne jest, Ĺźe maĹe Ä wchodzi, ale tylko po caps locku - naciskajÄ
c shift Ja myĹlÄ, Ĺźe to przez jakichĹ skrĂłt klawiszowy. Gdzie takie klawisze moĹźna zmieniac? Chyba, Ĺźe ktoĹ wie w czym leĹźy problem.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| leszek16064 OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 19 Lis 2005 | Posty: 224 | Skąd: Akranes |
|
Wysłany: 30 Mar 2008, 17:23 Temat postu: |
|
|
ByÄ moĹźe trzeba wyĹÄ
czyÄ klawisze dostÄpu w ustawieniach karty graf. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lili67
 | Dołączył: 05 Mar 2008 | Posty: 239 | Skąd: HafnarfjĂśrdur/Keflavik |
|
Wysłany: 30 Mar 2008, 18:38 Temat postu: |
|
|
Brainstorm napisał: | Skoro dotyczy to ja teĹź mam pytanie
Od niedawna pracujÄ na nowym kompie, ma vistÄ i nie wyskakuje mu "ci" czyli Ä maĹe, napisac cma, czeĹc - znacie ten bĂłl.
Niby wszystko mam w porzÄ
dku - jÄzyk polski, klawiatura programisty, a jednak jedna literka w poĹÄ
czeniu z altem nie dziaĹa. PodkreĹlam, Ĺźe duĹźe Ä wchodzi bez problemu. Zabawne jest, Ĺźe maĹe Ä wchodzi, ale tylko po caps locku - naciskajÄ
c shift Ja myĹlÄ, Ĺźe to przez jakichĹ skrĂłt klawiszowy. Gdzie takie klawisze moĹźna zmieniac? Chyba, Ĺźe ktoĹ wie w czym leĹźy problem.
Pozdrawiam |
MiaĹam to samo. Trzeba w ustawieniach karty ATI (Catalyst Control Center) zmieniÄ skrĂłt klawiaturowy z Ctrl+Alt+C na jakÄ
kolwiek innÄ
literÄ i wyĹÄ
czyÄ ten skrĂłt. Mnie pomogĹo. _________________ Legere et non intellegere neglegere est |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Brainstorm
| Dołączył: 17 Lut 2008 | Posty: 13 | Skąd: ĹĂłdĹş |
|
Wysłany: 31 Mar 2008, 3:26 Temat postu: |
|
|
Jest OK.
DziÄki.