Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
|
Wysany: 14 Kwi 2009, 20:04 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisa: | tego niestety nie wiem, sadze ze gdyby nie mieli z Toba kontaktu to te pieniadze by na Ciebie czekaly . musisz czekac az sie jakis spec w tej materii znajdzie  |
dzięki Sxxxxn super szybka odpowiedz, jeszcze nei zdążyłem się wylogowac a tu już odpowiedź :*
a ten...tam przy okazji
a jaka jest teraz płaca minimalna na IS ? i ile jaka jest ulga podatkowa? (skatkort)
Bóg zapłać i szczęść Boże i do zboczenia byc może |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 14 Kwi 2009, 20:41 Temat postu: |
|
|
placa nie wiem, a zwrot 42.205 koron. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| karuta Alpha Team
| Doczy: 01 Kwi 2004 | Posty: 1245 | |
|
Wysany: 14 Kwi 2009, 23:11 Temat postu: |
|
|
placa minimalna jest mniejsza od zasilku ....a euro juz po 172. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 15 Kwi 2009, 16:03 Temat postu: |
|
|
karuta napisa: | placa minimalna jest mniejsza od zasilku ....a euro juz po 172. |
ale bylo niedawno po ~140isk, a w polsce euro po ~4,9pln
kwestia czasu, w ktorym chce sie zarobiona kase przewalutowac.
Interesuje mnie praca; to ile ta płaca ? (moze byc podana za godzine lub suma brutto , orientacyjnie) na bank ktoś wie...
 |
|
Powrt do gry |
|
 |
| sebasun
| Doczy: 13 Cze 2010 | Posty: 1 | Skd: Gardabaer |
|
Wysany: 13 Lip 2010, 21:59 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie.Wiem że prawo do emerytury islandzkiej zdobywa się po przepracowaniu minimum 3lat.Moje pytanie dotyczy tego czy musi być zachowana ciągłość tych 3 lat pracy.Otóż pracowałem tutaj na wyspie 14 miesięcy potem wróciłem na rok do Polski by powrócić na Islandię.Obecnie przepracowałem dwa lata.Teraz pytanie czy sumuje się mi ten okres i już mam te wymagane 3 lata pracy czy ten okres nalicza mi się od nowa?tylko prosiłbym o pewne informacje.chciałem dodać że cały czas pracuję w tej samej firmie przez cały okres pobytu na wyspie.Z góry dziękuję za każdą informację |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|