reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COÅš NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JE¦LI KTO¦ CIÊ OBRA¯A LUB £AMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIÊ SPROWOKOWAÆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   

Germańska �otwa i Estonia.
Id¼ do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> Off-topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
zatroskany
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
Do³±czy³: 09 Pa¼ 2008
PostWys³any: 4 Sie 2010, 9:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Scissor_Sisters napisa³:
Myślę, że masz bardzo dużą potrzebę odwiedzenia specjalisty od spraw Manii.. To bardzo poważna choroba. Potrafiąca zniszczyć życie człowiekowi. Jeśli twierdzisz, że ok. 1 mln Polaków mieszkających w UK to ,,nieokrzesana hołota, na której poznali się w Polsce'' to masz bardzo poważne zaburzenia w kwestii postrzegania otaczającego Cię Świata.

Taaa, trzeba wziac pod uwage ze nie rozumiesz trudniejszych tekstow. O dziczy byla mowa w kontekscie obywateli UK przyjezdzajacych do Polski.
media donosily wielkrotnie o fatalnym zachowaniu tych "turystow".

Mylisz sie tez ze w UK mieszka 1 mln ludzi z Polski,
polowa tej liczby byla w szczycie.

Scissor_Sisters napisa³:
Czy ja kiedykolwiek powiedziałem, że Niemcy wszystko organizują dobrze??
Powiedziałem, że akurat ta impreza im wyszła, i przyznałem, że akurat druga im nie wyszła.
Ale Ty masz skłonność do stwierdzeń ,,bo Ty to ZAWSZE!'' ,, bo Ty to wciąż o tym samym'' ,,bo Ty to nigdy'' itp. Albo jest białe, albo jest czarne. Polacy na emigracji to hołota z wioch, a Polacy w kraju to elity, które spijają śmietankę życia w tak wspaniałym i szybko się rozwijającym kraju. Tylko uważaj żebyście tam z głodu nie poumierali za parę lat.

Masz jakies kuku, gloryfikujesz Niemcow, o Polakach na emigracji nic nie bylo pisane. Glod w Polsce nie grozi, to raczej UK bedzie ciezki odwyk od zycia na kredyt.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
nigel
Reporter ICELAND.PL
Do³±czy³: 06 Lis 2004
Sk±d: Warszawa
PostWys³any: 20 Wrz 2010, 22:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Scissor_Sisters napisa³:
Z całym szacunkiem, Karela to nie Śląsk...nie możemy porównywać terenów tak wartosciowych dla gospodarki kraju jak Śląsk do tych, z których praktycznie nie ma nic oprócz problemów jak Mazury;)

Myślę, że dramatycznie mało wiesz o Karelii. Doczytaj.

Cytat:
Myślę po prostu, że lepsze 20 lat pompowania marek/euro w byłe NRD niż 45 Marksa i Lenina w Polskę. Wink Szczerze mówiąc, to Mazury zapewne byłyby ulubionym miejscem odpoczynku dla Niemców(nawet teraz jest tam najwięcej turytów z Niemiec właśnie)

no i? nikt nie broni Niemcom przyjeżdżać na Mazury. Kto wie, czy nie byłoby ich tam mniej (turystów), gdyby Mazury były niemieckie (odpadły by wyjazdy czysto sentymentalne).

Cytat:
a Śląsk przy dobrym zagospodarowaniu stałby się drugą Westfalią, czyli siłą napędową całej obecnej RFN.

Pobożne życzenia. Wypada zadać pytanie o sens ekonomiczny takiej inwestycji. Inna sprawa, że od jakiegoś czasu gospodarka napędzana węglem jest raczej kulą u nogi. Szczególnie w UE.
suomieesti

Do³±czy³: 28 Maj 2010
PostWys³any: 10 Mar 2011, 18:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale walka...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> Off-topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id¼ do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chiñska, tajska, indyjska, japoñska, wietnamska itd.