Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| lampeczka
 | Do潮czy: 25 Sty 2009 | Posty: 517 | |
|
Wys砤ny: 9 Wrz 2010, 19:39 Temat postu: |
|
|
Anna2 napisa: | A ktory podajecie swoim pociechom tran? Moze jest jakis smakowy dla takich maluszkom? |
a po co smakowy????jak zaczniesz dawa膰 to dziecko si臋 przyzwyczai i b臋dzie traktowa艂o ten "smaczek"za normalny.
w Pl jest smakowy ale dla dzieci powy偶ej 3r.z a tu nie wiem nie widzia艂am.ja podaje krakkalysi, jest w bonusie i w netto. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| malbork
| Do潮czy: 15 Pa 2009 | Posty: 66 | |
|
Wys砤ny: 9 Wrz 2010, 21:00 Temat postu: |
|
|
Lampeczka ma calkowita racje:)Podaje mojej coreczce codziennie krakkalysi od ponad roku(zaczelam,gdy miala ok 10 mies.) i ona uwielbia ten smak.Zawsze po sniadaniu otwiera lodowke i przynosi butelke,zeby jej podac:) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| norbi261107
| Do潮czy: 16 Lut 2009 | Posty: 298 | Sk眃: reykjavik |
|
Wys砤ny: 10 Wrz 2010, 0:29 Temat postu: |
|
|
nie wiem czy dobrze napisze ale w Hafnarfjordur na fjordurze jakis nowy sklep otworzyli z zabawkami jeszcze tam nie bylam ale mam zamiar go odwiedzic |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| norbi261107
|
Wys砤ny: 10 Wrz 2010, 0:30 Temat postu: |
|
|
dopiero kliknelam na linka, my tego typu zabawki sciagalismy z Polski bo tu nie ma takich fajowych |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 10 Wrz 2010, 9:31 Temat postu: |
|
|
norbi261107 napisa: | dopiero kliknelam na linka, my tego typu zabawki sciagalismy z Polski bo tu nie ma takich fajowych |
te偶 o tym my艣la艂am.a p艂acili艣cie c艂o za to???i ile jak tak???? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| norbi261107
|
Wys砤ny: 10 Wrz 2010, 11:20 Temat postu: |
|
|
nie wiem jakim cudem ale do tej pory nie zaplaciismy jeszcze cla za zadna paczke, raz tylko kosmetyki dla dziecka chcieli nam zabrac ale maz sie wyklocil |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 10 Wrz 2010, 11:36 Temat postu: |
|
|
norbi261107 napisa: | nie wiem jakim cudem ale do tej pory nie zaplaciismy jeszcze cla za zadna paczke, raz tylko kosmetyki dla dziecka chcieli nam zabrac ale maz sie wyklocil |
aha:)bo ja zamawia艂am krzese艂ko z allegro i pojecha艂am po odbi贸r i mi kazali 3.000zap艂aci膰.m膮偶 powiedzia艂 ze nast臋pnym razem sami przywioz膮 i ani korony im nie da:))))
a zdziwi艂o mnie to bo ja nawet za dekoder nie p艂aci艂am.no c贸偶 napisze maile do babysamu i innych sklep贸w czy maj膮 i czy mog膮 sprowadzi膰.jak nie uda si臋 tak to zam贸wi臋 z allegro:))))))
jak si臋 sklep poprawnie nazywa olivier i co dalej??? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 10 Wrz 2010, 13:44 Temat postu: |
|
|
lampeczka napisa: | norbi261107 napisa: | nie wiem jakim cudem ale do tej pory nie zaplaciismy jeszcze cla za zadna paczke, raz tylko kosmetyki dla dziecka chcieli nam zabrac ale maz sie wyklocil |
aha:)bo ja zamawia艂am krzese艂ko z allegro i pojecha艂am po odbi贸r i mi kazali 3.000zap艂aci膰.m膮偶 powiedzia艂 ze nast臋pnym razem sami przywioz膮 i ani korony im nie da:))))
a zdziwi艂o mnie to bo ja nawet za dekoder nie p艂aci艂am.no c贸偶 napisze maile do babysamu i innych sklep贸w czy maj膮 i czy mog膮 sprowadzi膰.jak nie uda si臋 tak to zam贸wi臋 z allegro:))))))
jak si臋 sklep poprawnie nazywa olivier i co dalej??? |
www.oo.is |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| natalia
| Do潮czy: 18 Lut 2009 | Posty: 34 | Sk眃: islandia |
|
Wys砤ny: 10 Wrz 2010, 14:14 Temat postu: witam |
|
|
teraz podobno placi sie clo za wszystko my tez zamawialismy z alegro fotelik i placilismy clo pytaja sie ile kosztowalo w polsce i ile to jest na korony i z tej sumy wyliczaja _________________ cze艣膰! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 11 Wrz 2010, 15:56 Temat postu: |
|
|
W MOIM PUDE艁KU ZNAJDZIESZ:
W naszym pude艂ku jest jedno czerwone serce, symbol wielu gor膮cych serc dziewczyn z forum BabyBoom,kt贸re chc膮 pom贸c kole偶ance Ani. Ania w lipcu tego roku w wyniku nieszcz臋艣liwego wypadku straci艂a najwa偶niejsz膮 osob臋-swojego narzeczonego.Los jednak chcia艂,偶e w Wigili臋 Bo偶ego Narodzenia urodzi si臋 ich dziecko.Ania jak ka偶da matka,chcia艂aby zapewni膰 swojemu synkowi jak najlepszy byt.Jednak jedyne,co ma w nadmiarze,to matczyna mi艂o艣膰.Jej sytuacja materialna jest bardzo ci臋偶ka.Od wielu wspania艂ych forumowiczek otrzyma艂a wiele wsparcia,w postaci duchowej jak i rzeczowej.Jest to jednak tylko kropla w morzu potrzeb. Jak g艂osi to perskie przys艂owie"Serce to pa艂ac szklany:gdy p臋knie,nie da si臋 go naprawi膰".Mo偶emy pom贸c w inny spos贸b,dlatego nasze pude艂ko dedykujemy Ani i jej nienarodzonemu Adasiowi.Je偶eli uda nam si臋 zdoby膰 t臋 nagrod臋,chcemy im j膮 przekaza膰.Chcemy,偶eby ma艂y Ada艣 wiedzia艂,偶e 艣wiat,kt贸ry czeka na niego,jest pe艂en dobrych ludzi
http://www.twojepudelko.pl/polusia/
znajd藕my czas i kliknijmy raz dziennie;)
pozdrawiam dziewczyny-------mam nadzieje 偶e mnie nie zjecie za te posty:))pozdrawiam mamy i maluszki |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ilona76 =user usuni臋ty na w艂asn膮 pro艣b臋=
| Do潮czy: 28 Lut 2010 | Posty: 53 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 11 Wrz 2010, 18:01 Temat postu: |
|
|
lampeczka napisa: | W MOIM PUDE艁KU ZNAJDZIESZ:
W naszym pude艂ku jest jedno czerwone serce, symbol wielu gor膮cych serc dziewczyn z forum BabyBoom,kt贸re chc膮 pom贸c kole偶ance Ani. Ania w lipcu tego roku w wyniku nieszcz臋艣liwego wypadku straci艂a najwa偶niejsz膮 osob臋-swojego narzeczonego.Los jednak chcia艂,偶e w Wigili臋 Bo偶ego Narodzenia urodzi si臋 ich dziecko.Ania jak ka偶da matka,chcia艂aby zapewni膰 swojemu synkowi jak najlepszy byt.Jednak jedyne,co ma w nadmiarze,to matczyna mi艂o艣膰.Jej sytuacja materialna jest bardzo ci臋偶ka.Od wielu wspania艂ych forumowiczek otrzyma艂a wiele wsparcia,w postaci duchowej jak i rzeczowej.Jest to jednak tylko kropla w morzu potrzeb. Jak g艂osi to perskie przys艂owie"Serce to pa艂ac szklany:gdy p臋knie,nie da si臋 go naprawi膰".Mo偶emy pom贸c w inny spos贸b,dlatego nasze pude艂ko dedykujemy Ani i jej nienarodzonemu Adasiowi.Je偶eli uda nam si臋 zdoby膰 t臋 nagrod臋,chcemy im j膮 przekaza膰.Chcemy,偶eby ma艂y Ada艣 wiedzia艂,偶e 艣wiat,kt贸ry czeka na niego,jest pe艂en dobrych ludzi
pozdrawiam dziewczyny-------mam nadzieje 偶e mnie nie zjecie za te posty:))pozdrawiam mamy i maluszki |
Powiem tak moze powinnas sie jednak zastanowic czy dobrze robisz piszac takie posty. Rozwaz to ze nie ona jedna doswiadczyla tragedii jest wiele ludzi ktorzy przezywaja gorsze dramaty i sie z tym nie obnosza. Kazdy z nas dzwiga swoj krzyz czasem jest lzejszy czasem ciazy niemilosiernie. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 11 Wrz 2010, 18:11 Temat postu: |
|
|
ilona76 napisa: | lampeczka napisa: | W MOIM PUDE艁KU ZNAJDZIESZ:
Powiem tak moze powinnas sie jednak zastanowic czy dobrze robisz piszac takie posty. Rozwaz to ze nie ona jedna doswiadczyla tragedii jest wiele ludzi ktorzy przezywaja gorsze dramaty i sie z tym nie obnosza. Kazdy z nas dzwiga swoj krzyz czasem jest lzejszy czasem ciazy niemilosiernie. |
wiesz my艣l臋 ze dobrze:)bo mi r膮czka nie odpadnie jak klikn臋 w to.owszem, ka偶dy przechodzi tragedie.i wiele ludzi prosi o pomoc bo nic w tym z艂ego.i oby艣 ty nie musia艂a o ni膮 prosi膰 w 偶aden spos贸b i nikogo.gdyby ka偶dy mia艂 takie podej艣cie do sprawy jak ty ,to ro偶ne takie akcje nie przynios艂y by 偶adnej pomocy.czy to te pude艂ko czy pajacyk czy cos innego.a to jest forum dla matek i ka偶da z nas wie jak by by艂o ci臋偶ko jakby kt贸r膮艣 z nas tutaj co艣 takiego spotka艂o.pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| norbi261107
|
Wys砤ny: 11 Wrz 2010, 20:11 Temat postu: |
|
|
mi to te偶 nie przeszkadza, kilkam. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 11 Wrz 2010, 20:20 Temat postu: |
|
|
norbi261107 napisa: | mi to te偶 nie przeszkadza, kilkam. |
dzi臋ki:)ja znam t膮 akcje od pocz膮tku.tu nie chodzi o jakies przelewy komu艣 na koto czy smsy, po prostu o oddanie g艂osu. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| zbych
| Do潮czy: 01 Lis 2008 | Posty: 46 | |
|
Wys砤ny: 11 Wrz 2010, 20:29 Temat postu: |
|
|
dziwi臋 si臋 偶e komu艣 to przeszkadza Te偶 klikam  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 11 Wrz 2010, 20:52 Temat postu: |
|
|
To sobie klikajcie dobre duszyczki! to akurat nie jest watek o ludzkich tragediach jak chcecie sobie poczytac to stworzcie sobie nowy! Nie przeszkadza mi to wcale i wiesz co lampeczko tez jestem matka i przezylam gorsza tragedie o ktorej zadne z was nie ma nawet pojecia i nikomu nie zycze, wiec wiem co mowie. Uwazam ze promowanie tego w taki sposob tutaj jest conajmniej nie na miejscu |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 11 Wrz 2010, 21:23 Temat postu: |
|
|
ilona76 napisa: | To sobie klikajcie dobre duszyczki! to akurat nie jest watek o ludzkich tragediach jak chcecie sobie poczytac to stworzcie sobie nowy! Nie przeszkadza mi to wcale i wiesz co lampeczko tez jestem matka i przezylam gorsza tragedie o ktorej zadne z was nie ma nawet pojecia i nikomu nie zycze, wiec wiem co mowie. Uwazam ze promowanie tego w taki sposob tutaj jest conajmniej nie na miejscu |
tu nikt niczego nie promuje, nie wiem jakim sposobem przysz艂o ci to do g艂owy.jeste艣 matk膮, masz dziecko i za sob膮 przykre do艣wiadczenia.to sk膮d w tobie tyle jadu i z艂o艣ci???powinna艣 wiedzie膰 najlepiej co druga osoba prze偶ywa i klikn膮膰 w to bez zb臋dnych komentarzy.w Pl jej pomagaj膮 "rzeczowo" a ja mieszkam tu i pomy艣la艂am ze ten dzia艂 b臋dzie najlepszy aby to tu umie艣ci膰.zagl膮damy tu my---matki i my najlepiej wiemy jak by艣my si臋 czu艂y b臋d膮c w takiej sytuacji.to nie 偶adne promowanie a pro艣ba o pomoc komu艣 w potrzebie.ja nic za to nie mam 偶e to tu umie艣ci艂am i prosz臋 wam o zwyk艂e g艂osy. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 12 Wrz 2010, 16:12 Temat postu: |
|
|
heh jak sie zajebiscie ciesze ze zostalam zrozumiana przez ciebie przy pierwszym moim poscie na ten temat, a do twojej wiadomosci kliknelam na linka juz za pierwszym razem jak go umiescilas tutaj bodajze w zapytaniu o jakis zabawki! Gratuluje oceniania ludzi nic o nich niewiedzac bo nie rozumiem dlaczego twiedzisz ze jest we mnie jad i zlosc! Probowalam tobie powiedziec ze sa ludzie do ktorych ja tez naleze, ktorzy przerzywaja gorsze dramaty. Taka Ania znajdzie kiedys swoje szczescie a sa inni ktorzy chocby niewiem jak zyli i sie starali nic nie przywroci im tego co utracili, moze to cos tobie rozjasni www.dlaczego.org.pl Pozdrawiam ciebie i tobie podobnych ktorzy tak ochoczo tobie przyklasneli! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 12 Wrz 2010, 16:23 Temat postu: |
|
|
ilona76 napisa: | heh jak sie zajebiscie ciesze ze zostalam zrozumiana przez ciebie przy pierwszym moim poscie na ten temat, a do twojej wiadomosci kliknelam na linka juz za pierwszym razem jak go umiescilas tutaj bodajze w zapytaniu o jakis zabawki! Gratuluje oceniania ludzi nic o nich niewiedzac bo nie rozumiem dlaczego twiedzisz ze jest we mnie jad i zlosc! Probowalam tobie powiedziec ze sa ludzie do ktorych ja tez naleze, ktorzy przerzywaja gorsze dramaty. Taka Ania znajdzie kiedys swoje szczescie a sa inni ktorzy chocby niewiem jak zyli i sie starali nic nie przywroci im tego co utracili, moze to cos tobie rozjasni www.dlaczego.org.pl Pozdrawiam ciebie i tobie podobnych ktorzy tak ochoczo tobie przyklasneli! |
sk膮d???przeczytaj swoje posty.one s膮 tak napisane jakby艣 by艂a z艂o艣liwa.sformowania....klikajcie dobre duszyczki, ton tych wiadomo艣ci.to super 偶e klikn臋艂a艣 i mam nadziej臋 偶e klikasz nadal.
Probowalam tobie powiedziec ze sa ludzie do ktorych ja tez naleze, ktorzy przerzywaja gorsze dramaty.---ale ja to dobrze wiem 偶e s膮 tacy ludzie,miliony....i nikt mi tego nie musi u艣wiadamia膰.klikaj膮c na link podany w innych postach pomagamy jednej z nich.i to tylko o to tu chodzi.pozdrawiamy |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|