Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| Krzyzu ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
| Doczy: 07 Cze 2010 | Posty: 3 | Skd: Kraków |
|
Wysany: 14 Lis 2010, 17:32 Temat postu: anonimowe badanie o Polakach w Islandii |
|
|
Witam,
Nazywam się Łukasz Krzyżowski i jestem pracownikiem Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie. W chwili obecnej przygotowuję pracę doktorską na temat relacji między Polakami mieszkającymi w Islandii a ich rodzicami w Polsce. Interesuje mnie przede wszystkim zagadnienie wspierania i pomagania rodzicom. Zwracam się do Pani/Pana z uprzejmą prośbą o udział w badaniu. Pani/Pana opinia jest dla mnie bardzo ważna. Dzięki tej pomocy będę mógł dokładnie opisać, jak Polacy mieszkający w Islandii podtrzymują relacje i pomagają swoim rodzicom mieszkającym w Polsce. Każdy głos jest bardzo ważny, ponieważ chcę uwaględnić opinie jak największej ilości Polaków mieszkających w Islandii.
Badanie jest całkowicie ANONIMOWE, a jego wyniki zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do CELÓW NAUKOWYCH. Pani/Pana odpowiedzi nie będą udostępniane ŻADNYM INSTYTUCJOM, ani osobom trzecim. W razie pytań proszę o kontakt: lukasz.krzyzowski@agh.edu.pl
O odpowiedź na pytania proszę te osoby mieszkające w Islandii, których przynajmniej jeden rodzic nadal żyje i mieszka w Polsce.
Wypełnienie ankiety nie powinno zająć Pani/Panu więcej niż 10-15 minut.
Aby wypełnić ankietę, wystarczy wejść na tę stronę:
www.ebadania.pl/32fc061974f53832
i postępować zgodnie z instrukcjami.
Z góry dziękuję za pomoc
Łukasz Krzyżowski |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 15 Lis 2010, 0:32 Temat postu: |
|
|
Prosisz i masz , chodz troche to trwalo  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| @ni@
| Doczy: 16 Sie 2008 | Posty: 326 | |
|
Wysany: 16 Lis 2010, 20:16 Temat postu: |
|
|
Proszę bardzo:) |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Burza
| Doczy: 25 Kwi 2009 | Posty: 34 | Skd: Reykjavik |
|
Wysany: 17 Lis 2010, 1:04 Temat postu: |
|
|
Hir ju goł |
|
Powrt do gry |
|
 |
| mjkl ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
| Doczy: 26 Pa 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysany: 17 Lis 2010, 12:15 Temat postu: |
|
|
 _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrt do gry |
|
 |
|