Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Tomm_ zwei
| Dołączył: 28 Maj 2006 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 31 Maj 2006, 14:05 Temat postu: LPG w Islandii czy wogole islandczycy korzystaja z gazu |
|
|
Witam
Mam takie pytanie czy w Islandii na stacjach jest mozliwosc zatankowania gazu LPG .??? A jesli tak to czy jest inna koncowka niz ta ktora jest w Polsce ???
Kolejne pytanie to takie czy istnieje cos takiego jak komputerowy translator do islandzkiego moze to byc islandzko- angielski.
Dokladnie chodzi mi o taki ktory tlumaczy cale zdania ???
Dzieki z gory za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
 |
| leszek16064 OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 19 Lis 2005 | Posty: 224 | Skąd: Akranes |
|
Wysłany: 31 Maj 2006, 17:23 Temat postu: |
|
|
Nie licz na zatankowanie gazu LPG na Islandii , jeĹźeli chodzi o translatory to byĹo coĹ takiego online w sieci ale podobno tĹumaczenie zostawiaĹo wiele do Ĺźyczenia (a raczej przetĹumaczone zdania byĹy bez sensu) jeĹźeli znasz j.angielski spokojnie dasz sobie radÄ z komunikacjÄ
prawie kaĹźdy Islandczyk zna ten jÄzyk.
Tomm_ zwei napisał: | POLACY JACY SA TACY SA TRUDNO SIE DZIWIC ZE JESTESMY 100 LAT ZA PAWIANAMI  |
Po czym wnosisz?????Tak siÄ czujesz????
Ja jestem Polakiem i nie czujÄ siÄ szczegĂłlnie ani za kimĹ ani przed kimĹ.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Tomm_ zwei
| Dołączył: 28 Maj 2006 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 31 Maj 2006, 21:33 Temat postu: |
|
|
leszek16064
Dzieki za odpowiedz z angielskim nie ma problemu ale jest troche ogloszen przez Eures i wszystko w jezyku islandzkim a moj slownik to porazka wiec myslalem ze bedzie latwiej translatorem ))
A z tym przypisem to chodzi o to ze polacy nie potrafia sobie tak naprawde pomagac sa zawistni i jak tobie idzie lepiej to tego tobie zazdroszcza (( Pracowalem troszku za granica i wiem jak z tym jest niepotrafimy sobie bezinteresownie pomgac tak jak to np. czynia portugalczycy )) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|