Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 16 Gru 2010, 11:40 Temat postu: |
|
|
IssenNilla napisał: | Nie ma takiego kierunku w Polsce. MogÄ jedynie zrobiÄ doktorat na PAN w Warszawie z ''badaĹ arktycznych''. SÄ
dziĹam, Ĺźe taki kierunek jak glacjologia moĹźe byÄ na Islandii, to kraina lodowcĂłw. Ale mniejsza z tym.. Chodzi mi bardziej o pracÄ w zawodzie w tym piÄknym kraju. O ile to moĹźliwe. |
to sama sobie stworz miejsce pracy ;]
http://www.google.com/search?q=fundusze+celowe+ue _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| IssenNilla
 | Dołączył: 16 Gru 2010 | Posty: 4 | Skąd: Radom / Lublin |
|
Wysłany: 16 Gru 2010, 11:47 Temat postu: |
|
|
Na Islandii?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 16 Gru 2010, 19:22 Temat postu: |
|
|
IssenNilla napisał: | Na Islandii?  |
no a czemu nie? _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| IssenNilla
 | Dołączył: 16 Gru 2010 | Posty: 4 | Skąd: Radom / Lublin |
|
Wysłany: 16 Gru 2010, 20:38 Temat postu: |
|
|
PrzeraĹźa mnie trochÄ taka wizja.. Ĺźeby tworzyÄ miejsce pracy dla glacjologa.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 16 Gru 2010, 21:32 Temat postu: |
|
|
IssenNilla napisał: | PrzeraĹźa mnie trochÄ taka wizja.. Ĺźeby tworzyÄ miejsce pracy dla glacjologa.. |
diy ftw! co bardziej cwani czy rozgarnieci studenci tym sposobem funduja sobie polroczne czy roczne wakacje & jeszcze na tym zarabiaja. & specjalizacja w sumie nie ma wiekszego znaczenia - wystarczy dobry temat + odpowiednio dobra sciema we wniosku o €. _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wielkopolanka
| Dołączył: 20 Mar 2008 | Posty: 159 | |
|
Wysłany: 4 Mar 2011, 14:16 Temat postu: Ksiazki |
|
|
Jesli ktos jest zainteresowany to mam do sprzedania ksiazki w bardzo dobrym stanie na pierwszy semestr kierunek: Islandzki dla obcokrajowcow na Uniwersytecie Islandzkim
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Lip 2011, 15:26 Temat postu: Re: Ksiazki |
|
|
wielkopolanka napisał: | Jesli ktos jest zainteresowany to mam do sprzedania ksiazki w bardzo dobrym stanie na pierwszy semestr kierunek: Islandzki dla obcokrajowcow na Uniwersytecie Islandzkim
Pozdrawiam |
Hej!! Widze ze sprzedajesz ksiazki- chcialam sie tylko zapytac jak Ci idzie na uniwerku( chodzi mi o lekcje islandzkiego czy sa intensywne itp) i czy ogolnie sie oplaca.. tez chce sie zaczac uczyÄ ale zastanawiam sie co bedzie lepsze czy moze jakies kursy np w mimirze.
Czy mozesz mi cos napisac wiecej o tej szkole w wolnej chwili.. ps i bardzo przepraszam za zawracanie glowy.
Natalia |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Lip 2011, 15:28 Temat postu: Re: Ksiazki |
|
|
... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Lip 2011, 15:29 Temat postu: ... |
|
|
... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Lip 2011, 15:30 Temat postu: .. |
|
|
... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Lip 2011, 15:38 Temat postu: Re: ..................... |
|
|
.................. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Lip 2011, 18:41 Temat postu: Re: ..................... |
|
|
... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Lip 2011, 18:42 Temat postu: Re: ..................... |
|
|
... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Lip 2011, 18:44 Temat postu: Re: ..................... |
|
|
... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Lip 2011, 18:52 Temat postu: Re: ..................... |
|
|
... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Bartqw
| Dołączył: 21 Sty 2007 | Posty: 50 | Skąd: Akranes |
|
Wysłany: 7 Sie 2011, 22:35 Temat postu: |
|
|
Czy jest tutaj ktos, kto zaczyna w tym roku studia na Haskoli Island? Mam na mysli nauke islandzkiego. Pytam, bo chetnie poznalbym kogos zanim zacznie sie rok szkolny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Alekss
| Dołączył: 30 Paź 2012 | Posty: 9 | |
|
Wysłany: 30 Paź 2012, 19:12 Temat postu: |
|
|
Witam,
sĹyszaĹem, Ĺźe zmieniĹy sie zasady przyjÄÄ na HI w 2013, czy to prawda...? _________________ Ĺťycie jest jak poezja. /Paolo Coelho/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| foo
 | Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 659 | |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| BieniX
| Dołączył: 02 Paź 2013 | Posty: 4 | Skąd: Krosno |
|
Wysłany: 11 Lis 2013, 22:15 Temat postu: Studia po angielsku . |
|
|
Czy mĂłgĹby mi ktoĹ udzieliÄ informacji na temat:
-czy sÄ
studia wyĹÄ
cznie po angielsku (bez wykĹadĂłw po islandzku, poniewaĹź nie umiem tego jÄzyka)
-czy sÄ
jakieĹ kursy przygotowujÄ
ce do rozpoczÄcia studiĂłw w jÄzyku ang? Raczej poziom jÄzyka ang w liceum jest znacznie niĹźszy niĹź na studiach i nie wiem czy sobie poradzÄ
-planuje ktoĹ z Was rozpoczÄcie studiĂłw od przyszĹego roku np. na HI? Fajnie by byĹo mieÄ juĹź kogoĹ znajomego]
-czy obecnoĹÄ na wykĹadach jest obowiÄ
zkowa, chciaĹabym rĂłwnoczeĹnie pracowaÄ i studiowaÄ
-jak to jest ze skĹadaniem dokumentĂłw, znalazĹam gdzieĹ informacje Ĺźe nabĂłr dla obcokrajowcĂłw jest do koĹca maraca? jakie dokumenty mam zĹozyÄ, skoro w marcu nie mam ani dyplomu ukonczenia szkoly ani Ĺwiadectwa maturalnego |
|
Powrót do góry |
|
 |
| BieniX
| Dołączył: 02 Paź 2013 | Posty: 4 | Skąd: Krosno |
|
Wysłany: 11 Lis 2013, 22:15 Temat postu: Studia po angielsku . |
|
|
Czy mĂłgĹby mi ktoĹ udzieliÄ informacji na temat:
-czy sÄ
studia wyĹÄ
cznie po angielsku (bez wykĹadĂłw po islandzku, poniewaĹź nie umiem tego jÄzyka)
-czy sÄ
jakieĹ kursy przygotowujÄ
ce do rozpoczÄcia studiĂłw w jÄzyku ang? Raczej poziom jÄzyka ang w liceum jest znacznie niĹźszy niĹź na studiach i nie wiem czy sobie poradzÄ
-planuje ktoĹ z Was rozpoczÄcie studiĂłw od przyszĹego roku np. na HI? Fajnie by byĹo mieÄ juĹź kogoĹ znajomego]
-czy obecnoĹÄ na wykĹadach jest obowiÄ
zkowa, chciaĹabym rĂłwnoczeĹnie pracowaÄ i studiowaÄ
-jak to jest ze skĹadaniem dokumentĂłw, znalazĹam gdzieĹ informacje Ĺźe nabĂłr dla obcokrajowcĂłw jest do koĹca marca ? jakie dokumenty mam zĹoĹźyÄ, skoro w marcu nie mam ani dyplomu ukoĹczenia szkoĹy ani Ĺwiadectwa maturalnego |
|
Powrót do góry |
|
 |
|