Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 30 Lip 2004, 8:02 Temat postu: III Wyprawa Fotograficzna ISLANDIA 2004 |
|
|
Czy orientuje sie ktos z szanownych forumowiczow, czy mozna juz gdzies podziwac owoce tej wyprawy ?? znalazlem jak na razie tylko jedna galerie jednego z czlonkow wyprawy WĹodzimierza PĹanety Bede bardzo wdzieczny za wszelkie informacje.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| johanna
 | Dołączył: 08 Lut 2004 | Posty: 515 | Skąd: Kielce |
|
Wysłany: 13 Wrz 2004, 21:23 Temat postu: |
|
|
ObejrzaĹam przed chwila zdjecia z tej wyprawy na icelandzie http://www.iceland.pl/obrazy/foto/galeria2.html
co tu o nich pisac.. cudowne 8) 8) 8) jedne z najpiekniejszych zdjec Islandii jakie widzialam... gratuluje autorom! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| einar
| Dołączył: 06 Lut 2004 | Posty: 1182 | |
|
Wysłany: 17 Wrz 2004, 8:46 Temat postu: zdjÄcia |
|
|
ZdjÄcia sÄ
faktycznie Ĺwietne... Jest jedno, ktĂłre podoba mi siÄ najbardziej - ciekawe czy ktoĹ by wiedziaĹ ktĂłre... 8) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Peterans
 | Dołączył: 28 Sie 2004 | Posty: 367 | Skąd: Warszawa |
|
Wysłany: 17 Wrz 2004, 11:31 Temat postu: |
|
|
Zgadzam siÄ bardzo Ĺadne zdjÄcia !
Jedne z lepszych.
Najstrasza wyprawa(1) jest teĹź Ĺadna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Olcia
| Dołączył: 15 Wrz 2004 | Posty: 13 | Skąd: Polska>GdaĹsk |
|
Wysłany: 17 Wrz 2004, 21:00 Temat postu: |
|
|
http://www.iceland.pl/obrazy/foto/laguna%207.jpg
mam fote tego miejsca (tylko bardziej na prawo) w pewnym atlasie ;] tak mi sie wydaje, wyglada podobnie, jest wiecej takich miejsc na Islandii? takie kominy nad wodÄ
? ;p |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Paź 2004, 19:59 Temat postu: |
|
|
zdjecia sa boskie. ja chce na islandie. moge nawet nosic bagaze podczas takiej wyprawy fotograficznej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Sty 2015, 5:55 Temat postu: |
|
|
Zwracam sie przede wszystkim do Polakow mieszkajacych w Islandii.
6 grudnia w Muzeum Narodowym w Rvk przy wspolpracy z AlpjĂłdahusid, zostanie otworzona wystawa z okazji Swiat Bozego Narodzenia,pokazujaca tradycje swiat m.in. z Polski.
Oczywiscie ,typowo po islandzku,nie maja jeszcze zadnych rzeczy z Polski i zwrocili sie do nas o pomoc w tym tygodniu.
Moze macie jakies rzeczy z Polski,ozdoby choinkowe ,recznie robione,haftowane obrusy,Matki Boskie ,szopki krakowskie ,wycinanki lowickie i inne
Po za tym na otwarcie potrzebujemy kogos ,kto ladnie zaspiewa polskie koledy....
Prosze dajcie mi znac jak najszybciej.Dzieki wielkie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|