Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| ekki_eg
| Dołączył: 14 Sie 2010 | Posty: 15 | |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 7 Gru 2010, 21:54 Temat postu: |
|
|
nie wiadomo. ale na pewno zanim bylo slychac strzaly. _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kolorowa
| Dołączył: 02 Wrz 2009 | Posty: 41 | |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| darek 13 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 10 Kwi 2008 | Posty: 682 | Skąd: Z nie nacka |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| darek 13 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 10 Kwi 2008 | Posty: 682 | Skąd: Z nie nacka |
|
Wysłany: 28 Paź 2012, 22:29 Temat postu: |
|
|
darek 13 napisał: | http://www.youtube.com/watch?v=p3Dakr24tJ0&feature=g-vrec |
Ĺťegnaj Przemku (i) (i) (i) (i) (i) (i)
To jeden z lub ostatni wywiad przed kamerÄ
. _________________ ZrĂłwnowaĹźona kobieta to wspaniaĹy przyjaciel czĹowieka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| Rademenez UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
 | Dołączył: 15 Lis 2011 | Posty: 72 | |
|
Wysłany: 30 Paź 2012, 15:18 Temat postu: |
|
|
wiĂłry zamiast mĂłzgu ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 30 Paź 2012, 22:40 Temat postu: |
|
|
Rademenez napisał: |
wiĂłry zamiast mĂłzgu ? |
Nie tylko w mĂłzgu
ZapaliĹo siÄ i zgasĹo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 1 Lis 2012, 22:03 Temat postu: |
|
|
Tak czy siak nic na razie to nie zmienia, a banda Tuska nadal kĹamie i okrada PolskÄ.
NiedĹugo DzieĹ NiepodlegĹosci, jakiej niepodlegĹosci? NiepodlegĹosci, ktĂłra zafundowaĹ nam Towarzysz Bolek, a ktĂłrej kontynuatorem jest Donald Tusk. _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gisli74
| Dołączył: 08 Lip 2011 | Posty: 582 | |
|
Wysłany: 2 Lis 2012, 0:58 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: | Tak czy siak nic na razie to nie zmienia, a banda Tuska nadal kĹamie i okrada PolskÄ.
NiedĹugo DzieĹ NiepodlegĹosci, jakiej niepodlegĹosci? NiepodlegĹosci, ktĂłra zafundowaĹ nam Towarzysz Bolek, a ktĂłrej kontynuatorem jest Donald Tusk. |
NapiĹaĹ siÄ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Rademenez UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
 | Dołączył: 15 Lis 2011 | Posty: 72 | |
|
Wysłany: 2 Lis 2012, 8:11 Temat postu: |
|
|
"banda tuska" jakbym xxxxx jarka sĹyszaĹ , i tak siÄ nakrÄca ta polska spirala nienawiĹci
TEKST ZOSTAĹ PODDANY EDYCJI PRZEZ ADMINISTRATORA FORUM. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 2 Lis 2012, 9:09 Temat postu: |
|
|
Mam prawo do wĹasnego zdania tak jak Wy do swojego. Jezeli cos mi sie nie podoba to nie bede sie usmiechac i klaskac. _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| g6
| Dołączył: 05 Kwi 2011 | Posty: 192 | |
|
Wysłany: 2 Lis 2012, 10:44 Temat postu: |
|
|
Spory tusek vs kaczan sÄ
ĹźenujÄ
ce. KojaĹźy mi siÄ to z jakimiĹ dresiarskimi sporami "za legiÄ
, czy za sregiÄ
".
I tusek i kaczan to ta sama banda peerelowskich krÄtaczy. Zanim bÄdzie szansa, Ĺźe w Polsce cokolwiek zacznie siÄ zmieniaÄ na lepsze to niestety muszÄ
wyzdychaÄ wszyscy co do jednego politycy urodzeni za komuny.
ChociaĹź patrzÄ
c na takie przepychanki, to nie wiem czy jeszcze z pokolenia albo dwĂłch nie trzeba dorzuciÄ.
Od dwudziestu lat zmieniajÄ
nazwy partyjek, sÄ
na zmianÄ najwiÄkszymi wrogami i najlepszymi sprzymierzeĹcami, a tÄpy motĹoch i tak ich w kĂłĹko wybiera bo ma okazjÄ do bycia "po ktĂłrejĹ stronie".
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 2 Lis 2012, 12:14 Temat postu: |
|
|
Problem polega rĂłwniez na tym, ze niektĂłrzy mysla, ze swoim poparciem nie sa w stanie nic zmienic. Nie chce im sie szukac informacji o kandydatach wiec albo nie idÄ
na wybory, albo wybierajÄ
"mniejsze zĹo", albo dali sie zmanipulowac lub tez gĹosujÄ
na znane im nazwiska a czasami zupeĹnie przypadkowo.
OdkÄ
d wyjechaĹam z Polski zrzekĹam sie prawa gĹosu, niemniej jest mi przykro obserwowac to co sie tam dzieje. Moze kiedys zdecyduje sie tam wrĂłcic, boje sie jednak tego co tam zastanÄ.
Jak juz wczesniej zauwazyĹam, mam prawo do wĹasnego zdania i ewentualnej krytyki.
Jezeli uwazacie, ze nakrecam po pijaku spirale nienawisci i brzmie jak xxxxx Jarek, to Wasza sprawa.
TEKST ZOSTAĹ PODDANY EDYCJI PRZEZ ADMINISTRATORA FORUM. _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Kodi
| Dołączył: 18 Wrz 2011 | Posty: 2 | Skąd: reykjavik |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| siewa26 OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 29 Maj 2005 | Posty: 814 | Skąd: pUstka |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| gisli74
| Dołączył: 08 Lip 2011 | Posty: 582 | |
|
Wysłany: 2 Lis 2012, 20:28 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: |
Jezeli uwazacie, ze nakrecam po pijaku spirale nienawisci i brzmie jak XXXXX Jarek, to Wasza sprawa.
TEKST ZOSTAĹ PODDANY EDYCJI PRZEZ ADMINISTRATORA FORUM. |
Ja siÄ tylko zapytaĹem
Cytat: | Problem polega rĂłwniez na tym, ze niektĂłrzy mysla, ze swoim poparciem nie sa w stanie nic zmienic. |
Problem polega rĂłwnieĹź na tym, Ĺźe niektĂłrzy myĹlÄ
, Ĺźe swoim poparciem sÄ
w stanie coĹ zmieniÄ i Ĺźe demokracja, to najlepsze co spotkaĹo ludzkoĹÄ od czasu wynalezienia koĹa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mechanik27 Wulgarny uĹźytkownik, do zbanowania
| Dołączył: 06 Sie 2012 | Posty: 71 | Skąd: KoĹobrzeg , Rvk |
|
Wysłany: 2 Lis 2012, 21:20 Temat postu: |
|
|
stworzyciel_boga: Nie ma w sĹowniku ludzi kulturalnych adekwatnie dosadnych sĹĂłw, ktĂłre mogĹyby choÄ w nikĹym zarysie okreĹliÄ maĹoĹÄ, niecnoĹÄ, nikczemnoĹÄ, haniebnoĹÄ, podĹoĹÄ, wyrachowanie, kĹamliwoĹÄ, obĹudÄ, zaĹganie, faĹszywoĹÄ, hipokryzjÄ, plugawoĹÄ, bezwstyd, brak skrupuĹĂłw, cynizm i jedno wielkie zgniĹe bajoro schizofrenicznej blagi tego szeĹÄdziesiÄciojednolatka, mieszkajÄ
cego nadal ze swÄ
osiemdziesiÄcioczteroletniÄ
matkÄ
, paranoicznego socjopaty, ĹźyjÄ
cego w swym maĹym, poskrÄcanym, chorym i spaczonym wirtualnym Ĺwiatku wĹasnych fobii, obsesji, psychoz, natrÄctw, paranoi, projekcji, manii i wiecznej konfabulacji - ktĂłrym jest ten maĹy i spasiony, tchĂłrzliwy, doktoryzowany marksista z Ĺťoliborza! Ja jako wyborca widze tak Jarka K. pozdrawiam P.S. nie jestem stronniczy wzgledem polityki, to jest tylko moje zdanie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mechanik27 Wulgarny uĹźytkownik, do zbanowania
| Dołączył: 06 Sie 2012 | Posty: 71 | Skąd: KoĹobrzeg , Rvk |
|
Wysłany: 2 Lis 2012, 21:21 Temat postu: |
|
|
mechanik27 napisał: | jeden z blogerĂłw...
stworzyciel_boga: Nie ma w sĹowniku ludzi kulturalnych adekwatnie dosadnych sĹĂłw, ktĂłre mogĹyby choÄ w nikĹym zarysie okreĹliÄ maĹoĹÄ, niecnoĹÄ, nikczemnoĹÄ, haniebnoĹÄ, podĹoĹÄ, wyrachowanie, kĹamliwoĹÄ, obĹudÄ, zaĹganie, faĹszywoĹÄ, hipokryzjÄ, plugawoĹÄ, bezwstyd, brak skrupuĹĂłw, cynizm i jedno wielkie zgniĹe bajoro schizofrenicznej blagi tego szeĹÄdziesiÄciojednolatka, mieszkajÄ
cego nadal ze swÄ
osiemdziesiÄcioczteroletniÄ
matkÄ
, paranoicznego socjopaty, ĹźyjÄ
cego w swym maĹym, poskrÄcanym, chorym i spaczonym wirtualnym Ĺwiatku wĹasnych fobii, obsesji, psychoz, natrÄctw, paranoi, projekcji, manii i wiecznej konfabulacji - ktĂłrym jest ten maĹy i spasiony, tchĂłrzliwy, doktoryzowany marksista z Ĺťoliborza! Ja jako wyborca widze tak Jarka K. pozdrawiam P.S. nie jestem stronniczy wzgledem polityki, to jest tylko moje zdanie! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|