Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| ksiegowa
| Dołączył: 15 Lut 2011 | Posty: 14 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 21 Mar 2011, 14:47 Temat postu: kennitala |
|
|
Przeczytaj sobie przepisy z ÞjĂłskrĂĄ po polsku.Nie potrzebny ci zaden kontrakt,osoby ktore nie znaja przepisow niech lepiej sie nie wypowiadaja i nie wprowadzaja ludzi w blad.
link strony http://skra.is/lisalib/getfile.aspx?itemid=5852 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| SzymZibi
| Dołączył: 03 Sty 2009 | Posty: 38 | |
|
Wysłany: 22 Mar 2011, 23:30 Temat postu: |
|
|
DomyĹlam siÄ kochana ksiegowo ,Ĺźe o mnie tu mowa.A ty chyba bardzo dobrze siÄ znasz na przepisach,bo wklejasz linka i po sprawie-a ustawa ktĂłrÄ
oferujesz do przeczytania jest z 2008 roku.MyĹlisz,Ĺźe jest aktualna?A przeczytaĹaĹ jÄ
dokĹadnie?JeĹli tak uwaĹźasz to twoja sprawa .Jak chciaĹaĹ siÄ pochwalic umiejetnoĹciami wklejania linka to Ci gratulujÄ-udaĹo ci siÄ ,ale nie wiem po co taka durna wstawka na koniec o ludziach co sie nie znajÄ
itd....Nie znasz mnie,nie wiesz nic, a z gĂłry osÄ
dzasz innych.Chyba nie masz nic do roboty.MoĹźesz teraz wypisywaÄ sobie do mnie . o mnie i bzdury na tym forum.Nawet mnie to nie ruszy.KoĹczÄ i nie oczekujÄ od ciebie Ĺźadnych odpowiedzi ani opinii .A Gwiazda niech da znaÄ na forum czy dostaĹa tego kenitala dla znajomego,czy nie..Pozdrowienia!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ksiegowa
| Dołączył: 15 Lut 2011 | Posty: 14 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 23 Mar 2011, 9:02 Temat postu: :) |
|
|
Mylisz sie bardzo,nie skomentuje tego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| SzymZibi
| Dołączył: 03 Sty 2009 | Posty: 38 | |
|
Wysłany: 23 Mar 2011, 9:33 Temat postu: |
|
|
MoĹźe i siÄ mylÄ,ale nie upieram siÄ,Ĺźe tak jest na 100%.NapisaĹam,Ĺźe znam to z praktyki( bo moja znajoma byĹa
) a nie z teorii.I nie osÄ
dzam innych.To by byĹo na tyle w ostatnim moim poĹcie na ten temat.Pozdrawiam wszystkich mÄ
dzrzejszych ode mnie!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| patryk23l ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 16 Sty 2008 | Posty: 670 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 23 Mar 2011, 10:07 Temat postu: |
|
|
Teraz nawet jesli ktos ma kenitala to ma problemy z zameldowaniem jesli nie ma pracy. Taki bledny krag, jesli nie masz pracy nie dostaniesz nic. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mstefa ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 22 Maj 2008 | Posty: 413 | Skąd: reykjavik- |
|
Wysłany: 23 Mar 2011, 10:23 Temat postu: |
|
|
ja w sierpniu2008 wyrabialam kenitala i sie meldowalam...musialam miec prace zeby wyrobilimi kenitala.a zeby sie zameldowac to kenitala.
teraz znajoma dostala kenitala na 3miesiace,jesli nie znajdzie pracy w ciagu tych trzem miesiecy traci kenitala.meldowala sie bez problemu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|