Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| zakochany
| Dołączył: 19 Sie 2006 | Posty: 4 | |
|
Wysłany: 19 Sie 2006, 22:57 Temat postu: Czy sie da i jak to zrobic kwiaty dla ukochanej w Reykjaviku |
|
|
Szukam sposobu zamĂłwienia kwoatĂłw dla swojej kobiety ktĂłra jakis czas pracuje w Reykjaviku.
czy sa takie firmy jakw polsce ze sie zamawia przez intrernet i doreczaja piekny bukiecik??
A moze ktos to dla mnie zrobi ???? Oczywiscie nic za darmo
Adres to by byĹ ulica 'ASVALLAGATA, 101 reykjavick, oczywiscie numer domu tez znam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| REWI
| Dołączył: 02 Lip 2006 | Posty: 43 | Skąd: kopavogur |
|
Wysłany: 20 Sie 2006, 17:12 Temat postu: kwiaty za granice |
|
|
Witaj w necie jest mase firm wysyĹajÄ
cych kwiaty dokÄ
d tylko chcesz ???ale koszty!!!!!!!!! http://kwiaty.interia.pl/if2/index.php?aid=,60,1&kategoria=85 no chyba Ĺźe naprawde ktoĹ ci pomoĹźe !!! moge spytaÄ Ĺźone mieszka niedaleko !!!!  _________________ JESTESMY POLAKAMI !!!!!!!!!!! na zawsze!!!!! ale nie do koĹca !!!! heheh |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zakochany
|
Wysłany: 20 Sie 2006, 19:19 Temat postu: |
|
|
bede wdzieczny wĹasnie te koszty sa najgorsze bo o tych firmach to ja wiem za np. 7szt róş 250zĹ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Jola
 | Dołączył: 31 Sty 2004 | Posty: 1000 | |
|
Wysłany: 20 Sie 2006, 19:31 Temat postu: |
|
|
7 sztuk roz kosztuje 250zl? Czy one + dostarczenie?
A tak w ogole to 6000 koron za tego typu usluge to na Islandii normalna cena, niestety.
Wiaderko róş tuş za Reykjavikiem kosztuje 1000 koron ale to w takiej mini hurtowni. W miescie, w detalu + usluga... niestety nie wyjdzie taniej.
250 zl w Polsce to duzo kasy, ale tam placi sie tyle za mini zakupy w spozywczaku, wiec nie dziw sie ze tyle tam taka usluga kosztuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zakochany
|
Wysłany: 20 Sie 2006, 19:35 Temat postu: |
|
|
wĹasnie miaĹem sie pytac ile kosztuja kwiaty na Islandii teraz juz wiem. dzieki JOLA za uswiadomienie |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zakochany
|
Wysłany: 20 Sie 2006, 19:35 Temat postu: |
|
|
252zĹ dokĹadnie co cena za kompleksowa usĹuge |
|
Powrót do góry |
|
 |
| leszek16064 OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 19 Lis 2005 | Posty: 224 | Skąd: Akranes |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| REWI
| Dołączył: 02 Lip 2006 | Posty: 43 | Skąd: kopavogur |
|
Wysłany: 20 Sie 2006, 21:46 Temat postu: |
|
|
Jola ma racje ceny prawie takie same jak w Polsce wiÄc wysupĹaj te 252 zĹ dla ukochanej a jaka niespodziankÄ zrobisz !!!!!!!!!  _________________ JESTESMY POLAKAMI !!!!!!!!!!! na zawsze!!!!! ale nie do koĹca !!!! heheh |
|
Powrót do góry |
|
 |
| soley
| Dołączył: 16 Kwi 2005 | Posty: 226 | Skąd: HFJ |
|
Wysłany: 20 Sie 2006, 22:57 Temat postu: Re: Czy sie da i jak to zrobic kwiaty dla ukochanej w Reykja |
|
|
zakochany napisał: | Szukam sposobu zamĂłwienia kwoatĂłw dla swojej kobiety ktĂłra jakis czas pracuje w Reykjaviku.
czy sa takie firmy jakw polsce ze sie zamawia przez intrernet i doreczaja piekny bukiecik??
A moze ktos to dla mnie zrobi ???? Oczywiscie nic za darmo
Adres to by byĹ ulica 'ASVALLAGATA, 101 reykjavick, oczywiscie numer domu tez znam  |
Polecam www.pocztakwiatowa.pl , wyprobowana . Wysyla kwiaty i nie tylko, rowniez na Islandie. Ceny tez przystepne |
|
Powrót do góry |
|
 |
|