Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| marczelitto85
| Do潮czy: 16 Wrz 2008 | Posty: 23 | |
|
Wys砤ny: 27 Lis 2008, 16:41 Temat postu: ?? |
|
|
Witam!
Rodzice maj膮 zamiar wys艂a膰 mi dekoder cyfry+.Kosztuje on 50zl.Czy ma by膰 w paczce rachunek za to i czy te 24%c艂a to se naliczaj膮 w艂a艣nie od kwoty dekodera(50z艂)???Je偶eli kto艣 wie co艣 na ten temat bo prosi艂abym o pomoc.Dzi臋kuj臋 i pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lovisa Og艂oszeniodawca zweryfikowany
 | Do潮czy: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 27 Lis 2008, 17:27 Temat postu: |
|
|
mi przyslali dekoder niecaly rok temu i poczta mi przywiozla do domu. Cla zaplaciclam jakies 3500 kr wiec nie majatek..
co do talerzy z PL to osobiscie odradzam bo na islandzkie wiatry lepiej kupic talerz tu. Mieszkalam na polnocy islandii i nie raz widzialam talerz doslownie wywrocony na druga strone od wiatru.
Cena talerza nie jest kosmiczna a meczyc sie z talerzem jadac tu czy wysylac to bez sensu mysle ale to moje zdanie.
To jeszcze zalerzy w jakim miejscu bedzie wisial talerz.
Moj np jest na balkonie i wiatr raczej go omija ale mialam juz talerz bezposrednio na maszcie i raz w czasie wiatru myslalam ze odleci ale na szczesice tylko go przestawilo troche.. no ale to byl wiatr a nie wiaterek! 30m/s |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| zuzula666
| Do潮czy: 05 Lut 2008 | Posty: 410 | Sk眃: Reykjawik |
|
Wys砤ny: 28 Lis 2008, 12:05 Temat postu: |
|
|
Ja kupowa艂am anten臋 w marcu. koszt anteny razem ze wszystkimi mocowaniami i kablem wynius艂 mnie 22 tys, ch艂opak kt贸ry ustawia 8 tys. Suma 30 tysi to jeszcze nie taki maj膮tek. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| razaodjada
 | Do潮czy: 07 Lis 2008 | Posty: 46 | Sk眃: Planeta Ziemia |
|
Wys砤ny: 28 Lis 2008, 18:44 Temat postu: |
|
|
Arina napisa: | A ja sie zapytam tu , bo nigdzie nie moge znalesc . Jak szukam to mi wyskakuje cala gora nie potrzebnych zeczy . Moze pytanie zle napisalam ,no nie wazne . Tez mi chodzi o polska tv , o w szczegolnosci o polskie kanaly , na jakich dekoderach islandzkich sa dostepne . Posiadam Digital Island ale po wstrzymaniu nadawania polsat2 , nie mamm zadnego polskiego kanalu . Glupio tak troche , ida swieta i przydalo by sie miec cos co pachnie przynajmniej troche Polska :) Moze ktos cos wie ? :) | Na Digital Island jest tylko Polsat 2.Czasami go blokuja...pzdr _________________ Cz艂owiek m膮drzeje z wiekiem.
I zwykle jest to wieko od trumny. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Arina
 | Do潮czy: 16 Sty 2007 | Posty: 388 | Sk眃: Keflavik |
|
Wys砤ny: 29 Lis 2008, 13:16 Temat postu: |
|
|
Czasami? u mnie ejst calkowicie zablokowany buuuu mi chodzi o to czy jest cos innego gdzie mona odbierac tv polska , kablowka czty cos tam innego . Pomijajac polskie dekodery . _________________ Dziekuje wiatru ,bo chroni mnie przed sloncem  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| kalina674
 | Do潮czy: 27 Lis 2008 | Posty: 49 | Sk眃: St膮d, na razie |
|
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ikona
| Do潮czy: 05 Lis 2008 | Posty: 14 | |
|
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| kamqs
| Do潮czy: 13 Pa 2009 | Posty: 241 | Sk眃: CK/KEFLAVIK |
|
Wys砤ny: 10 Maj 2011, 20:51 Temat postu: |
|
|
A posiadasz tuner w kt贸rym mo偶na zainstalowa膰 ten Modu艂 ? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| aga3381
| Do潮czy: 23 Pa 2010 | Posty: 10 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 9 Lut 2012, 12:15 Temat postu: hej |
|
|
Szukam numeru nowego do pana Marka kt贸ry montuje i ustawia anteny satelitarne trzeba to zrobi膰 u mnie a tu jego numer jest wy艂aczony kto艣 ma nowy ??? pozdrawiam. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| marekgc
| Do潮czy: 26 Gru 2006 | Posty: 88 | Sk眃: Patreksfjordur/Wroc艂w |
|
Wys砤ny: 25 Pa 2012, 0:10 Temat postu: tv na islandii |
|
|
ja u偶ywam www.weeb.tv
abonament miesi臋czny 20z艂 i nie mo偶na p艂aci膰 kart膮
tyle 偶e godzina ogl膮dania to ok 400mb wiec dziennie 10 godzin to 4gb transferu to du偶o jak na islandze ograniczenia transferu wymaga rozs膮dku...  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| agatka
| Do潮czy: 18 Gru 2006 | Posty: 328 | |
|
Wys砤ny: 25 Pa 2012, 22:14 Temat postu: ... |
|
|
tez polecam te strone
jesli nie oglada sie 10 godzin dziennie to az tak zle nie wychodzi