Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| norbi261107
| Do潮czy: 16 Lut 2009 | Posty: 298 | Sk眃: reykjavik |
|
Wys砤ny: 18 Cze 2011, 14:13 Temat postu: |
|
|
a ja jestem anty jesli chodzi o termometr. Uzywalam go przy starszej corce jak robila twarda kupke ale nie wkladalam go w odbyt tylko wyjmowalam ta kupke ktora na wierzchu byla. Ja nie wiem kto wymyslil ten termometr. Ja jak mam zaparcia nigdy nie wlozylabym sobie w odbyt jakiegos kijka itp. Lepsze sa czopki glicerynowe, nawilzaja sciany jelit ale nie mozna czesto po nie siegac. Najlepiej wybrac sie do pediatry. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 18 Cze 2011, 20:25 Temat postu: |
|
|
No wlasnie o to chodzi ze jak twarde stolce to czopki a u mojego wystarczylo lekko rozmasowac odbyt i kupka doslownie wystrzeliwala. Dlatego w innym temacie rowniez polecilam wizyte u lekarza pediatry a nie domowe sposoby. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| @ni@
| Do潮czy: 16 Sie 2008 | Posty: 326 | |
|
Wys砤ny: 20 Cze 2011, 17:43 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny u偶ywam tego malt-dla pewno艣ci pyta艂am jeszcze lekarza w aptece czy jest bezpieczny,otrzyma艂am odpowied藕 ,偶e tak ,dodaj臋 do mleka ma艂emu i kupki s膮 jak trallala
Nikita dziekuj臋 Ci jeszcze raz  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| SOWA2907
| Do潮czy: 21 Lip 2010 | Posty: 15 | |
|
Wys砤ny: 24 Cze 2011, 7:45 Temat postu: |
|
|
dawno si臋 nie odzywa艂am bo to powr贸t do pracy po urlopie ma艂a do przedszkola
a w niedziele id臋 rodzic moje 2 male艅stwo C贸rcia nied艂ugo sko艅czy 2 latka a teraz synek przyjdzie na 艣wiat |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| anika
| Do潮czy: 13 Lip 2009 | Posty: 92 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 24 Cze 2011, 9:03 Temat postu: |
|
|
Witam dziewczy - czy ktoras z Was potwierdzala ciaze badaniami z krwi (tzw BETA)?
Jesli tak to przez kogo to zalatwialyscie przez ginekologa czy moze byc lekarz rodzinny? czy jest to odplatne ? Bo zalezy mi na czasie a wiem ze do gina sa dluuugie kolejki
Za karzda odpowiedz bede bardzo wdzieczna Pozdrawiam!!!!
Sowa moje gratulacje  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| MARCINIS1
| Do潮czy: 26 Cze 2009 | Posty: 153 | Sk眃: husavik |
|
Wys砤ny: 24 Cze 2011, 11:29 Temat postu: |
|
|
anika napisa: | Witam dziewczy - czy ktoras z Was potwierdzala ciaze badaniami z krwi (tzw BETA)?
Jesli tak to przez kogo to zalatwialyscie przez ginekologa czy moze byc lekarz rodzinny? czy jest to odplatne ? Bo zalezy mi na czasie a wiem ze do gina sa dluuugie kolejki
Sowa moje gratulacje  | tak ja tak robilam poszlam do normalnego lekarza powiedzialam ze podejrzewam ciaze dal skierowanie na mocz i krew , ja placilam bodajze 3 tysiace |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| anika
|
Wys砤ny: 24 Cze 2011, 12:06 Temat postu: |
|
|
MARCINIS1 napisa: | anika napisa: | Witam dziewczy - czy ktoras z Was potwierdzala ciaze badaniami z krwi (tzw BETA)?
Sowa moje gratulacje  | tak ja tak robilam poszlam do normalnego lekarza powiedzialam ze podejrzewam ciaze dal skierowanie na mocz i krew , ja placilam bodajze 3 tysiace |
Dziekuje bardzo za tak szybka odpowiedz  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| eminem
| Do潮czy: 24 Lip 2010 | Posty: 18 | |
|
Wys砤ny: 25 Cze 2011, 21:26 Temat postu: ci膮偶a |
|
|
hej.czy mo偶e kt贸ra艣 z was jest w ci膮偶y i ma termin oko艂o wrzesnia je艣li tak odezwijcie sie.fajnie byloby sie wymienic ciekawymi informacjami i czasem z kim艣 pogada膰.czekam na priv.pozdrawiam przysz艂e mamusie |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| eminem
|
Wys砤ny: 3 Lip 2011, 10:25 Temat postu: ci膮偶a |
|
|
hej.czy ju偶 偶adna dziewczyna w reykjaviku nie jest w ci膮偶y???podzielcie sie swoimi opiniami na ten temat.z mi艂膮 ch臋ci膮 z kim艣 popisze i wymienie sie informacjami.czekam piszcie moze byc r贸wnie偶 na gg 36712716 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mucha Zbyt cz臋sta publikacja og艂osze艅!
| Do潮czy: 27 Kwi 2009 | Posty: 73 | |
|
Wys砤ny: 5 Lip 2011, 15:52 Temat postu: |
|
|
urodzi艂am 27 czerwca 艣licznego i zdrowego synka 50cm 3.56 Czekamy na 艂adn膮 pogod臋 偶eby i艣膰 na spacerek  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| LUCYNA86 ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1
| Do潮czy: 15 Wrz 2008 | Posty: 104 | Sk眃: Hafnariorður |
|
Wys砤ny: 5 Lip 2011, 21:11 Temat postu: jj |
|
|
CZY WIE KTORAS Z WAS KIEDY MOGE USLYSZEC PIERWSZE BICIE SERDUSZKA ???? BO JESTEM W 4 TYGODNIU I MOJ GINEKOLOG POWIEDZIAL ZE MAM DO NIEGO PRZYJSC W 5 TYGODNIU ??? HMM NIE WIEM CZY CHCE MNIE NACIAGNAC NA KASE CZY MOWI PRAWDE??? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| keseni
| Do潮czy: 07 Cze 2010 | Posty: 31 | |
|
Wys砤ny: 6 Lip 2011, 0:56 Temat postu: |
|
|
Ja jak by艂am u po艂o偶nej w 6 tyg. to us艂ysza艂am bicie . |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| eminem
|
Wys砤ny: 6 Lip 2011, 7:02 Temat postu: ... |
|
|
ja niestety bardzo pozno bo dopiero w 14 tygodniu nie wiem dlaczego ale pewnie co przychodnia to obyczaj |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| anika
|
Wys砤ny: 6 Lip 2011, 10:16 Temat postu: Polozna |
|
|
Dziewczyny czy mialyscie do czynienia z poloznymi na Hamraborgu? jake macie opinie na ich temat? Bede wdzieczna za odpowiedz!
Pozdrawiam wszystkie mamuski  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| eminem
|
Wys砤ny: 6 Lip 2011, 11:25 Temat postu: ... |
|
|
ja s艂yszalam ze sa w porz膮dku ale osobiscie chodze na g贸rny breitholt i tez nie moge narzekac |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ania88_2010
| Do潮czy: 17 Kwi 2010 | Posty: 57 | |
|
Wys砤ny: 6 Lip 2011, 15:32 Temat postu: |
|
|
ja by艂am na hamraborgu nie by艂o zle Karitas jest fajna Helga taka sobie o reszcie niewiem |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ania88_2010
| Do潮czy: 17 Kwi 2010 | Posty: 57 | |
|
Wys砤ny: 6 Lip 2011, 15:34 Temat postu: |
|
|
a wiecie moze cos o pieniadzach na dagmame czy przedszkole kiedy dziecko konczy 9m? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| anika
|
Wys砤ny: 6 Lip 2011, 16:12 Temat postu: |
|
|
ania88_2010 napisa: | a wiecie moze cos o pieniadzach na dagmame czy przedszkole kiedy dziecko konczy 9m? |
w kopawogur od sierpnia jest 35 tys ale niestety te pieniazki dostaje tylko dagmama a nie rodzice (jesli dziecko nie bylo u dagmamy) tak jak bylo do tej pory - taki list otrzymalam pare dni temu z urzedu
A no i dziekuje za odpowiedz o poloznych  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| beatka:)
| Do潮czy: 15 Lis 2008 | Posty: 145 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 8 Lip 2011, 12:25 Temat postu: |
|
|
CZesc Mamuski!
Duzo piszemy o podrozy z dzieckiem w foteliku, a ja mam pytanko jak to wyglada ze spacerowka. Czy ja tez mozna wziasc az do wejscia na samolot?
I gdzie ja sie odbiera? _________________
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| evelin1984
| Do潮czy: 14 Gru 2007 | Posty: 40 | |
|
Wys砤ny: 8 Lip 2011, 14:43 Temat postu: :) |
|
|
My lecielismy do Polski w maju i mielismy ze soba spacerowka az do wejscia na poklad samolotu,nie bylo zadnego problemu  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|