Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| aszkim
| Dołączył: 07 Sty 2009 | Posty: 40 | |
|
Wysłany: 16 Sie 2011, 7:51 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: | aszkim napisał: | WielkiBialyKrolik napisał: | a to przepraszam  |
A jednak sami na wyspie siedzicie bo nie macie zadnych innych perspektyw na zycie, a smiejecie sie z kogos kto chce tu przyleciec.I nic dziwnego ja jestem tutaj kilka lat z rodzina, na prace nie narzekam WOGOLE. |
to nie o brak perspektyw chodzi, ja np. siedze tutej , bo nie umiem pĹywac a na bilet powrotny mnie nie stac, proste
A wogle to prosze trzymac sie tamatu bez wycieczek osobistych moi drodzy
koniec swiata |
To trzeba sie wziasc za robote to i kasa bedzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gisli74
| Dołączył: 08 Lip 2011 | Posty: 582 | |
|
Wysłany: 16 Sie 2011, 19:26 Temat postu: |
|
|
aszkim napisał: | WielkiBialyKrolik napisał: | aszkim napisał: | WielkiBialyKrolik napisał: | a to przepraszam  |
A jednak sami na wyspie siedzicie bo nie macie zadnych innych perspektyw na zycie, a smiejecie sie z kogos kto chce tu przyleciec.I nic dziwnego ja jestem tutaj kilka lat z rodzina, na prace nie narzekam WOGOLE. |
to nie o brak perspektyw chodzi, ja np. siedze tutej , bo nie umiem pĹywac a na bilet powrotny mnie nie stac, proste
A wogle to prosze trzymac sie tamatu bez wycieczek osobistych moi drodzy
koniec swiata |
To trzeba sie wziasc za robote to i kasa bedzie. |
No widzisz, KrĂłliczku, jak CiÄ zdemaskowali  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zeberka10 UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 30 Gru 2010 | Posty: 11 | |
|
Wysłany: 16 Sie 2011, 19:51 Temat postu: grecja zbankrutowaĹa islandia zbankrutowaĹa |
|
|
tam masz biede tu bedziesz miaĹ jeszcze wiÄkaszÄ
przyjdzie ci zapĹacic za wynajm Ĺźarcie pewnie lubisz wychlaÄ zapalic i bedziesz tu siedziaĹ dla satysfakcji wracaj do polski bierz siÄ za robote bo to co piszesz ze tak masz w grecji to tu lepiej miaĹ nie bedziesz napewno tu w Islandi bardziej chodzi ci o socjale zeby potem na kuroniu siedzieÄ a ja bede pĹaciĹ podatki na ciebiÄ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kalinka
| Dołączył: 26 Wrz 2006 | Posty: 26 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 16 Sie 2011, 20:02 Temat postu: Re: grecja zbankrutowaĹa islandia zbankrutowaĹa |
|
|
zeberka10 napisał: | tam masz biede tu bedziesz miaĹ jeszcze wiÄkaszÄ
przyjdzie ci zapĹacic za wynajm Ĺźarcie pewnie lubisz wychlaÄ zapalic i bedziesz tu siedziaĹ dla satysfakcji wracaj do polski bierz siÄ za robote bo to co piszesz ze tak masz w grecji to tu lepiej miaĹ nie bedziesz napewno tu w Islandi bardziej chodzi ci o socjale zeby potem na kuroniu siedzieÄ a ja bede pĹaciĹ podatki na ciebiÄ |
to bardzo niegrzeczne byĹo .... NapisaĹeĹ pewnie o sobie i sam na bezrobotnym siedzisz ...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kandydat65
 | Dołączył: 19 Kwi 2006 | Posty: 59 | |
|
Wysłany: 16 Sie 2011, 20:39 Temat postu: Re: grecja zbankrutowaĹa islandia zbankrutowaĹa |
|
|
Bardzo proszÄ pisaÄ na temat i trzymaÄ siÄ faktĂłw, a nie wymyĹlaÄ niestworzone historie z ksiÄĹźyca . Ile masz lat, 10? . Jest tutaj jakiĹ moderator ?
DziÄkujÄ i pozdrawiam Islandofili. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mythm
 | Dołączył: 24 Paź 2009 | Posty: 106 | |
|
Wysłany: 16 Sie 2011, 20:47 Temat postu: przylot |
|
|
Kandydat 65Wyspa jest duĹźa, wiÄc nie widzÄ problemu, zapraszamy a Ty zeberka 3maj robotÄ, bo kiedyĹ ktoĹ i na Ciebie moĹźe bÄdzie musiaĹ "dymaÄ". SÄ
tutaj osoby, ktĂłre juĹź dawno tutaj przyleciaĹy i wypracowaĹy swojego kuronia, wiÄc co to za obsuw? Kuronia to nawet w Islandii za darmo nikt nie dostaje. Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kalinka
| Dołączył: 26 Wrz 2006 | Posty: 26 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 16 Sie 2011, 20:55 Temat postu: Re: przylot |
|
|
mythm napisał: | Kandydat 65Wyspa jest duĹźa, wiÄc nie widzÄ problemu, zapraszamy a Ty zeberka 3maj robotÄ, bo kiedyĹ ktoĹ i na Ciebie moĹźe bÄdzie musiaĹ "dymaÄ". SÄ
tutaj osoby, ktĂłre juĹź dawno tutaj przyleciaĹy i wypracowaĹy swojego kuronia, wiÄc co to za obsuw? Kuronia to nawet w Islandii za darmo nikt nie dostaje. Pozdrawiam  |
Tak jest Popieram  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 17 Sie 2011, 4:26 Temat postu: Re: grecja zbankrutowaĹa islandia zbankrutowaĹa |
|
|
i pewnie niebawem sie rozmnozy wtedy na zone i dzieci _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kandydat65
 | Dołączył: 19 Kwi 2006 | Posty: 59 | |
|
Wysłany: 17 Sie 2011, 6:04 Temat postu: Re: grecja zbankrutowaĹa islandia zbankrutowaĹa |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: | zeberka10 napisał: | tam masz biede tu bedziesz miaĹ jeszcze wiÄkaszÄ
i pewnie niebawem sie rozmnozy wtedy na zone i dzieci |
Hahahaha! Szkoda Ĺźe wczeĹniej na to nie wpadĹem. Tak pierwsze co zrobiÄ po przylocie to wybiorÄ siÄ na piÄ
tkowy runtur i poszukam sobie Ĺźony , a potem machnÄ 7 dzieci
Pozdrawiam Islandofili |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 17 Sie 2011, 13:14 Temat postu: |
|
|
w sobote lepiej bo wiecej i zmeczone po piatku to nie beda wybrzydzac _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gisli74
| Dołączył: 08 Lip 2011 | Posty: 582 | |
|
Wysłany: 17 Sie 2011, 21:09 Temat postu: |
|
|
7 dzieci to Ĺźaden wyczyn w Islandii  |