Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| mythm
 | Dołączył: 24 Paź 2009 | Posty: 106 | |
|
Wysłany: 12 Maj 2011, 11:38 Temat postu: SiĹownia Keflavik |
|
|
Witam. PotrzebujÄ namiary na dobrÄ
siĹowniÄ w Keflaviku. Czy i jak moĹźna otrzymaÄ dofinansowanie z UrzÄdu Pracy. DziÄki, pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| R-vik1 Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 04 Lut 2009 | Posty: 32 | |
|
Wysłany: 12 Maj 2011, 14:32 Temat postu: |
|
|
Witam! Tez poszukuje dobrze wyposazonej i nie przepelnionej silowni w okolicy skeifanu. Za wszelkie info z gory dziekuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| tuniec Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 26 Paź 2007 | Posty: 58 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 12 Maj 2011, 15:06 Temat postu: |
|
|
Niedlugo lece na miesieczny urlop. Wracajac, chcialem przewiezc do islandii troche, kreatynki,BAA, Glutaminki bialka, ogonlnie mowiac troche odzywek, bo wiadomo, ze w polsce taniej. Nie bede mial przez to zadnych problemow podczas odprawy na lotnisku, bo jesli maja mi zabrac towar, lub dowalic jakas kare, to chyba zrezygnuje:) _________________ beloved iceland |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mythm
 | Dołączył: 24 Paź 2009 | Posty: 106 | |
|
Wysłany: 13 Maj 2011, 1:19 Temat postu: supple |
|
|
Tuniec co do odĹźywek itp. suppli to nie polecam przewoziÄ hurtowych iloĹci ...bo jak wiadomo Islandzcy celnicy nie naleĹźÄ
do przychylnych jeĹli chodzi o iloĹÄ. Wiadomo, Ĺźe jeĹli odĹźywki to spoĹźywka, a jak spoĹźywka to do 3 kg. MoĹźesz zawsze ocliÄ, ale nie wiem jaka jest cena za kg. Swego czasu np. szynka kosztowaĹa ok 800 koron za kg, ale co do specyfikĂłw na siĹowniÄ, to nie mam pojÄcia. DodatkowÄ
sprawÄ
jest zawartoĹÄ suppli, jeĹli jest coĹ, co jest zabronione na Isl. a jest tego duĹźo, to takĹźe moĹźesz straciÄ towar ... wiÄc lepiej poczytaj, popytaj w UrzÄdzie Celnym i wtedy zdecyduj. Pozdrawiam i powodzenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| helicopter3 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 25 Wrz 2008 | Posty: 117 | |
|
Wysłany: 2 Cze 2011, 23:24 Temat postu: |
|
|
w Polsce po pierwsze lepsze produkty teĹź kosztujÄ
nie maĹo, ceny zbliĹźone do islandzkich bo przy czestszych zakupach dajÄ
rabaty. Sprawa oclenia to juĹź inny problem. Islandczycy doszukujÄ
siÄ w odĹźywkach bĂłg wie czego, wymyĹlajÄ
wciÄ
Ĺź to nowe zakazy. MoĹźna nawet za niektĂłre odĹźywki zapĹaciÄ kare w wysokoĹci ok 8 tyĹ koron jÄsli nas przyĹapiÄ
na lotnisku. Tutaj chĹopaki w sklepach majÄ
duĹźo towaru, a to czego niby nie moĹźna sprzedawaÄ bo zakazane teĹź moĹźna kupiÄ bo oni poprostu tego nie wystawiaja na pĂłĹki. Co do Polskich firm typu Olimp czu trec to trzeba szczerze powiedzieÄ, Ĺźe moĹźe jakoĹÄ nie jest najgorsza, ale dawki jakie trzeba podawaÄ przy jednorazowym spoĹźyciu w porĂłwnaniu do np amerykanskich produktĂłw sÄ
zbyt duĹźe i nieopĹacalne. OczywiĹcie dla ÄwiczÄ
cych rekreacyjnie nie ma to zbyt wiÄkszego znaczenia, ale dla kulturystĂłw bardziej zaawansowanych dokĹadne liczenie iloĹci biaĹka, kalorii, cukrĂłw w produkcie jest bardzo waĹźna. _________________ niki |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Zbigniew_Przewrotka ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 21 Lut 2011 | Posty: 36 | Skąd: ( P ) sycho_ DwĂłr |
|
Wysłany: 28 Cze 2011, 15:24 Temat postu: |
|
|
orjetuje sie ktos czy u tego dziadka w sklepie mozna kupic jakies monohydraty creatyny z olimpa albo vitalmax |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Fernandos
 | Dołączył: 09 Gru 2007 | Posty: 49 | Skąd: Kopavogur |
|
Wysłany: 18 Lip 2011, 12:24 Temat postu: |
|
|
Zbigniew_Przewrotka napisał: | orjetuje sie ktos czy u tego dziadka w sklepie mozna kupic jakies monohydraty creatyny z olimpa albo vitalmax |
MoĹźna, tylko czasami trzeba dĹugo czekaÄ na dostawÄ. Bo zamawia towar dopiero jak sprzeda poprzedni. _________________ Kto nie wierzy ten nie wygrywa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| RRJMW
| Dołączył: 12 Paź 2011 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 12 Paź 2011, 20:55 Temat postu: |
|
|
Ma ktoĹ moĹźe dostÄp do sokĂłw tutaj na wyspie? PotrzebowaĹbym flakonik propka i listek clomu. ProszÄ o kontakt. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 16 Paź 2011, 2:18 Temat postu: |
|
|
u Dziadka sÄ
nowe odĹźywki firmy Aminostar i mogÄ powiedzieÄ, ze bardzo dobra jakoĹÄ. W Polsce jak na rynek Polski bardzo drogie. 2 kg Protein Izolat kosztuje 300 zĹ, 1 kg 150 zĹ. Dziadek ma od 3,5 do 4,5 tyĹ za kg i to naprawde dobra cena jak na Islandie i Polske. Stosunek kalorii do biaĹka jest doĹÄ niski a po tym siÄ sprawdza jakoĹÄ biaĹka. DuĹźa iloĹc Bcaa i glutaminy. Glutamina duĹźa pucha u starego 4 tyĹ i to tez git cena. Warto sprĂłbowaÄ i samemu oceniÄ. Firma niewypromowana jeszcze w Polsce ze wzglÄdu na wysokie ceny, ale jest kilka opini kulturystĂłw ktĂłrzy twierdzÄ
, Ĺźe jakoĹÄ bardzo wysoka jak na Polske. Oby dziadek nie zrezygnowaĹ z tej firmy bo na dzien dzisiejszy oceniam, Ĺźe jesli chodzi o biaĹko lepsze jest od Olimpowskiego _________________ niki |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Searcher
| Dołączył: 01 Mar 2008 | Posty: 97 | |
|
Wysłany: 16 Paź 2011, 4:31 Temat postu: |
|
|
Nie masz pojÄcia o czym piszesz latawcu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 5 Lis 2011, 0:03 Temat postu: |
|
|
Wypowiedzi Pana powyzej nie skomentuje, bo nie ma sensu zniĹźaÄ siÄ do jego poziomu.
Co do odzywki kupiĹem Izolat Aminostara i jest wart swojej ceny. Smak jest nieco sĹony ale to jest prawie czyĹciutki izolat z niewielkim dodatkiem smakowym i niestety posmak soli bÄdzie obecny. Jak dla mnie biaĹko NR 1 na Islandii wraz z biaĹkami MuscleTecha. Jednak nasze w smaku moĹźe gorsze, ale jakoĹciÄ
nie odbiega.. POOOLECAAAAM _________________ niki |
|
Powrót do góry |
|
 |
| PhotoJarex
| Dołączył: 12 Cze 2010 | Posty: 14 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 11 Gru 2011, 9:49 Temat postu: OdĹźywki |
|
|
Witam
Jako Ĺźe jestem laikiem w tych sprawach mam pytanko do kogoĹ obeznanego w tym temacie.ChciaĹbym kupiÄ tutaj jakieĹ odĹźywki na przyrost masy, jednak nie orientujÄ siÄ zbytnio ktĂłry ze specyfikĂłw wybraÄ. MoĹźe ktoĹ z bardziej obeznanych w temacie coĹ podpowie??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| GangBang
| Dołączył: 30 Sie 2011 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 11 Gru 2011, 13:17 Temat postu: |
|
|
Na przyrost masy dieta, i jeszcze raz dieta na poczÄ
tek, jak zaczynasz swoja przygode, ze siĹownia kup sobie biaĹko, do uzupeĹnienia brakĂłw w diecie, i jakies carbo witaminy trening FBW 3 razy w tygodniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Searcher
| Dołączył: 01 Mar 2008 | Posty: 97 | |
|
Wysłany: 11 Gru 2011, 21:18 Temat postu: Re: OdĹźywki |
|
|
PhotoJarex napisał: | Witam
Jako Ĺźe jestem laikiem w tych sprawach mam pytanko do kogoĹ obeznanego w tym temacie.ChciaĹbym kupiÄ tutaj jakieĹ odĹźywki na przyrost masy, jednak nie orientujÄ siÄ zbytnio ktĂłry ze specyfikĂłw wybraÄ. MoĹźe ktoĹ z bardziej obeznanych w temacie coĹ podpowie??? |
Czesc!
Uloz sobie diete, jak juz "gwalt zbiorowy" napisaĹ JeĹli stwierdzisz, Ĺźe nie dostarczasz wystarczajÄ
co biaĹka z miÄska itp, wtedy zastanĂłw siÄ nad biaĹeczkiem w proszku. Zobacz co tu majÄ
w sklepach, a niestety wybĂłr masz dosÄ ograniczony, wielu produktĂłw nie ma na rynku, a wiele z tych, ktĂłre sÄ
, jest w kosmicznej cenie - ja tam na przykĹad zle sie czuje, przeplacajac pieciokrotnie:) Poczytaj sobie opinie, zapytaj wujka googla i nie daj sobie wcisnac jakiegos aminostara czy innego gĂłwienka. Moim typem w kategorii jakosc / cena jest Gold Standard 100% Whey Protein 4,5kg
http://protin.is/products/4539-gold-standard-100-whey-protein-4-5kg Ale oczywiscie zanim kupisz, poradz sie wujka google.
Co do carbo, to moim zdaniem strata kasy, tak latwo dostarczyc wegle z diety, ze dodatkowo placic za cukier, to juz lepiej kupic wiecej piersi z kuraka / indyka.
Na razie na tym bym poprzestaĹ. KiedyĹ przyjdzie czas na inne suplementy, ale minimum pierwsze pol roku to tylko bialeczko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| JaÄwing
| Dołączył: 08 Paź 2007 | Posty: 34 | Skąd: JaÄwieĹź |
|
Wysłany: 4 Sty 2012, 19:28 Temat postu: ? |
|
|
Witajcie rodacy. Trenuje ktoĹ w World Class Kringlunni? _________________ And it greets me with gates open wide,
All around my bloodbrothers by my side,
And they show me the seat that bears my name |
|
Powrót do góry |
|
 |
| chomik1 Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 19 Sie 2009 | Posty: 50 | |
|
Wysłany: 12 Sie 2012, 21:51 Temat postu: |
|
|
witam
ponawiam pytanie trochÄ juz dawno temu zadane,ale czy jest ktoĹ kto Äwiczy na siĹowni World Class Kringlunni? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| cukinia
| Dołączył: 31 Sie 2012 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 4 Sty 2013, 15:54 Temat postu: aerobik |
|
|
lovisa napisał: | a kto by sie na aerobic zapisal? |
ja bym sie zapisaĹa mieszkam na 105 reykjavik i chce sie zapisac na aerobik do world classu ktĂłry jest koĹo mnie SZUKAM KOMPANKI  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| chomik1 Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 19 Sie 2009 | Posty: 50 | |
|
Wysłany: 12 Sty 2013, 22:06 Temat postu: |
|
|
hej mam pytanie na ktorych siĹowniach sa opiekunki dla dzieci,chodzi dokladnie o moja roczna cĂłreczke.dostaĹam namiary na jedna z takich siĹowni ale niestety dziecko musi mieÄ minimum 2 lata,a wiem,Ĺźe napewno sa takie siĹownie gdzie opiekuja siÄ w tym czasie rĂłwnieĹź mĹodszymi dzieciaczkami. z gĂłry dziÄkuje za info. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| moniae1987
| Dołączył: 23 Sty 2013 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 23 Sty 2013, 1:05 Temat postu: |
|
|
jakie ceny siĹowni? |
|