Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| kasiajablonska
| Dołączył: 19 Wrz 2006 | Posty: 203 | Skąd: Akureyri |
|
Wysłany: 10 Lis 2011, 10:26 Temat postu: |
|
|
a moze ten bolacy brzuszek to kolka???kiedys przewertowalam cale forum i wypisalam wszystkie nazwy lekow dostepnych na islandi,ale nie wiem gdzie ta kartke wsadzilam.....wiec prosze napiszcie mi co dostane w aptece na kolki???moze tego wlasnie potrzebuje. _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| evelin1984
| Dołączył: 14 Gru 2007 | Posty: 40 | |
|
Wysłany: 10 Lis 2011, 11:08 Temat postu: :) |
|
|
Wiem,ze sa kropelki MINIFOM. Z zaslyszanych opinii wiem,ze sa dobre.Ja akurat ich nie stosowalam.Mialam lekarstwa z Polski,INFACOL-jest bardzo dobry.
Na kolke dobre sa tez nawiewy cieplym strumieniem z suszarki-zachowaj tylko odleglosc od brzuszka,Wykonuj tez przy tym masaz brzuszka-wedlug skazowek zegara.
Mam nadzieje,ze te rady pomoga Tobie i dla maluszka.
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| beacia64
| Dołączył: 06 Kwi 2009 | Posty: 16 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 10 Lis 2011, 14:40 Temat postu: Hej kasiajabĹoĹska |
|
|
Tak jak wczeĹniej pisaĹam mam INFACOL i chÄtnie go odstÄ
piÄ.Jest nowy zapakowany z waĹźnoĹciÄ
do lutego.Nam na szczÄĹcie nie byĹ potrzebny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| TuptuĹ
| Dołączył: 15 Cze 2009 | Posty: 37 | |
|
Wysłany: 10 Lis 2011, 18:50 Temat postu: Witam |
|
|
JeĹźeli ktĂłrejĹ z mam potrzebny jest Plantex-duo na kolki i wzdÄcia dla maluszka chetnie oddam,zostaĹo mi 7 saszetek,termin waĹźnoĹci do 03.2012.nr.tel.7762373. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| norbi261107
| Dołączył: 16 Lut 2009 | Posty: 298 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 10 Lis 2011, 21:39 Temat postu: |
|
|
Kasia tu na kolki bez recepty dostaniesz tylko minifom, jesli go kupisz pamietaj by przechowywac w lodowce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ciaociao
| Dołączył: 27 Wrz 2011 | Posty: 10 | |
|
Wysłany: 12 Lis 2011, 14:13 Temat postu: |
|
|
Czesc Dziewczyny!
W czwartek trafilam do szpitala z krwawieniem i bolem, okazalo sie ze mam lozysko centralnie przodujace. Jestem w 13 tyg. czy ktoras z Was miala tu taki problem? Zajeli sie mna super, ale teraz czekac musimy do 20 tyg. Zastanawiam sie jak to tu wyglada.. Powiedziano mi, ze na pewno cesarka. Jest ktos, kto mial taki problem?? Pomozcie dziewczyny!!! Nie wiem co mam myslec  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| margolcia_k
| Dołączył: 13 Wrz 2010 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 12 Lis 2011, 23:13 Temat postu: |
|
|
CzeĹÄ Dziewczyny! Mam takie pytanko moĹźe ktĂłraĹ z Was ma do odsprzedania ciuszki ciÄ
Ĺźowe, konkretnie jakieĹ koszulki/bluzki. PrzywiozĹam trochÄ z PL ale Maluszek zaczÄ
Ĺ siÄ rozpychaÄ ... Pozdrowionka |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Lis 2011, 12:17 Temat postu: dla dziecka |
|
|
czy jest cos dla dziecka na wzdecia dla 3 latka jakis syrop krople jest cos takiego tutaj |
|
Powrót do góry |
|
 |
| open84
| Dołączył: 24 Cze 2010 | Posty: 31 | Skąd: REYKJAVIK |
|
Wysłany: 13 Lis 2011, 22:24 Temat postu: sloiczki |
|
|
oddam 5 sloiczkow z jedzeniem dla dziecka CowGate a tasta of autumn vegetables, bf do 2.12.2011, moje dziecko nie lubi warzyw.. mieszkam na 104 , tel. 6639612 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zbych
| Dołączył: 01 Lis 2008 | Posty: 46 | |
|
Wysłany: 15 Lis 2011, 22:23 Temat postu: |
|
|
czy ktoĹ wie gdzie moĹźna kupiÄ polskie ksiÄ
Ĺźeczki dla dzieci |
|
Powrót do góry |
|
 |
| myszka3150
| Dołączył: 19 Paź 2011 | Posty: 38 | |
|
Wysłany: 16 Lis 2011, 15:15 Temat postu: |
|
|
proponuje polski sklep na Breidholt:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
| Dołączył: 19 Wrz 2006 | Posty: 203 | Skąd: Akureyri |
|
Wysłany: 17 Lis 2011, 9:18 Temat postu: |
|
|
i jak tam dziewczynki wasze pociechy???moje sloneczko jest cudowne...wszystkie dolegliwosci ustaly juz dawno.pieknie spi,nie placze.
czasami pojedzeniu nie idzie odrazu spac tylko obserwuje w ciszy wszystko co sie dookola dzieje w domku...zauwazylam ze zaczyna powoli sie usmiechac i wydawac troszke inne fajniejsze dzwieki:)pozdrowionka i milego dzionka  _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| misiek21
| Dołączył: 04 Lut 2009 | Posty: 26 | |
|
Wysłany: 17 Lis 2011, 14:08 Temat postu: |
|
|
A to masz fajnego spokojnego synka  pozazdroĹciÄ. MĂłj jak na razie na Ĺwiat siÄ nie pcha. Dzisiaj byĹam u poĹoĹźnej a za tydzieĹ mam termin porodu. MaĹy jeszcze ma gĹĂłwkÄ za wysoko i nie wiem czy nie bÄdÄ musiaĹa jeszcze trochÄ poczekaÄ. WolaĹabym jednak mieÄ to juĹź za sobÄ
ale cóş zrobiÄ . Pozdrawiam mamy i przyszĹe mamy   |
|
Powrót do góry |
|
 |
| titka
| Dołączył: 28 Lut 2009 | Posty: 46 | |
|
Wysłany: 18 Lis 2011, 21:58 Temat postu: |
|
|
witam wszystkie mamy, mam pytanie czym pielegnujecie ciaĹka swoich pociech, jakich produktĂłw uĹźywacie?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| maro2809
| Dołączył: 23 Sty 2009 | Posty: 27 | |
|
Wysłany: 18 Lis 2011, 22:08 Temat postu: bbb |
|
|
Hejka
MĂłj maĹy ksiÄ
ĹźÄ wczoraj skoĹczyĹ 2 tygodnie .Wszystko chwilowo jest oki rosnie przybiera na wadze i jest cudowny (juĹź wazy 4,250).
Ale zdaje mi siÄ ze mam problem z laktacjÄ
Mleka nie przybiera tyle ile bym chciala
Mam nadziejÄ Ĺźe dziÄki mojemu nowemu przyjacielowi (laktator) wszystko sie unormuje.Jestem peĹna wiary
Kasia napisz jak tam u ciebie karmisz Alexa dalej czy przeszĹaĹ na butle???
A co do kosmetykĂłw to uzywam Nivea Baby sprawdziĹy siÄ przy pierwszym synku i uzywam ich teraz rĂłwnieĹź.
Pozdrawiam:D    |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Kenala
| Dołączył: 19 Mar 2011 | Posty: 39 | Skąd: Grindavik |
|
Wysłany: 19 Lis 2011, 0:16 Temat postu: Re: bbb |
|
|
Witam
MÄĹj 2letni synek od kiedy poszedĚ do przedszkola czĂÂsto choruje. Katar kaszel. Najgorzej jest w nocy. Bywa tak Ěźe od kaszlu wymiotuje. Bardzo siĂ mĂÂczy
Czy znacie jakieĚ sprawdzone leki dostĂÂpne na IS?
Z gÄĹry dziĂÂkujĂÂ za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
 |
| pati84
| Dołączył: 10 Sty 2009 | Posty: 21 | Skąd: Iceland |
|
Wysłany: 21 Lis 2011, 16:05 Temat postu: Witam |
|
|
Dziewczyny byĹam dzisiaj u lekarza z maleĹstwem i lekarz kazaĹ przejsc nam na nutrimigen lipil ,czy orientujecie sie czy tylko w aptece dostane czy w jakims sklepie tez. Cena jest doĹÄ potezna a puuszka malutka Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| qwiatuszek
| Dołączył: 01 Lut 2008 | Posty: 82 | Skąd: Reykjanesbaer |
|
Wysłany: 22 Lis 2011, 16:46 Temat postu: ubrania ciazowe |
|
|
Witam drogie mamy, szukam jakiegos sklepu z ubraniami ciazowymi, bo maluszek rosnie i juz sie nie mieszcze w swoje. Moze znacie jakies adresy lub strony internetowe takich sklepow? Z gory dziekuje i pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| pati84
| Dołączył: 10 Sty 2009 | Posty: 21 | Skąd: Iceland |
|
Wysłany: 22 Lis 2011, 16:49 Temat postu: Witam |
|
|
Hej dzziewczyny dzieki za wszystkie podpowiedzi ,ale mam problem Kacper niechce pic tego mleczka pluje nim,szkoda mi dzieciaczka wiec nie daje mu tego Ĺmierdziela to mleko jest strasznie nie dobre.Daje mu dalej SMA i lekarz dal nam masc Mildison i po tej maĹci jest super,wwszytsko z buzi znika.W pon mamy do alergologa na testy ,tylko nie wiem czy Kacperek nie jest za maĹy ma dopiero 3 miesiaca.Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 22 Lis 2011, 19:52 Temat postu: za urodzenie dziecka |
|
|
NaleĹźÄ do zwiÄ
zkĂłw VR czy wie moĹźe czy te zwiÄ
zki pĹacÄ
zapomogÄ za urodzenie dziecka? Wiem, Ĺźe niektĂłre zwiÄ