Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 13 Lis 2011, 2:40 Temat postu: impreza |
|
|
Wlasnie wrocilem z fajnej imprezy w Brodweyu, co prawda nie moj zaklad to wykupil ale i tak bylo fajnie, poza jednym wyjatkiem, pod koniec imprezy jakas polska swinia probowala to wszystko zepsuc , kopiac w drzwi i wyzywajac ochroniarzy ktorzy i tak z tym bydlakiem postapili bardzo lagodnie. Tacy wlasnie kretyni wyrabiaja nam opinie na obczyznie. Pieknie sie prezentowal , byczek i 4 paski adidasa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 13 Lis 2011, 10:36 Temat postu: Re: impreza |
|
|
Sxxxxn napisał: | Wlasnie wrocilem z fajnej imprezy w Brodweyu, co prawda nie moj zaklad to wykupil ale i tak bylo fajnie, poza jednym wyjatkiem, pod koniec imprezy jakas polska swinia probowala to wszystko zepsuc , kopiac w drzwi i wyzywajac ochroniarzy ktorzy i tak z tym bydlakiem postapili bardzo lagodnie. Tacy wlasnie kretyni wyrabiaja nam opinie na obczyznie. Pieknie sie prezentowal , byczek i 4 paski adidasa  |
ale przynajmniej jak mowisz po polsku na miescie w sobote wieczorem to nikt ci nie podskoczy ;] no chyba, ze jakis litwin ;] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sama
| Dołączył: 17 Lis 2009 | Posty: 10 | |
|
Wysłany: 17 Lis 2011, 16:43 Temat postu: Re: impreza |
|
|
mjkl napisał: | Sxxxxn napisał: | Wlasnie wrocilem z fajnej imprezy w Brodweyu, co prawda nie moj zaklad to wykupil ale i tak bylo fajnie, poza jednym wyjatkiem, pod koniec imprezy jakas polska swinia probowala to wszystko zepsuc , kopiac w drzwi i wyzywajac ochroniarzy ktorzy i tak z tym bydlakiem postapili bardzo lagodnie. Tacy wlasnie kretyni wyrabiaja nam opinie na obczyznie. Pieknie sie prezentowal , byczek i 4 paski adidasa  |
ale przynajmniej jak mowisz po polsku na miescie w sobote wieczorem to nikt ci nie podskoczy ;] no chyba, ze jakis litwin ;] |
Ja tez bylam na tej imprezie.I widze ze kolega wyzej mial chyba juz dobrze w czubie skoro widzial 4 paski adidasa...Chlopak byl w spodniach garniturowych.A poza tym niczego nie zawinil zeby go ochrona tak traktowala.Zostal poprostu wyrzucony za nic.Przygladalam sie calej sytuacji.I uwazam ze nie masz racji kolego.Uczepili sie go i wcale sie nie dziwie jego reakcji na koniec...chcial im poprostu wpier...i ja to popieram...bo sami sobie zasluzyli na takie potraktowanie...pseudo ochrona...a co do imprezy to byla udana...i widac ze kolega wyzej gorzej jak baba szuka tanich sensacji i plotek...to jest wlasnie polski narod...heh... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 17 Lis 2011, 17:14 Temat postu: |
|
|
 _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 17 Lis 2011, 21:46 Temat postu: |
|
|
No, pani "sama", jesli go wyrzucili za niewinnosc ( a cos na temat cierpliwosci Islandczykow wiem ) to nie wiem kto mial bardziej w czubie , ja czy Ty  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| g6
| Dołączył: 05 Kwi 2011 | Posty: 192 | |
|
Wysłany: 18 Lis 2011, 2:34 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | ( a cos na temat cierpliwosci Islandczykow wiem ) |
Ja teĹź, a nawet wiem sporo wiÄcej na ich temat.
MajÄ
183cm wzrostu.
GrajÄ
w kosza w czwartek po poĹudniu.
LubiÄ
niebieski kolor.
Kupili wczoraj ĹźarĂłwkÄ 40W.
JedzÄ
pĹatki z rodzynkami na Ĺniadanie.
MajÄ
bliznÄ na lewej rÄce, bo skaleczyli siÄ w dzieciĹstwie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sama
|
Wysłany: 18 Lis 2011, 8:24 Temat postu: |
|
|
g6 napisał: | Sxxxxn napisał: | ( a cos na temat cierpliwosci Islandczykow wiem ) |
MajÄ
183cm wzrostu.
GrajÄ
LubiÄ
niebieski kolor.
JedzÄ
MajÄ
Do kolegi Sxxxxn....nie pije wogole alkoholu...reszte dopisz sobie sam odnosnie tej calej sytuacji...a przygladalam sie calemu zajsciu od poczatku do konca....echhh...a po co wogole robic jakies sensace...to wlasnie przez takich jak Ty robi sie nawiecej plotek na temat Polakow... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sama
|
Wysłany: 18 Lis 2011, 8:24 Temat postu: |
|
|
sama napisał: | g6 napisał: | Sxxxxn napisał: | ( a cos na temat cierpliwosci Islandczykow wiem ) |
MajÄ
183cm wzrostu.
GrajÄ
LubiÄ
niebieski kolor.
JedzÄ
MajÄ
Do kolegi Sxxxxn....nie pije wogole alkoholu...reszte dopisz sobie sam odnosnie tej calej sytuacji...a przygladalam sie calemu zajsciu od poczatku do konca....echhh...a po co wogole robic jakies sensacje...to wlasnie przez takich jak Ty robi sie nawiecej plotek na temat Polakow... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 18 Lis 2011, 10:25 Temat postu: |
|
|
ZaszĹa emerytka do banku, zobaczyĹa, Ĺźe nie ma kolejek i wszystkie 6 okienek jest czynne. ZorientowaĹa siÄ, Ĺźe tu nie ma nic do roboty i poszĹa szukaÄ awantury w przychodni. _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 18 Lis 2011, 20:48 Temat postu: |
|
|
No tak, zapewne popelnilem pomylke , gosc mimo ze kopal i walil piesciami w drzwi oraz ublizal niewybrednymi slowami pewnie byl niewinny , jak ci od Rolexa za ktorymi rozeslano listy goncze a oni przeciez tylko tam przechodzili, bije sie w piersi i przepraszam rodakow za niecne podejrzenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 19 Lis 2011, 6:27 Temat postu: |
|
|
wstyd, a fe _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gisli74
| Dołączył: 08 Lip 2011 | Posty: 582 | |
|
Wysłany: 19 Lis 2011, 10:18 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | No tak, zapewne popelnilem pomylke , gosc mimo ze kopal i walil piesciami w drzwi oraz ublizal niewybrednymi slowami pewnie byl niewinny , |
Sprowokowany=niewinny. A owi Islandczycy raczej i tak nie rozumieli sĹĂłw niewybrednych  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Lis 2011, 11:06 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: | "Is this your wife? What a lovely throat" |
 _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 19 Lis 2011, 17:41 Temat postu: |
|
|
fenx _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 25 Lis 2011, 20:54 Temat postu: |
|
|
gisli74 napisał: | Sxxxxn napisał: | No tak, zapewne popelnilem pomylke , gosc mimo ze kopal i walil piesciami w drzwi oraz ublizal niewybrednymi slowami pewnie byl niewinny , |
Sprowokowany=niewinny. A owi Islandczycy raczej i tak nie rozumieli sĹĂłw niewybrednych  | No tak, miesniakom w polskim nie do konca zdrowym spoleczenstwie (prawie 30 % pis) odpuszcza sie duzo, niestety. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gisli74
|
Wysłany: 25 Lis 2011, 23:45 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | [ No tak, miesniakom w polskim nie do konca zdrowym spoleczenstwie (prawie 30 % pis) odpuszcza sie duzo, niestety. |
ChciaĹeĹ powiedzieÄ 30% z 40% gĹosujÄ
cych?
IdÄ
c tym tokiem myĹlenia Palikot naliczyĹ, Ĺźe poparĹo go ponad 4 mln PolakĂłw  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 26 Lis 2011, 0:20 Temat postu: |
|
|
gisli74 napisał: | Sxxxxn napisał: | No tak, miesniakom w polskim nie do konca zdrowym spoleczenstwie (prawie 30 % pis) odpuszcza sie duzo, niestety. |
ChciaĹeĹ powiedzieÄ 30% z 40% gĹosujÄ
cych?
IdÄ
c tym tokiem myĹlenia Palikot naliczyĹ, Ĺźe poparĹo go ponad 4 mln PolakĂłw  |
i co z tego. najwieksza/najwazniejsza, i chyba jedyna jednocze snie, zaleta demokracji jest to, ze mozna miec ja w d upie. & kondycja spoleczenstwa wynika nie z tego na kogo sie glosuje, ale czy w ogole sie glosuje albo raczej czy jest na kogo glosowac. politycy to przeciez tacy sami ludzie jak wyborcy. troche cwansi albo lepiej przez rodzicow ustawieni tylko. ;] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gisli74
|
Wysłany: 26 Lis 2011, 10:35 Temat postu: |
|
|
mjkl napisał: | politycy to przeciez tacy sami ludzie jak wyborcy. troche cwansi albo lepiej przez rodzicow ustawieni tylko. ;] |
Cytat: | WypowiedĹş Szczepana Sadurskiego:
• Polityka dla przeciÄtnych obywateli z zaĹoĹźenia jest czymĹ, co z uczciwoĹciÄ
i etykÄ
niewiele ma wspĂłlnego. A politycy robiÄ
wszystko, aby taki stereotyp w naszym spoĹeczeĹstwie kultywowaÄ. Dlatego wĹrĂłd politykĂłw na próşno szukaÄ kogoĹ, kto sĹuĹźyĹby dobrze swoim wyborcom, a nie swojej partii. UwaĹźam, Ĺźe najbardziej uczciwymi polskimi politykami byliby: PszczĂłĹka Maja (bo mimo skakania z kwiatka na kwiatek, zawsze miaĹa tych samych przyjaciĂłĹ), komiksowy Tytus (bo mimo zdobywania coraz wiÄkszej wiedzy na drodze do uczĹowieczenia, wciÄ
Ĺź rozsÄ
dnie oceniaĹ innych) oraz Janosik (bo obierajÄ
c bogatym i dajÄ
c biednym, dla siebie nic nie zostawiaĹ). ByĹbym zachwycony, gdyby kiedyĹ pojawiĹ siÄ polityk, majÄ
cy cechy tych trzech postaci. Ale to moĹźe siÄ zdarzyÄ tylko w bajkach... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| dude73
| Dołączył: 28 Paź 2009 | Posty: 24 | |
|
Wysłany: 12 Gru 2011, 22:41 Temat postu: emerytka |
|
|
mjkl napisał: | ZaszĹa emerytka do banku, zobaczyĹa, Ĺźe nie ma kolejek i wszystkie 6 okienek jest czynne. ZorientowaĹa siÄ, Ĺźe tu nie ma nic do roboty i poszĹa szukaÄ awantury w przychodni. | ....A w przychodni zaskoczyl ja siedzacy rzad emerytek-przyjaciolek,okupujacych sciane okienka recepcji i tu nic nie miala co,udala sie do piekarni,sie w pogoni,bo juz 16.00 to byla.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 13 Gru 2011, 2:20 Temat postu: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM
moze to grali, to sie podekscytowali _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
|