Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Animka
| Dołączył: 14 Sie 2006 | Posty: 14 | Skąd: Isafjordur |
|
Wysłany: 19 Lis 2006, 22:48 Temat postu: |
|
|
No, no ciekawe gdzie wywiaĹo motocyklistÄ...?? Pewnie poszedĹ szukaÄ ... zimowych opon!!! Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 23 Lis 2006, 15:01 Temat postu: |
|
|
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 25 Lis 2006, 16:14 Temat postu: |
|
|
Mjkl koniecznie musisz siÄ nauczyÄ robiÄ zdjÄcia panoramiczne.
A przedewszystkim Ĺaczenia ich w caĹoĹÄ. Bo to co prezentujesz tutaj jest poniĹźej krytyki... _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 25 Lis 2006, 16:33 Temat postu: |
|
|
viking napisał: | Mjkl koniecznie musisz siÄ nauczyÄ robiÄ zdjÄcia panoramiczne.
A przedewszystkim Ĺaczenia ich w caĹoĹÄ. Bo to co prezentujesz tutaj jest poniĹźej krytyki... |
byc moze potrafie robic zdjecia panoramiczne a laczenie zdjec w taki sposob jak powyzej jest zabiegiem celowym z mojej strony? & ponizej czyjej krytyki jest to, co prezentuje tutaj? :] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 25 Lis 2006, 17:06 Temat postu: |
|
|
Cytat: | byc moze potrafie robic zdjecia panoramiczne a laczenie zdjec w taki sposob jak powyzej jest zabiegiem celowym z mojej strony |
A to przepraszam.
Ĺwietna robota. _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 26 Lis 2006, 21:14 Temat postu: |
|
|
viking napisał: | A to przepraszam.
Ĺwietna robota. |
A nie ma za co.
Ĺwietna riposta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Gru 2006, 2:43 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez CHRISTCRUSHER dnia 13 Gru 2012, 15:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Gru 2006, 8:48 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez CHRISTCRUSHER dnia 13 Gru 2012, 15:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
| odi100
| Dołączył: 15 Gru 2006 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 15 Gru 2006, 14:18 Temat postu: |
|
|
jak czytalem co pan wypisuje o lekkiej pracy na morzu to wymieklem
co ma w ogole w dzisiajszych czasach praca na statku chandlowym do trawlera z 7-8 osobowa zaloga. Nie wiem jak mechanicy w Islandii ale ja robie Irlandii i mechanik robi prawie to samo co ludzie z pokladu a do tego w przypadku awarii musi siedziec i robic az nie naprawi. A praca zeczywiscie jest naprawde najlzejsza na swiecie w koncu jak sie znajdzie 5 minut na zdjecia podczas 10 dniowego rejsu to juz takie wakacje ze lapiej niz na kanarach
Poplyn sobie na rejs 10 dniowy i zobaczysz jak bluznisz czlowieku. a tak z moich obserwacji to ludzie pracujacy w rybolowstwie naprawde musza byc troche szaleni zaden normalny czlowiek z ladu nie wie co sie dzieje na kutrze podczas duzego sztormu czy 3 dniowego rwania siatek :/ u mnie na kutrze jak i na innych w porecie bylo juz ludzi z polski i nietylko ktorzy przychodzili bo w koncu robota nie jest ciezka ale jakims dziwnym trafem rezygnowali juz po pierwszym rejscie i nie chcieli nawet za niego pieniedzy, chociaz tu wiele zalezy od zalogi i samego czlowieka bo na kutrze jak nigdzie indziej mozna zostac styranym. Oczywiscie nie jest tak zawsze w wiekszosci przypadkow praca jak praca ale zdazaja sie dni napraaaawde ciezkie.
Coz za wywod napisalem nigdy mi sie to nei zdaza ale tym razem mnie gosciu poprostu rozwalil i prosze o wyrozumialosc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| odi100
| Dołączył: 15 Gru 2006 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 15 Gru 2006, 14:26 Temat postu: |
|
|
ups przepraszam za orty ale napisalem, a dopiero pozniej przeczytalem a nie da sie tutaj edytowac p[ozniej i ja dodam kilka zdjec, ale niestety nie w tak dobrej jakosci jak pozostali, poniewaz nie mialem jeszcze aparatu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Gru 2006, 17:10 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez CHRISTCRUSHER dnia 13 Gru 2012, 15:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ObsikanyRekin
| Dołączył: 28 Lip 2006 | Posty: 168 | Skąd: Czubkofjordur, Kretynvik |
|
Wysłany: 20 Gru 2006, 19:24 Temat postu: |
|
|
PiÄÄÄkne...tylko pozazdroĹciÄ. ZjechaĹo by sie z tej gĂłrki ;)Ale dziwi mnie, Ĺźe jest tak jasno, myslalem ze w jeden z najkrĂłtszych dni w roku bedzie ciemno jak w... O ktĂłrej pan robiĹto zdjÄcie panie poĹźeraczu rekinich serc? (tutaj nie ma aluzji)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Yazhubal
 | Dołączył: 16 Sie 2006 | Posty: 88 | Skąd: Katmandu |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Gru 2006, 10:41 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez CHRISTCRUSHER dnia 13 Gru 2012, 15:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 1 Sty 2007, 3:26 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez CHRISTCRUSHER dnia 13 Gru 2012, 15:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wredna_mimi
 | Dołączył: 13 Paź 2006 | Posty: 262 | Skąd: EĹk |
|
Wysłany: 1 Sty 2007, 12:29 Temat postu: |
|
|
wow , a z jakiej okazji ten ogien? i czy to sie palÄ
palety??? _________________ ***ĹmIeCh JeSt LeKaRsTwEm, KtĂrE KaĹťdY MoĹťe SoBiE PrZePiSaÄ*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 1 Sty 2007, 13:02 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez CHRISTCRUSHER dnia 13 Gru 2012, 15:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
| konrath
 | Dołączył: 24 Lip 2006 | Posty: 127 | Skąd: Kopavogi |
|
Wysłany: 1 Sty 2007, 13:43 Temat postu: |
|
|
nieee no masakra, chyba nawet lepsze niĹź fajerwerki.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marekgc
| Dołączył: 26 Gru 2006 | Posty: 88 | Skąd: Patreksfjordur/WrocĹw |
|
Wysłany: 2 Sty 2007, 12:33 Temat postu: |
|
|
a czy ktoĹ zauwaĹźyĹ Ĺźe do ognia dolewa sie oliwy (olej napÄdowy)????? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 3 Sty 2007, 0:11 Temat postu: |
|
|
Tak, u nas wlali chyba z 400l ropy i z 50 benzyny na podpalke
Taki ogien pali sie podobno we wszystkich miejscowosciach, w mojej okolicy bylo tak faktycznie, niestety przespalem "momenty" i z fotek nici
ale mam cos innego:
Wszystkiego najlepszego w zeglowaniu po nowym 2007 roku!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|