Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| ciaociao
| Dołączył: 27 Wrz 2011 | Posty: 10 | |
|
Wysłany: 30 Gru 2011, 22:53 Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny
a ja mam termin na 22 maja. Mam 3 letnia coreczke, a teraz bedzie chlopiec, ktory juz mocno lobuzuje w brzuchu pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
| Dołączył: 16 Sie 2008 | Posty: 326 | |
|
Wysłany: 30 Gru 2011, 23:33 Temat postu: |
|
|
mikolaj napisał: | anita84 napisał: | DO MIKOLAJ=fajny masz termin porodu moje urodziny)hihi |
I corki mojej siostry i jej meza tez dlatego wolalabym juz tych kilka dni przenosic i urodzic w dniu urodzin meza |
Kochana ja zaczÄĹam rodziÄ z 21 na 22 maja o 3.00 w nocy,a 22 maj to dzieĹ urodzin mÄĹźa,takĹźe byĹam pewna,Ĺźe damy radÄ,ale niestety mĹody miaĹ w nosie nasze Ĺźyczenie i urodziĹ siÄ dopiero 23 maja,moĹźe TwĂłj maluszek bedzie bardziej posĹuszny i speĹni Ĺźyczenie mamusi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
|
Wysłany: 30 Gru 2011, 23:41 Temat postu: |
|
|
Mstefa jak tam TwĂłj maĹy rozbĂłjnik,co tam u Ciebie? MĂłj mÄ
Ĺź sobie radzi super,czeka na mnie do 23.00 w nocy Ĺźeby zdaÄ relacje jaka kupa,ile maĹy zjadĹ,jak ciÄzko mu byĹo zakropiÄ nosek,a jak w kapieli sie wygĹupiaĹ. Szok! Ale super przemiĹo,sÄ
dziĹam,Ĺźe to tylko my babki tak mamy ,Ĺźe siÄ skupiamy za bardzo na swoich maluchach,a tu proszÄ, mĂłj men wszedĹ w rolÄ bardzo ,podoba mi siÄ
Norbi coĹ sie nie odzywasz ,czyĹźby to przez nowe zajÄcie? MoĹźe maluszek juĹź na Ĺwiecie???  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mikolaj
| Dołączył: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 31 Gru 2011, 10:23 Temat postu: |
|
|
Wiecie jak sie urodzi 26lipca to bedzie prezent imieninowy dla mojej mamy. Taki goracy tydzien akurat sie trafil. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| norbi261107
| Dołączył: 16 Lut 2009 | Posty: 298 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 31 Gru 2011, 21:38 Temat postu: |
|
|
ja jeszcze w dwupaku:)
Ja z mĹodszÄ
cĂłreczkÄ
miaĹam termin na 26 stycznia a mÄ
Ĺź ma urodziny 30, teĹź marzyĹam by obchodziĹa urodzinki z tatusiem ale urodziĹa siÄ 5 lutego
MiĹego Sylwestra mamuĹki i SzczÄĹcia w Nowym Roku!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| anita84
| Dołączył: 16 Maj 2009 | Posty: 23 | Skąd: islandia |
|
Wysłany: 31 Gru 2011, 22:50 Temat postu: |
|
|
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Ewcia
| Dołączył: 10 Sty 2008 | Posty: 141 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 1 Sty 2012, 0:06 Temat postu: |
|
|
Kochane mamusie - mijajacy rok dal nam nasze skarby - szczescie nasze dlatego zycze wszystkim aby nastepny 2012 byl jeszcze lepszy i szczesliwszy   duzo usmiechu na codzien |
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
|
Wysłany: 1 Sty 2012, 1:12 Temat postu: |
|
|
Drogie mamusie i ja Wam ĹźyczÄ wszystkiego dobrego w Nowym Roku,speĹnienia najskrytszych marzeĹ,samych radoĹci,zdrowych i zawsze szczÄĹliwych ,uĹmiÄchniÄtych maluszkĂłw! Do siego! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mstefa ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 22 Maj 2008 | Posty: 413 | Skąd: reykjavik- |
|
Wysłany: 1 Sty 2012, 14:25 Temat postu: :) |
|
|
Kochane Mamusie SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!duzo radosci,spelnienia marzen,zdrowka dla Was i pociech. A tym mamusiom ktore czekaja na swoje malenstwa szczesliwego rozwiazania.pozdrawiam
ps. Norbi i jak? @ni@ maly dobrze,rosnie i rozrabia coraz wiecej.heheh |
|
Powrót do góry |
|
 |
| garĹoc
 | Dołączył: 26 Wrz 2010 | Posty: 100 | Skąd: Innri Njardvik |
|
Wysłany: 1 Sty 2012, 16:13 Temat postu: |
|
|
a ja urodziĹam KlaudiÄ 11stycznia a mÄ
Ĺź ma urodziny 10stycznia.
ĹťyczÄ SzczÄĹliwego Nowego Roku  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
| Dołączył: 19 Wrz 2006 | Posty: 203 | Skąd: Akureyri |
|
Wysłany: 2 Sty 2012, 0:53 Temat postu: |
|
|
szczesliwego nowego roku kochane
znacie ta dziewczyne co urodziala o 00.05?????
jesli jest tu gdzies na forum to moje gratulacje z narodzin synka:) _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| norbi261107
| Dołączył: 16 Lut 2009 | Posty: 298 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 2 Sty 2012, 14:25 Temat postu: |
|
|
ja tak bardzo chciaĹam urodziÄ w Sylwestra, nie wyszĹo ale cieszÄ siÄ, Ĺźe Polak przyszedĹ na Ĺwiat jako pierwszy w Islandii. Gratulacje dla rodzicĂłw i witamy na Ĺwiecie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ryba1
| Dołączył: 01 Kwi 2011 | Posty: 26 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 2 Sty 2012, 16:34 Temat postu: |
|
|
Gratulacje dla Tej dziewczyny:) I wszystkiego dobrego na Nowy Rok:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Kasia89
| Dołączył: 29 Gru 2011 | Posty: 176 | |
|
Wysłany: 4 Sty 2012, 20:41 Temat postu: |
|
|
uhhh no widzicie, ciesze sie, ze jest nas tak duzo Ja jeszcze nie mialam USG, dopiero za dwa, trzy tygodnie, ale wychodzi na to, ze termin na okolice lipca i sierpnia Mam nadzieje, ze moze jedna lipca, bo facet ma urodziny, ale jak sierpien to tez nic sie nie stanie, ciesze sie, ze te dwa, trzy ostatnie miesiace, kiedy bede bardzo gruba i bedzie bardzo ciezko, nie spedze w upalach, bo jak wiadomo, islandzkie lato jest lagodne ;D
Wszystkie jestescie z Reykjaviku ?
U mnie w miescie nie ma lekarza ginekologa, wiec na wizyty chodze do lekarza domowego, plus wszystkie badania bedzie wykonywac siostra polozna czy cos w tym stylu, ale to dopiero w 12-15 tyg, a to dopiero 9, wiec musze jeszcze poczekac. W kazdym raziemecza mnie straszne poranne nudnosci, co prawie uniemozliwia mi prace ;/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mikolaj
|
Wysłany: 5 Sty 2012, 13:54 Temat postu: |
|
|
Kasiu na Islandii ciaze prowadzi polozna i lekarz rodzinny nie ginekolog, nie wazne gdzie mieszkasz.
Ja za tydz. w piatek bede miala pierwsze usg wkoncu zobacze maluszka lub -ke  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
|
Wysłany: 6 Sty 2012, 9:58 Temat postu: |
|
|
hej dziewczynki...gratulacje dla wszystkich przyszlych mam:)
moj maluszek znowu chory....chyba zarazil sie odemnie bo mam straszny katar i zaczyna sie kaszel a to za sprawa super udanego sylwestra i kompieli moich w jacuzzi...
juz kolezanka wyslala mi z polski jakies leki dla malego bo jak wiemy tutaj malo co sie dostanie.do lekarza nawet nie ide bo zostane znowu z kwitkiem odeslana,co najwyzej jak mu nie przejdzie w tydz to odrazu pojade na oddzial dzieciency do szpitala gdzie oststnio nieststy nas zatrzymano.
mam nadzieje ze tym razem kaszelek go nie wezmie a z katarkiem sobie szybko poradze:)
milego dzionka dla Was wszystkich kochane:) _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kocurek Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 24 Lut 2009 | Posty: 96 | Skąd: Rvk |
|
Wysłany: 6 Sty 2012, 10:09 Temat postu: przedszkole |
|
|
Hej mamuĹki mam takie pytanko na ile czasu przed pojsciem dziecka do przedszkola dowiadujecie sie o tym? tak sie zastanawiam kiedy moja cĂłrcia mogĹa by pojĹÄ wiem, Ĺźe od 2 lat dopiero, ale czy np. dopiero biorÄ
dzieci jak zaczyna sie rok przedszkolny czy obojetnie w jakim miesiacu= jak tylko bedzie miejsce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mikolaj
|
Wysłany: 6 Sty 2012, 10:21 Temat postu: |
|
|
kasiajablonska napisał: | hej dziewczynki...gratulacje dla wszystkich przyszlych mam:)
moj maluszek znowu chory....chyba zarazil sie odemnie bo mam straszny katar i zaczyna sie kaszel a to za sprawa super udanego sylwestra i kompieli moich w jacuzzi...
juz kolezanka wyslala mi z polski jakies leki dla malego bo jak wiemy tutaj malo co sie dostanie.do lekarza nawet nie ide bo zostane znowu z kwitkiem odeslana,co najwyzej jak mu nie przejdzie w tydz to odrazu pojade na oddzial dzieciency do szpitala gdzie oststnio nieststy nas zatrzymano.
mam nadzieje ze tym razem kaszelek go nie wezmie a z katarkiem sobie szybko poradze:)
milego dzionka dla Was wszystkich kochane:) |
A czym odciagasz mu wydzieline z noska? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
|
Wysłany: 6 Sty 2012, 10:28 Temat postu: |
|
|
mam tylko gruszke psikam sola fizjologiczna i staram sie cos wyciagnac ale to wszystko jest o kant du.... rozbic!!!
kolezanka juz wyslala paczke z lekami i frida....slyszalam ze jest baaaaardzo pomocna!! _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| MARCINIS1
| Dołączył: 26 Cze 2009 | Posty: 153 | Skąd: husavik |
|
Wysłany: 6 Sty 2012, 10:47 Temat postu: Re: przedszkole |
|
|
kocurek napisał: | Hej mamuĹki mam takie pytanko na ile czasu przed pojsciem dziecka do przedszkola dowiadujecie sie o tym? tak sie zastanawiam kiedy moja cĂłrcia mogĹa by pojĹÄ wiem, Ĺźe od 2 lat dopiero, ale czy np. dopiero biorÄ
dzieci jak zaczyna sie rok przedszkolny czy obojetnie w jakim miesiacu= jak tylko bedzie miejsce. | JA DOWIEDZIALAM SIE TYDZIEN PRZED PRZYJECIEM |
|
Powrót do góry |
|
 |
|