Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| lucynka419911
| Dołączył: 08 Lut 2010 | Posty: 22 | |
|
Wysłany: 15 Gru 2011, 15:26 Temat postu: auto |
|
|
Nie da rady wyslac czegos innego, poniewaz on chce aby podpisac papiery razem z jego prawnikiem, ktory niby ma przyplynac tez tym statkiem na ktory mialabym dostarczyc auto, smieszna historia:) mam nadzieje ze nikt sie na to nie nabierze!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gwiazdka1012
| Dołączył: 22 Lip 2010 | Posty: 20 | |
|
Wysłany: 8 Sty 2012, 11:41 Temat postu: |
|
|
?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gwiazdka1012
| Dołączył: 22 Lip 2010 | Posty: 20 | |
|
Wysłany: 8 Sty 2012, 12:13 Temat postu: auto |
|
|
Witam , nie bardzo wiem o co chodzi z tym autem , ale Ja tez mialem podobna chistorie,a mianowicie :dalem ogloszenie na BLAND.IS , ze sprzedam auto, na oferte kupna nie musialem dlugo czekac.Owy chetny nie chcial pisac na forum BLAD.IS tylko na E-MAIL, OK.Wyslalem zdjecia i wszelkie info o aucie o sposobie zakupu. Mezczyzna ten odpisal ze jest z Malty i plywa na statku i nie moze on osobiscie obejrzec i odebrac auta ,zrobi to na niego firma przewozowa i wtedy podpisze wszystki papiery, niby przygotowane przez jego prawnika.Wtedy ja odpisale , ze to Ja ,zajme sie papierami bedzie bezpieczniej dla Mnie.Przyslal Mi kopie swego dowodu osobistego ze zdjeciem i adres potrzebne do zawarcia umowy.Pozostawala tylko kwestia zaplaty,nalegal ,zeby zrobic przelew z PAY-PAL.Tlumaczyj sie ze nie ma dostepu do konta internetowego i do telefonu na statku.Ja odpisalem ze musze zalogowac sie na PAY-PAL , a on ze czeka na szybka odp.Od poczalku mialem watpliwosci co do zamiarow tej osoby.Wiec oboje z zona postanowilismy juz sie nie kontaktowac wogole z Nim,on tez juz sie nie odezwal do Mnie. Potwierdzilo to tylko nasze obawy , ze chcial Nas oszukac . |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|