Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| wredna_mimi
 | Dołączył: 13 Paź 2006 | Posty: 262 | Skąd: EĹk |
|
Wysłany: 6 Gru 2006, 15:41 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze chlopczyku
Pouczaj Swoje dzieci.
Po drugie chodzilo mi o wysylanie nie jakis tam przypraw, ale jak bys znal forum to bys wiedzial ze chodzilo mi o MIÄSO, tak licznie szmuglowane w paczkach do polakow,oczywiscie niezgodnie z prawem.
Jak Ty nie widzisz w tym nic zlego to juz Twoja sprawa.
"Nawet sami Islandczycy nie sÄ
tacy gĹupi i mnĂłstwo rzeczy kupujÄ
poprzez E-bay... "
Nie rozumiem po co wmieszaleĹ kupowanie na Ebay'u przez IslandczykĂłw.
Znam hordy polaczkow tutaj ktorzy biletu przez internet nie potrafia kupic i bulili za bilety ok 1,5k w jedna strone przez biura podrozy.
Po za tym jacy glupi nie sa Islandczycy?
PS
Moja data przylaczenia do forum to przypadek, i moj podpis zostaw w spokoju chyba ze chcesz porozmawiac na temat miasta skad sie wywodzisz,czyli miasta jak sam okresliles daunow. _________________ ***ĹmIeCh JeSt LeKaRsTwEm, KtĂrE KaĹťdY MoĹťe SoBiE PrZePiSaÄ*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
| tedson
| Dołączył: 30 Sie 2006 | Posty: 53 | Skąd: krakĂłw |
|
Wysłany: 6 Gru 2006, 15:56 Temat postu: |
|
|
hej!, hahahahahahahahahhahahahahahhaha
ej ja od razu mowie to jest chyba moj drugi post, na islandii nie bylem w zyciu, ale bardzo chce sie tam znalezc, tylko w celach turystycznych af kors, a na forum to chyba tez bywalcem nie jestem.
czytam to co tu jest napisane i smieje sie tak, ze chyba sie posikam,
tak wiemy cos o "polaczkach" za granica, ja mialem z nimi do czynienia w szwecji. ja mysle, ze o takich ludziach mozna juz rozmawiac w kategoriach spolecznych.
ja nie mam oczywiscie nic do nikogo, w zyciu staram sie kazdego szanowac, nawet w wirtualnym wymiarze i rozumiem ze w kraju jest nie zafajnie i kazdy stara sie polepszyc swoj byt.
polacy emigruja masowo w najdalsze zakatki europy i niestety niosa za soba opinie chamow, prostakow, zlodzieji.....
to nietyczy sie wszystkich polakow na obczyznie oczywiscie ale wiekszodci niestety.
mam nadzieje, ze niezrobilem blendow ortograficznych  _________________ on the roll |
|
Powrót do góry |
|
 |
| tedson
|
Wysłany: 6 Gru 2006, 16:00 Temat postu: |
|
|
AAAAAAAAAAAaaaaa!!!!!!!
no teraz to juz jestem znokautowany
nie moge, wredna jendzo, powalilas mnie, caluski  _________________ on the roll |
|
Powrót do góry |
|
 |
| tedson
|
Wysłany: 6 Gru 2006, 16:15 Temat postu: |
|
|
ups!!!... sosorrrry pomylilem sie, mimi sory za ta jendze
ale przyznaj sie, ze w glebi twojej glebokosci siedzi taka mala jendza,
oczywiscie ja jej nie widzialem, tak tylko se przypuszczam
polacy maja jedyna wspolna ceche:
potrafia sie zawsze i wszedzie obrzycac blotem.
w nas tkwi taka jakas niespozytkowana energia zawistna, ktora jestesmy w stanie wyladowywac bruzgajac na siebie, w kazdych okolicznoscia, kompletnie sie przy tym nieznajac....
smack, smack, smack, smack,
caluski caluski caluski, jestescie beznadziejni ale i tak was kocham polaczki,
mam nadzieje, ze jak sie juz znajde na islandii to spotkam was jak najmniej, ale z tego co sie orientuje to chyba bedzie to trudne
lots of  _________________ on the roll |
|
Powrót do góry |
|
 |
| rambo
| Dołączył: 10 Lis 2006 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 6 Gru 2006, 16:18 Temat postu: |
|
|
Z przykroĹciÄ
stwierdzam, Ĺźe wypowiedzi wrednej mimi oddajÄ
stan faktyczny. DziwiÄ siÄ Islandczykom, Ĺźe pozwalajÄ
wjeĹźdĹźaÄ na wyspÄ osobom bez Ĺźadnych kwalifikacji, Ĺźulom, blokersom i wÄ
satym menelom. Powinni wprowadziÄ testy jÄzykowe i kompetencyjne, a takĹźe z przystosowania do Ĺźycia w zachodnim spoĹeczeĹstwie, by polaczki nie tworzyli gett, nie budowali koĹcioĹĂłw, nie sprowadzali ksiÄĹźy, nie kradli, nie robili wiochy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| tedson
|
Wysłany: 6 Gru 2006, 16:28 Temat postu: |
|
|
yea!!!, lets kick some ass rambo
zartuje oczywiscie
ale takie wiesci o naszych rodakach, pisze to i sie naprawde zastanawiam czy dobrego slowa uzylem, naprawde przyprawiaja mnie o dola.
ten kraj jest taki fajny, znam jedna islandke, taka sympatyczna dziewczyna, zyjaca w takiej magicznej rzeczywistosci, do ktorej pchaja sie z buciorami chamy.
naprawde jak o niej pomysle to nie dziwie sie ze islandczycy obawiaja sie o swoj styl zycia
niektorzy polacy nie dorosli do pewnych standardow zycia, inaczej byloby wszystko okay, oczywiscie, wiem, wrzucam wszystko do jednego wora, ale mam inna mozliwosc?!, nie!!!!!
 _________________ on the roll |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KamiĹ
| Dołączył: 01 Wrz 2006 | Posty: 20 | Skąd: KrakĂłw |
|
Wysłany: 6 Gru 2006, 18:23 Temat postu: |
|
|
a ja znam taka jedna naprawde slodka i grzeczna Polke ktora poleciala na Islandie by troche zarobic a co jest niemozliwe u niej w miescie i ona wchodzi na Forum Polakow mieszkajacych na Islandii i dowiaduje sie ze jest chamem wyobraz sobie jak ona sie musi czuc ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| tedson
|
Wysłany: 6 Gru 2006, 18:30 Temat postu: |
|
|
ja tez znam
mam sie teraz rozplakac _________________ on the roll |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KamiĹ
| Dołączył: 01 Wrz 2006 | Posty: 20 | Skąd: KrakĂłw |
|
Wysłany: 6 Gru 2006, 18:59 Temat postu: |
|
|
oj dopiero teraz przeczytalem wczesniejsze posty, jesli chcesz to placz ale na pewno nie wierz w takie xxxxxxx jak pisze mimi czy jak jej tam.Takie rzeczy pisza ludzie ktorzy maja usmiech na twarzy bardzo zadko.Bylem na Islandii ponad 2 miesiace tylko w celach zarobkowych "af kors" <jak to ujales> i spotkalem niemal samych wspanialych ludzi, ktorzy haruja jak woly za marne, jak na Islandie,pianiedze z dala od rodziny.Spotkalem jednego menela Polaka i kilku cwaniakow w dyskotekach i tyle.Najwyrazniej kazdy kto ma jakiegos niesympatycznego kolege Polaka uparl sie aby napisac na tym forum ze "Polaczki" sa be.
ps.Dalbym w twarz w realu za tekst "Polaczki" , szczegolnie Polakowi |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FaragoZoltan ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 13 Paź 2006 | Posty: 159 | Skąd: przedmieĹcia Akranesi |
|
Wysłany: 6 Gru 2006, 20:17 Temat postu: |
|
|
DziĹ pewna Islandka opowiedziaĹa mi kawaĹ! Obrazuje on bardzo dobrze to co siÄ teraz wyrabia! :
Leci sobie samolot a w nim siedzi Polak, Islandczyk i Niemiec
Nagle zaczyna siÄ psuÄ i spada coraz niĹźej.
Pilot oznajmiĹ przez gĹosniki, Ĺźe jezli chcÄ
uniknÄ
Ä katastrofy, to trzeba odciÄ
ĹźyÄ samolot i wyrzuciÄ czÄĹÄ Ĺadunku.
PasaĹźerowie zadecydowali, Ĺźe kaĹźdy wywali z samolotu coĹ czego w jego kraju jest pod dostatkiem i nie bÄdzie Ĺźal wyrzucaÄ.
Pierwszy Niemiec - ze smutkiem wywaliĹ 2 skrzynki bawarskiego piwa.
Polak myslaĹ i myĹlaĹ, w koĹcu wywaliĹ caĹÄ
torbÄ wĂłdy!
A Islandczyk niewiele myĹlÄ
c otworzyĹ drzwi i wywaliĹ Polaka
 _________________ " Za kwestionowanie decyzji admina, .... uĹźytkownik zostanie zbanowany..."
- "Towarzysz Napoleon ma zawsze racjÄ." George Orwell |
|
Powrót do góry |
|
 |
| fanka_franka
| Dołączył: 25 Lip 2006 | Posty: 141 | Skąd: KĂłpavogur |
|
Wysłany: 6 Gru 2006, 20:54 Temat postu: |
|
|
dobre, podoba mi sie  _________________ Zmieszana, nie wstrzasnieta! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Old Star
| Dołączył: 27 Lip 2006 | Posty: 226 | Skąd: Down Town czyli z Miasta DaunĂłw |
|
Wysłany: 6 Gru 2006, 23:05 Temat postu: |
|
|
wredna_mimi napisał: | Po pierwsze chlopczyku
Pouczaj Swoje dzieci. |
Nie mam dzieci, wiÄc muszÄ pouczaÄ np. Ciebie - co pewnie mi siÄ przyda, gdy bÄdÄ miaĹ wĹasne dzieci....
wredna_mimi napisał: |
Po drugie chodzilo mi o wysylanie nie jakis tam przypraw, ale jak bys znal forum to bys wiedzial ze chodzilo mi o MIÄSO, tak licznie szmuglowane w paczkach do polakow,oczywiscie niezgodnie z prawem.
Jak Ty nie widzisz w tym nic zlego to juz Twoja sprawa. |
A skÄ
d Ty wiesz co dostajÄ
Polacy - sorry, Polaczkowie - sorry jeszcze raz, polaczkowie - w paczkach?
Pracujesz w urzÄdzie celnym?
ChodziĹo Ci o MIÄSO - ok, jakie miÄso? ĹwieĹźe??????
To ja teĹź siÄ nie zgadzam - ĹwieĹźego teĹź bym nie przewiĂłzĹ / przesĹaĹ...
Bo jeĹli inne - to sÄ
dokĹadne regulacje prawne - jakiego typu PRZETWORY MIÄSNE sÄ
dozwolone a jakie nie....
Poczytaj wiÄcej na Forum (opcja "szukaj") i nie wypowiadaj siÄ tak zdecydowanie, Ĺźe kaĹźda paczka z MIÄSEM to od razu szmugiel....
NiektĂłrzy z czytajÄ
cych to Forum, po prostu moga poczuÄ siÄ obraĹźeni...
wredna_mimi napisał: |
Moja data przylaczenia do forum to przypadek, i moj podpis zostaw w spokoju chyba ze chcesz porozmawiac na temat miasta skad sie wywodzisz,czyli miasta jak sam okresliles daunow. |
Nie wywodzÄ siÄ z Down Town czyli z Miasta DaunĂłw, jak ironicznie to ujmujÄ - tylko w nim mieszkam.....
SkÄ
d pochodzÄ to moja sprawa (podobnie jak z TobÄ
- w ogĂłle nie wiadomo skÄ
d jesteĹ - ani tu, ani tam) ale na pewno nie z Krakowa......
Old Star |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Child_of_darkness
| Dołączył: 10 Gru 2006 | Posty: 16 | Skąd: Wolska |
|
Wysłany: 10 Gru 2006, 20:35 Temat postu: |
|
|
myĹlÄ, Ĺźe generalizowaÄ nie warto, bo nie kaĹźdy Polak przeprowadzajÄ
cy siÄ na IslandiÄ otrzymuje od razu etykietÄ chama. CzÄĹÄ PolakĂłw zachowuje siÄ skandalicznie (agresywnie, pijacko, chamsko, wsiorsko), ale czÄĹÄ (mam nadziejÄ, Ĺźe ta wiÄksza) to normalni ludzie. Tak jak wiÄkszoĹÄ z was mieszkam w Polsce, a na Islandii nigdy nie byĹem, ale z obserwacji w Polsce mogÄ wywnioskowaÄ, jak ta gorsza grupa siÄ zachowuje. TeĹź mi jest za nich wstyd, bo psujÄ
mi, tobie i kaĹźdemu z was opiniÄ. Nie pozostaje nam jednak nic, jak tÄ opiniÄ naprawiÄ swoim dobrym postÄpowaniem. To tyle.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wredna_mimi
 | Dołączył: 13 Paź 2006 | Posty: 262 | Skąd: EĹk |
|
Wysłany: 10 Gru 2006, 20:55 Temat postu: |
|
|
Swiete slowa, najlepiej stronic od takich Polakow , i dawac przyklad za granica, ze jest sie zupelnie innym, jak mowia mity o Nas. _________________ ***ĹmIeCh JeSt LeKaRsTwEm, KtĂrE KaĹťdY MoĹťe SoBiE PrZePiSaÄ*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|