Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| gacek
| Dołączył: 28 Maj 2006 | Posty: 119 | Skąd: elblag,pl |
|
Wysłany: 29 Gru 2006, 14:01 Temat postu: islandzki przez internet-np.skype |
|
|
pomyslalem ze jesli dwie osoby maja skype jedna na islandii (najlepiej polak z w miare dobrym jezykiem)a druga jak ja np. w anglii to mozna sie uczyc tak jezyka...wiem ze to niezbyt dokladna nauka ale zawsze cos.. a jesli chodzi nieformalne oplaty za taka nauke to poprzez poczte...lub na konto...
co myslicie...
mam nadzieje ze nie napisalem temtu niezgosdnego z regulaminem _________________ How to disappear completely and never be found |
|
Powrót do góry |
|
 |
| koralik
| Dołączył: 13 Paź 2006 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 29 Gru 2006, 19:52 Temat postu: islandzki |
|
|
jasne.....skoro mozna uprawiac sex przez skypa to dlaczego nie mozna by sie uczyc islandzkiego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ObsikanyRekin
| Dołączył: 28 Lip 2006 | Posty: 168 | Skąd: Czubkofjordur, Kretynvik |
|
Wysłany: 29 Gru 2006, 20:13 Temat postu: |
|
|
Jasne, Ĺźe moĹźna....jak moĹźna uczyÄ chiĹczykĂłw przeklinaÄ po polsku to moĹźna teĹź uczyÄ siÄ islandzkiego A pozatym ja przez skype rozmawaiaĹem sobie ze sklepem w Blondous i jedna dziewczyna doskonale przeklinaĹa po polsku (np; "jestes fiut..." itp.). Poprostu smjiaĹem siÄ w niebogĹosy z niektĂłrych haseĹek <lol>. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gacek
| Dołączył: 28 Maj 2006 | Posty: 119 | Skąd: elblag,pl |
|
Wysłany: 30 Gru 2006, 10:50 Temat postu: islandzki przez internet.np-skype |
|
|
w sumie to ja wiem ze mozna i to bez problemu..
tylko ze trzeba znalesc osobe ktora zgodzi sie na to ze bedzie mnie uczyla w danych godzinach w tygodniu... i ugadac sie z zaplata...bylbym wdzieczny gdyby ktos mi napisal ile stoi funt na islandii...
od stycznia mam skype to bede szukal....
przeklinac nie lubie choc mam w miare bogaty spis islandzkich przeklenst...niestety albo i dobrze -nie ucze sie ich
a jesli chodzi o seks...
hmmm... raczej nie skorzystam =) _________________ How to disappear completely and never be found |
|
Powrót do góry |
|
 |
|