Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| edIT
| Dołączył: 20 Paź 2009 | Posty: 187 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 15 Maj 2012, 14:25 Temat postu: |
|
|
jpmorgan, ale TY jestes poj...ebany... polak to straszny rasista, jest rasistÄ
nawet w swoim kraju, nie lubi ludzie z warszawy aka. mazowsza bo to i tamto sie nasĹuchaĹ przyjedz posiedz tu tydzieĹ i wyrĂłb sobie wĹasne zdanie. nie lubi ĹlÄ
zakĂłw bo znowu coĹ innego, ogarnij sie przestaĹ myĹleÄ jak jeb...any komuch. z takimi ludzmi jak Ty nie opĹaca sie nawet rozmawiaÄ myĹlÄ ze poĹowy swojej rodziny od strony Ĺźony teĹź nie trawisz bo "coĹ" .
Ps. musiaĹem przeklinaÄ bo do takich jak Ty inaczej siÄ nie trafi |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Maj 2012, 15:33 Temat postu: |
|
|
edIT napisał: | jpmorgan, ale TY jestes poj...ebany... polak to straszny rasista, jest rasistÄ
nawet w swoim kraju, nie lubi ludzie z warszawy aka. mazowsza bo to i tamto sie nasĹuchaĹ przyjedz posiedz tu tydzieĹ i wyrĂłb sobie wĹasne zdanie. nie lubi ĹlÄ
zakĂłw bo znowu coĹ innego, ogarnij sie przestaĹ myĹleÄ jak jeb...any komuch. z takimi ludzmi jak Ty nie opĹaca sie nawet rozmawiaÄ myĹlÄ ze poĹowy swojej rodziny od strony Ĺźony teĹź nie trawisz bo "coĹ" .
Ps. musiaĹem przeklinaÄ bo do takich jak Ty inaczej siÄ nie trafi | Chyba Cie troche ponioslo , ja tez nie lubie warszawiakow ale czy to jest powod zeby mnie nazwac komuchem ? A pojecia rasizmu chyba nie rozumiesz za bardzo sadzac z Twojej wypowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gisli74
| Dołączył: 08 Lip 2011 | Posty: 582 | |
|
Wysłany: 19 Maj 2012, 17:00 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: |
ja tez nie lubie warszawiakow |
A ja nie lubiÄ warszawiakĂłw, ĹlÄ
zakĂłw, pakistaĹczykĂłw, afgaĹczykĂłw, kenijczykĂłw, hindusĂłw, chiĹczykĂłw, japoĹczykĂłw, wietnamczykĂłw, nowozelandczykĂłw, australijczykĂłw, brazylijczykĂłw, amerykanĂłw, kanadyjczykĂłw, islandczykĂłw, ja wĹaĹciwie nikogo nie lubiÄ. Czy to czyni mnie rasitÄ
, komuchem czy jeszcze czymĹ innym? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| darek 13 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 10 Kwi 2008 | Posty: 682 | Skąd: Z nie nacka |
|
Wysłany: 20 Maj 2012, 2:42 Temat postu: |
|
|
gisli74 napisał: |
A ja nie lubiÄ warszawiakĂłw, ĹlÄ
zakĂłw, pakistaĹczykĂłw, afgaĹczykĂłw, kenijczykĂłw, hindusĂłw, chiĹczykĂłw, japoĹczykĂłw, wietnamczykĂłw, nowozelandczykĂłw, australijczykĂłw, brazylijczykĂłw, amerykanĂłw, kanadyjczykĂłw, islandczykĂłw, ja wĹaĹciwie nikogo nie lubiÄ. Czy to czyni mnie rasitÄ
, komuchem czy jeszcze czymĹ innym? |
JesteĹ zwyczajnym rusofilem. _________________ ZrĂłwnowaĹźona kobieta to wspaniaĹy przyjaciel czĹowieka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gisli74
| Dołączył: 08 Lip 2011 | Posty: 582 | |
|
Wysłany: 20 Maj 2012, 11:36 Temat postu: |
|
|
darek 13 napisał: |
JesteĹ zwyczajnym rusofilem. |
No jasne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| a!k
| Dołączył: 22 Maj 2012 | Posty: 2 | |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| CHCNI
| Dołączył: 29 Maj 2012 | Posty: 13 | |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| JPMorgan UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 26 Gru 2009 | Posty: 215 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 5:49 Temat postu: |
|
|
edIT napisał: | jpmorgan, ale TY jestes poj...ebany... polak to straszny rasista, jest rasistÄ
Ps. musiaĹem przeklinaÄ bo do takich jak Ty inaczej siÄ nie trafi |
Z samego rana poprawiles mi humor to wypowiedzia!
Bo dzien bez zdenerwowania warszawiaka, to dzien stracony
A poza tym popatrz na moj emblemat - logo banku JPMorgan, wiec to raczej od Zydow powinienes mnie wyzywac , a nie komuchow  _________________ Madly Mad Madman |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 7:32 Temat postu: |
|
|
Ty Ĺźydzie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Conieczko
 | Dołączył: 28 Sie 2011 | Posty: 72 | Skąd: Snofu Stond |
|
Wysłany: 31 Maj 2012, 21:12 Temat postu: |
|
|
edIT napisał: | jpmorgan, ale TY jestes .... rasista i komuch.... |
Zgadza sie, zgadza, to rasista, bo kolorowi w Szwecji mu sie nie podobaja, a dla islandzkich komuchow przeciez pracuje, lachudra jeden!  _________________ Betra seint en aldrei |
|
Powrót do góry |
|
 |
| JPMorgan UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 26 Gru 2009 | Posty: 215 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 1 Cze 2012, 21:23 Temat postu: |
|
|
No, konieczko, chyba kolega przesadzil..
Zeby ci sie czasem lina holownicza nie wyczepila wczesniej jak bedziesz tu znowu latal  _________________ Madly Mad Madman |
|
Powrót do góry |
|
 |
| siewa26 OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 29 Maj 2005 | Posty: 814 | Skąd: pUstka |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|