Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| antenka UŻYTKOWNIK ZBANOWANY
| Doczy: 28 Sie 2011 | Posty: 91 | |
|
Wysany: 6 Cze 2012, 12:03 Temat postu: torty |
|
|
zastanawiam sie czemu ludzie kupują torty na forum bo to jest bardzo interesujące
dzwonilam do paru osób z forum w sprawie tortuceny wachaja ie od 9-12 tys plus koszt nadruku na torcie typu zdjecie czy o nie przesada
wiec poszlam do piekarni zamowic i tort na 16osób z nadrukiem czym tam sie chce to koszt 6tys
więc zastanawiam sie czy moze te torty sa lepsze smaczniejsze a moze islandzkie piekarnie nie potrafia piec tortow a moze zaczęło sie robic tak jak z mechanikami którzy za usługi biorą więcej niz na warsztacie a moze sami Polacy sa tak naiwni myslac ze zalatwią sprawe taniej troche mnie to dziwi |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Pinezka
| Doczy: 16 Gru 2009 | Posty: 67 | |
|
Wysany: 6 Cze 2012, 17:12 Temat postu: ... |
|
|
Ja wiele islandzkich tortow probowalam i niestety zawsze byly obrzydliwie slodkie i ciezkie.
Mialam okazje tylko 2 razy smakowac u znajomych tortow zamawianych z forum i te byly smaczne, lekkie i naprawde z przyjemnoscia sie je jadlo.
Najlepiej to upiec wlasnorecznie w domu i wtedy WIESZ CO JESZ  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| garłoc
 | Doczy: 26 Wrz 2010 | Posty: 100 | Skd: Innri Njardvik |
|
Wysany: 7 Cze 2012, 2:51 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio jadłam na urodzinach Islandzki tort zamówiony w piekarni i był pyyyszny!!!,kosztował 7tyś.kr(z nadrukiem) taki duży,na bazie bitej śmietany,truskawkowy,taki delikatny,słodki w sam raz.Tak mi posmakował,że planuje jechać i zamówić sobie tak do zjedzenia(tylko mniejszy),więc to nie jest reguła,że Islandzkie torty są bardzo słodkie,wiadomo jak się zamówi patrząc tylko na cenę to i tort nie będzie dobry.Natomiast tort p.Iwony też jadłam i mi smakował,także polecam.Kiedyś też jadłam Islandzki tort na urodzinach i też był dobry. _________________
 |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|