Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| mati7916
| Dołączył: 05 Lut 2009 | Posty: 23 | |
|
Wysłany: 22 Cze 2012, 2:26 Temat postu: fotelik |
|
|
hej dziewczyny. Czy ktoras z Was oirientuje sie, jak wyglada sprawa z fotelikiem samochodowym dla dziecka. Lece na urlop i tam nie chcialabym kupowac nowego, chce wziac ten stad , tj fotelik 9-25kg. Czy ponosze jakas dodatkowa oplate??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
| Dołączył: 19 Wrz 2006 | Posty: 203 | Skąd: Akureyri |
|
Wysłany: 23 Cze 2012, 9:26 Temat postu: |
|
|
mlodemu przeszlo....3 dni uzywalam rumianek....oczka mu nie ropialy wiec wkoncu nie wybralam sie do lekarza. _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| agatka
| Dołączył: 18 Gru 2006 | Posty: 328 | |
|
Wysłany: 23 Cze 2012, 19:09 Temat postu: Re: fotelik |
|
|
mati7916 napisał: | hej dziewczyny. Czy ktoras z Was oirientuje sie, jak wyglada sprawa z fotelikiem samochodowym dla dziecka. Lece na urlop i tam nie chcialabym kupowac nowego, chce wziac ten stad , tj fotelik 9-25kg. Czy ponosze jakas dodatkowa oplate??? |
Trzeba sprawdzic na stronach linii lotniczych, ktorymi bedziesz leciala.
Np. w AIRBerlin nie pobieraja dodatkowej oplaty ale fotelik musi spelniac okreslone normy.
Nie lepiej kupic jakis tani, uzywany fotelik na Allegro? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Weronka01
| Dołączył: 23 Mar 2009 | Posty: 9 | |
|
Wysłany: 27 Cze 2012, 23:52 Temat postu: Re: fotelik |
|
|
mati7916 napisał: | hej dziewczyny. Czy ktoras z Was oirientuje sie, jak wyglada sprawa z fotelikiem samochodowym dla dziecka. Lece na urlop i tam nie chcialabym kupowac nowego, chce wziac ten stad , tj fotelik 9-25kg. Czy ponosze jakas dodatkowa oplate??? |
Bez problemu mozesz zabrac fotelik dla dziecka, my bralismy fotelik 18-35kg. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Kasia89
| Dołączył: 29 Gru 2011 | Posty: 176 | |
|
Wysłany: 2 Lip 2012, 17:31 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, szukam Mamusi, ktore maja termin porodu na koneic lipca- poczatek sierpnia i beda rodzic w Reykjaviku.. Mam termin na 29 lipca i troche sie boje, jak bedzie nas wiecej to zawsze jakos.. no wiecie, w kupie razniej ;-) Jest taka ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kati78
| Dołączył: 24 Lip 2008 | Posty: 55 | |
|
Wysłany: 4 Lip 2012, 15:25 Temat postu: ZÄ
bkowanie |
|
|
Witam wszystkie mamy i mam pytanie, czy jest tutaj w aptece i jak sie nazywa Ĺźel na dziÄ
seĹka miaĹam z polski ale juz mi sie skonczyĹo . z gĂłry dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam _________________ kati |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
|
Wysłany: 4 Lip 2012, 22:17 Temat postu: |
|
|
jest pare firm:) ja np mam firmy WELEDA jest napisane.... Salbei Zahnfleisch-balsam kolr tupki jest czerwono bialy.moj synek jest zadowolny z dzialania:) pozdrawiam:) _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| frania2323
| Dołączył: 19 Mar 2010 | Posty: 27 | |
|
Wysłany: 6 Lip 2012, 16:09 Temat postu: Re: ? |
|
|
..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kati78
| Dołączył: 24 Lip 2008 | Posty: 55 | |
|
Wysłany: 8 Lip 2012, 0:15 Temat postu: Mleko SMA |
|
|
Witam wszystkie mamusie ! mam 2 puszki SMA 1 do sprzedania cena do uzgodnienia _________________ kati |
|
Powrót do góry |
|
 |
| frania2323
|
Wysłany: 17 Lip 2012, 13:06 Temat postu: ? |
|
|
Witam ma ktos numer do dobrego dermatologa w Rejkawiku?pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| frania2323
|
Wysłany: 17 Lip 2012, 13:12 Temat postu: Re: ? |
|
|
frania2323 napisał: | Witam ma ktos numer do dobrego dermatologa w Rejkawiku?pozdrawiam | pilne |
|
Powrót do góry |
|
 |
| frania2323
|
Wysłany: 17 Lip 2012, 15:40 Temat postu: Re: ? |
|
|
frania2323 napisał: | frania2323 napisał: | Witam ma ktos numer do dobrego dermatologa w Rejkawiku?pozdrawiam | pilne | ,albo lekarza do malych dzieci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| grzegorz1979
| Dołączył: 04 Lip 2009 | Posty: 34 | |
|
Wysłany: 22 Lip 2012, 17:24 Temat postu: przedszkole |
|
|
Witam wszystkie mamy chcialabym zapytac czy sÄ
tu mamy ktorych pociechy chodzÄ
do przedszkola w Kopavogor chodzi mi o opinie i ogolne informacje gdzie najlepiej poslac dziecko. Pozdrawiam i z gĂłry dziÄkuje za informacje |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kli3
| Dołączył: 25 Sty 2009 | Posty: 14 | |
|
Wysłany: 31 Lip 2012, 9:14 Temat postu: zabkowanie |
|
|
Witam wszystkie Mamy ...czy ktoras z Was orientuje sie moze jak w islandzkich aptekach nazywa sie srodek ( zel lub jakas masc ) na dziasla , chodzi o wyrzynanie sie zebow pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
|
Wysłany: 31 Lip 2012, 10:59 Temat postu: |
|
|
jest pare firm:) ja np mam firmy WELEDA jest napisane.... Salbei Zahnfleisch-balsam kolr tupki jest czerwono bialy.moj synek jest zadowolny z dzialania:) pozdrawiam:)
pisalam pare postow wzyej poydrawiam _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
|
Wysłany: 31 Lip 2012, 11:01 Temat postu: |
|
|
dyiewcyznki moj sznek ma strasynie odpayonz tzlek.....sudokrem nie pomaga...yaszpuje go teray maka yiemniacyana ale tey nie pomaga......nie ymienialam pielusyek,yawsye te same uyzwam.nie mam pojecia od cyego mu sie tak yrobilo....dajcie jakies radz jak to ywalcyzc,wiem ye go to bardyo boli,a moye pojsc do lekarya...sama juy nie wiem _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| czita Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 24 Mar 2009 | Posty: 130 | |
|
Wysłany: 31 Lip 2012, 13:18 Temat postu: |
|
|
Kasiu, moze ma bakterie w moczu, moja corka mialatylek odparzony wlasnie przy bakteriach dostala antybiotyk i po 2 dniach juz bylo dobrze. Moze kupki ma "ostre" ktore podrazniaja pupe, przemywaj xxxx sama woda, jesli masz sol fizjologiczna to przemywaj xxxx ta woda i duzo wietrz pupe. jelsi nie pomoze to idz do lekarza. _________________ "Nie moĹźemy utrzymaÄ Ĺźadnego dnia, ale moĹźemy go nie straciÄ" |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
|
Wysłany: 31 Lip 2012, 16:14 Temat postu: |
|
|
dzieki..dostosuje sie do twoich rad a jutro lece i tak do lekarza:) pozdrawiam _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| adzia74
| Dołączył: 05 Mar 2011 | Posty: 15 | |
|
Wysłany: 31 Lip 2012, 18:50 Temat postu: |
|
|
kasiajablonska napisał: | dyiewcyznki moj sznek ma strasynie odpayonz tzlek.....sudokrem nie pomaga...yaszpuje go teray maka yiemniacyana ale tey nie pomaga......nie ymienialam pielusyek,yawsye te same uyzwam.nie mam pojecia od cyego mu sie tak yrobilo....dajcie jakies radz jak to ywalcyzc,wiem ye go to bardyo boli,a moye pojsc do lekarya...sama juy nie wiem |
Witam wszystkie mamusie i te przyszĹe
Kasiu zastosuj maĹÄ bepanthen ,jest rewelacyjna , mojemu maĹemu po jednym dniu poprawiĹo siÄ .Dostaniesz bez recepty w aptece ,sÄ
maĹe i duĹźe tuby .Pozdrawiam
http://www.bepanthen.pl/#/Bepanthen_Masc/ _________________ Adzia |
|
Powrót do góry |
|
 |
|