Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Scissor_Sisters
| Dołączył: 03 Lis 2006 | Posty: 231 | Skąd: Olsztyn |
|
Wysłany: 11 Mar 2010, 15:32 Temat postu: |
|
|
Czlowieku, to ze kogos, o kim nie masz pojecia nazywasz idiota swiadczy tylko o Tobie! Owszem nie ma mnie tam, ale zadaj sobie jedno proste pytanie, o ile jestes w stanie sie wzniesc na takie wyzyny. Czy mozna wyslac kontener prosto do Polski?? Bo wydaje mi sie, ze nie, przynajmniej nie bezposrednio. Wiec przy wysylce do Dani i tak ktos by musial bo ta furke podjechac/ przyleciec/ odebrac. To chyba tez sa koszty?? Czy naprawde jestes takim pacanem, zeby to zrozumiec??? _________________ Mi casa Su casa |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Scissor_Sisters
| Dołączył: 03 Lis 2006 | Posty: 231 | Skąd: Olsztyn |
|
Wysłany: 11 Mar 2010, 15:36 Temat postu: |
|
|
NIE MA!
NIE MASZ!
NIE WIESZ!
Tepoto, chyba jestes tam na tyle dlugo, ze zapomniales/as POLSKIEGO!? Idz po slownik, poczytaj troche i nie zasmiecaj forum, bo sie rzygac chce jak sie czyta slownictwo z rodzaju tego, ktore ty uzywasz.
Poszlem, zaszlem, przyszlem, wziaSc, doplato, zaduzo, zamalo, czy to sie kiedys skonczy????? _________________ Mi casa Su casa |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stan
 | Dołączył: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
Wysłany: 11 Mar 2010, 15:48 Temat postu: |
|
|
Scissor_Sisters napisał: | Czlowieku, to ze kogos, o kim nie masz pojecia nazywasz idiota swiadczy tylko o Tobie! Owszem nie ma mnie tam, ale zadaj sobie jedno proste pytanie, o ile jestes w stanie sie wzniesc na takie wyzyny. Czy mozna wyslac kontener prosto do Polski?? Bo wydaje mi sie, ze nie, przynajmniej nie bezposrednio. Wiec przy wysylce do Dani i tak ktos by musial bo ta furke podjechac/ przyleciec/ odebrac. To chyba tez sa koszty?? Czy naprawde jestes takim pacanem, zeby to zrozumiec??? |
moge ci nawet pod dom do olsztyna wysĹaÄ kontener. najprostsza droga to do rotterdamu, tam przeĹadowujÄ
na statek do gdyni, potem na tira.
jednak z oszczednosci ludzie wysylaja do aarhus albo rotterdamu i tam przylatuja samolotem i sobie go odbieraja i jada do polski. i tak siÄ bardziej opĹaca niĹź siÄ kisiÄ na promie. _________________ Divided We Stand, United We Fall!
NSK |
|
Powrót do góry |
|
 |
| patryk23l ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 16 Sty 2008 | Posty: 670 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 11 Mar 2010, 16:29 Temat postu: |
|
|
Stan zapomniales o Hamburgu, tez dobra lokalizacja.
Generalnie nie ma nad czym dyskutowac, jeden wybierze prom, drugi kontener |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Tomcat
| Dołączył: 23 Mar 2006 | Posty: 123 | Skąd: (juĹź nie)Reykjavik |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| janiszelk ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 21 Paź 2007 | Posty: 40 | Skąd: elk |
|
Wysłany: 12 Lis 2010, 23:09 Temat postu: |
|
|
Tak faktycznie prom bedzie plywal caly rok...do portu Hirtshals...czy to dobrze,trudno powiedziec,zawsze jakas opcja,ale kto plynal promem i mial fajna bujanke,to jest to malo pocieszajaca opcja...wiadomo jaka pogoda jest w zime na tej trasie.....tak wiec zycze wszystkim ktorzy sie wybieraja w podroz promem zima braku wiatru na morzu....pozatym trzeba wiecej na kolach przejechac,ale troche krocej sie plynie....zawsze to 3 godziny na ladzie wczesniej w razie sztormu.....bo do portu prom moze wplynac nawet przy sztormowej pogodzie,czego nie bylo w Hanstholm.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 24 Lis 2010, 14:24 Temat postu: |
|
|
ciekawe czy ta norrona sie zmiesci pomiedzy _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 24 Lis 2010, 14:58 Temat postu: |
|
|
RPG-7 i wszystko sie zmiesci  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 24 Lis 2010, 17:34 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | RPG-7 i wszystko sie zmiesci  |
grasz? :] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 24 Lis 2010, 17:48 Temat postu: |
|
|
Nie, ale strzelalem z tego ustrojstwa swego czasu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| roger9300 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 07 Sty 2008 | Posty: 463 | |
|
Wysłany: 25 Lis 2010, 1:43 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | Nie, ale strzelalem z tego ustrojstwa swego czasu  |
do tĹumu na ulicach?  _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
Leave nothing but footprints.
Make nothing but memories.
http://picasaweb.google.pl/charzynskibartlomiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 25 Lis 2010, 8:47 Temat postu: |
|
|
Niestety nie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Tomcat
| Dołączył: 23 Mar 2006 | Posty: 123 | Skąd: (juĹź nie)Reykjavik |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| gobus1
| Dołączył: 12 Sie 2009 | Posty: 4 | |
|
Wysłany: 23 Lis 2011, 22:52 Temat postu: |
|
|
Jak ktoĹ lubi kierowaÄ samochodem to caĹkiem niezĹa przygoda. Inaczej wynajem autokarĂłw do Polski. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wiking77
| Dołączył: 04 Gru 2009 | Posty: 8 | Skąd: kef. |
|
Wysłany: 4 Lis 2012, 14:39 Temat postu: wysyĹka |
|
|
witam potrzebujÄ informacji jakie firmy zajmujÄ
siÄ przetransportowaniem auta do europy w zimie Prom zdaje siÄ Ĺźe bÄdzie pĹywaĹ dopiero od kwietnia wiÄc pozostaje kontener. MoĹźe ktoĹ udzieli mi informacji odnoĹnie firmy z ktĂłrej usĹug najlepiej skorzystaÄ i jak to mniej wiÄcej wyglÄ
da
Dzieki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wiking77
| Dołączył: 04 Gru 2009 | Posty: 8 | Skąd: kef. |
|
Wysłany: 8 Lis 2012, 13:04 Temat postu: Re: wysyĹka |
|
|
wiking77 napisał: | witam potrzebujÄ informacji jakie firmy zajmujÄ
siÄ przetransportowaniem auta do europy w zimie Prom zdaje siÄ Ĺźe bÄdzie pĹywaĹ dopiero od kwietnia wiÄc pozostaje kontener. MoĹźe ktoĹ udzieli mi informacji odnoĹnie firmy z ktĂłrej usĹug najlepiej skorzystaÄ i jak to mniej wiÄcej wyglÄ
da
Dzieki  |
Prom pĹywa caĹy rok wiÄc kontener nie jest konieczny chociaĹź mogliby napisaÄ to na swojej stronie bo kaĹźdy myĹli Ĺźe skoro nie moĹźna bukowaÄ biletĂłw to prom nie pĹywa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|