Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| mariusz04 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
| Doczy: 27 Gru 2008 | Posty: 20 | Skd: hfj |
|
Wysany: 2 Gru 2012, 18:55 Temat postu: wymiana prawka |
|
|
chcialem wymienic prawko na islandzkie :co jest potrzebne ,ile kosztuje,moze ktos wymieniał to niech podpowie i niech nie daje mi strony bo i tak nierozumiem |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Hanka79
| Doczy: 14 Lip 2008 | Posty: 106 | Skd: Kopavogur |
|
Wysany: 2 Gru 2012, 20:08 Temat postu: Re: wymiana prawka |
|
|
mariusz04 napisa: | chcialem wymienic prawko na islandzkie :co jest potrzebne ,ile kosztuje,moze ktos wymieniał to niech podpowie i niech nie daje mi strony bo i tak nierozumiem |
Musisz mieć zaświadczenie z Wydziału Komunikacji w Polsce, który wydał Twoje prawo jazdy. Najlepiej jest pójść z tym do Konsulatu, wnieść opłatę i jak przyjdzie z Polski to odbierzesz, przetłumaczysz i możesz iść wymienić polskie prawo jazdy na islandzkie. Aha, i polskie prawo jazdy oddajesz przy składaniu wniosku a oni na czas oczekiwania wydają Ci papier że masz uprawnienia i że czekasz na wydanie dokumentu.
Formularz o wydanie takiego zaświadczenia jest na stronie Konsulatu, koszt 4412 ISK. Później musisz do tego dodać koszt tłumaczenia (nie wiem ile) i koszt wydania nowego dokumentu - 5900 ISK. Mam nadzieję, że udzieliłam wyczerpującej odpowiedzi. Pzdr _________________ Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|